Кој кур ги игра Нагатомо и Ди Амбросио бе да му ебам жената негова?
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Самурајот ти напраи in your face, онака со оној гифот кореецот кога пушта издркотини. Е баш така.
Ова денеска беше класичен доказ дека Нагатомо за нашиве бекови е Даглас Сисенандо Маикон. Ги стаи позади костобрани двајцата (можеби) најопасни играчи у Серија А сезонава. Истото важи и за Дамброзио за кого имам кажано дека одранбено е топ.
Хандановиќ змај, вака треба да брани голман на Интер.. т.е у него пуцаа де. Штоперите камен, хехе да играше Миранда против Милан ќе изгубевме мехехе.
Средината добра, Гуарин е крајно неинтелигентен играч, од авион се гледа и не е убаво, Брозовиќ со 3 одделенија школо на терен изгледа како Пирло и Чави во споредба со Гуарин. Може слободно да се престане со хејтот и критиките кон Броц, одлично си ги одработува задачите.
Иам само една замерка за Манчини, па добро бе толку ли е тешко да се размислува паметно маме му ебам, еј искача Џеко и за 3 минути Манчини го пушта Ранокија до игра.
Голем поздрав до 1-2 членови на фан клубов, ќе се пронајдат и ќе ги замолам да не ме цитираат, само ќе спомнам #Zervinjo #Salah #klasa. Поздрав.
Знаев дека вака ќе помине, пишав денеска и вчера или нерешено или 1-0 за нас, апла преценета екипа е Рома, ја величите тука божем Баерн Минхен е, ќе начекат малце поцврста екипа у одбрана што не им се отвара и кај на куров ќе идат. Пјаниќ нигде го нема, Џеко
добар е бе, праи акции за другите, ако нема гол дадено.
Поздрав од врвот хехехехе
![Оеоеоео! :oeoeoe: :oeoeoe:](/styles/default/xenforo/emot/oeoeoe.gif)