brozgara sekako pred guarin u momentov, e tolku e los guarin, ovoj e lajno u timov momentalno, samo siri smrdea i e totalno beskorisen, najdete statistika u paket so nagatomo so palermo kolku topki izgubile, rak na oci ke fatite krv ke pocne da vi tece. So Palermo kakov trk imase, ne mu zameruvav ni za sutot u kontrata sto sam ja kreirase, dobro reagirase ali tuka mozes da vidis kakov potencijal ima u nego i kolku moze da dominira, a igra bedno ( ne gleam nikakva razlika od negoviot slucaj i onie na baloteli i kasano ).
Broz e eden od najzasluznite za pobedata so Bolonja, vo paket so Handa i Ljaic, za najgolemata sansa na mecot on otvori prostor ali Perisic ocajno podade, za golot on isto otvori prostor i sozdade zicer situacija za Ljaic i ikardi.
Broz mora da raboti na finalniot pas, ima odlicna preglednost na igrata i dvizenjeto na drugite fudbaleri, ama znae da pogresi pri dolgi pasovi u prazno, a inace percepcijata ja ima sto e top, ako igra ko protiv Bolonja neam nisto protiv da startuva, samo degenov da ne go igra ko krilo, duri moze so Kondogbija u tandem u sredina a Medel da go isprobaat ko desen bek.
Za Handa, intervencijata bese top, refleksna, so 1 ton sreka, poveke moze da se kaze deka Destro ocajno ciljase ali nema veze, za ova e i donesen. Rabotata so nego e sto e demotiviran, odbija pred 2 godini ponuda od Barsa, uste ne igral LS so Inter, sto ne e ok od negova strana, deluva na momenti ko da brani radi reda i seuste e svetlosni godini od standardot postaven od negoviot prethodnik. Sezonava nek se opravi, neka ne mu se povtaraat horori ko so Fiorentina zasto godinava imame sansi za super plasman na tabela.