Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Па и да дојде Имбула зашто Ковачич не би можел да игра во тандем со Кондогбиа и Имбула ако се знае дека и двајцата имаат дефанзивни карактеристики? Или мора во тимот да има копач како Медел? Може Кондогбиа да биде дефанзивен во средина, и Имбула и Ковачич со различни задачи...
Па би можел и тоа би било оптимално. Тоа и го зборев дека во тројката во 4-3-3 најдобро би изиграл.
Се водам по тоа што го пишуваат медиуми дека ќе игра со полушпиц или некаков втор напаѓач, под претпоставка дека ќе биде така. Ја не ни памтам Манчини да играл некаква 4-3-3 во кариерата, можда сега ќе почне.
Ќе видиме што ќе искочи.
toa sto @Hm_Hm e vo fan klub milan, toa e @loophole kaj nas. :D
Што е тоа?
И на него му е најголем во цел фан-клуб? :rolleyes: :D

Последно уредено:
Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Одличен трансфер е Џефри, убедливо најдобар им беше цела сезона на Монако. Не знам сите што сте запнале со бековите кога моментално нема некој бек што би можел да се земе без да се лупнат 20 мил.. Ако земат некое бразилче ќе шиба промаја у одбрана исто ко со Додо. Овие Монтоја, Зуканович не сум ги гледал ама не верувам дека се подобри од Сантон и Дамброзио кои би требало наредна сезона да се стандардни првотимци. Иако мислам дека Исусот ќе си игра лево, со Миранда и Мурило на средина и Сантон десно. Дамброзио, Жабата, Вида и Додо ко измени. Нагасаки ваљда ќе си иде сезонава ...

Напред мора да се земат уште најмалку двајца играчи, еден крилен напаѓач (по можност Салах или Квадрадо) и уште еден класичен напаѓач да го одмара Икарди напред, можеби Пато ако се ослободи за 2кила грав.

Што се однесува до средината, таму е најконфузна целава ситуација, пошто ако игра Манчини со 4-2-3-1 остануваат милион играчи (Кондогбиа, Медел, Гуарин, Ернанес, Брозовиќ, Кова) да се борат за 2 позиции. Изглеа ќе го земат и овој Имбула што значи дека ќе има чистка у средина, а во таква ситуација 100% си иде Кова. Без разлика што излегоа со изјави дека нема да си иде, Интер нема теоретски шанси да даде 60+ милиони за 2 играчи без да продаде некој. Од овие што ги набројав горе само Гуарин и Ковачиќ имаат понуди. Имам некое гадно чувство дека Ковачиќ е веќе договорен во Ливерпул само чекаат да потпишат со двајцава пред да објават. Се надевам дека нема тоа да се деси ама едноставно многу ми смрди работава ...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.464
Какви гревови се собрани во фан клубот од Милан, свака част (океј, ај, со некои исклучоци).

Меѓусебно се тешат гревовите, станале фудбалски експерти, ги заебале и Аусилио и Марота, Галијани, Сабатини, Перез, Илчо Наумоски и сите остали познати фаци во фудбалот. Кондогбиа не вредел 35 милиони евра и толкава плата, мислиш тие од џеб ќе даваат пари за фудбалерот. За тие пари Верати и не знам уште кој... мислиш менаџер играат. Ебате лузерите, ебате... а до вчера се утепаа од курчење дека не заебале за Черчи :pos:

Кондобиа не бил у реду, не изиграл добро со Албанија, слаб бил бокс ту бокс, на шестка имал кариес и тако даље, а тие ги имаат факинг Поли и Мунтари во екипа хаха. И не требало да се моли играчот зошто самиот сакал да тренира кај Манчини... демек тие на клупа го имаат Клоп, а не ретардата Миха што е тренер со квалитет на рамниште на Бошко Ѓуровски (да се разбереме, Манчини би го убил на лице место).

Е сеа, можда не сум експерта како нив, али мислам дека ова е доста добар трансфер, детето заедно со Погба е иднината на средниот ред во Франција, сум го гледал на неколку утакмици и мислам дека е топ играч. Битна позиција засилија, сеа треба уште напад да се земе и евентуално некој бек. Во напад јас би играл на Јоветиќ или Квардадо (секако, тука можеме да наидеме со несогласувања со Миланезите доколку ги купиме, дека тие во напад ги имаат неверојатните Черчи и Пацини, али океј) и на бековска би го зел Дармиан.

Срце мое, па ја не сум знаел дека имам фанови овде кај вас у фан клубот што ми ги пратат сите мислења, и што се секираат за тоа што ја го пишуем кај нас у фан клуб, види тамо преку Син и Аки може да договоримо средба да ти дадем едно автограмче !!

И среќа вие шампиони на универзумот па мие лузери смо биле, и среќа кај вас играат фантастични играчи и големи шампиони како Брозовиќ, Кузмановиќ, Нагатомо, Паласио па се секираш за нашите Поли, Пацини, Черчи и ред други. Да го чув овој муабет од навијач на Јуве ќе сватев некако, ама од тебе, кде бе сине, кде?

И да, од тоа што сум го гледал детето не вреди за тие паре и не вреди за таа плата барем сега за сега.
Не смо ги давале мие платете смо се секирале за финансиете, али кој ќе ти текне малце да подразмислиш е дека не ми е гајле мене за парете туку едноставно со тие паре може клубот да се засили подобро.

Вакви црнчиња што излагаат од Франција со напумпани цене сум видел милион у животот па само еден Макелеле и еден Есиен излегле последниве 20 године, у задњите 10 ни еден освен Погба, али него го формирал Фергусон, и другиве двајца види кој им бил тренер, не им бил ни Михајловиќ ни Манчини, едниот недокажан, другиов докажан лузер.
Ситуацијата на нашите тимови е таква што моментално двете екипи се лузерски, дојде ред сељаците од Неапол и Рим да играат кур со Миланските тимови, и на нашите екипи им требаат готови производи од фудбалери ако више се плаќаат 45 милиони евра, а не црнчиња проекти од француска лига..
Џексон Мартинез е страшен напаѓач и него ако го изгубимо ќе ми биде криво многу а овој Кондомија не.

И да, задњо Кондомија го глеав со Албанија и беше дрвце, голем и физички спремен, топка не знаеше да подаде па да му зависи животот од тоа..

За мене не е страшно уопште и не ми е криво пак ќе кажем сакал ти веруј или не, али сине те разбирам, ти си го гледал Интер да биде шампион у најслабиот период у историјата на Калчото, една година освоивте триплете ради генијалноста на Мурињо и една од најдобрите сезони што еден напаѓач ја имал у Диего Милито иако реално пред да дојде кај вас беше сметан за ебан просек..

Сем тие 3 години, ти сине си научен на Грешко, Карагуинс, Хакан Шуќур, Окан Бурук, и затоа овој трансфер ти изгледа мајкоебачки убер фантастичен и најбољи на универзумот... Али од поштовање спрема други људи у фан клубов големо што имам неќемо о томе..

Лапај си го сине Кондомија, со здравје да ти е, може ќе биде добар играч од него, и дај боже свите мие заедно сакамо подобро калчо, подобар фудбал у Италија, али брате се испонаша ко да сте ги зеле Швајнштајгер и Модриќ... И со самиот муабет "видите што збора овие у фан клуб Милан" се спушташ на ниво фанови како пациентине Љубе Бонера, Надимак Ми е Александре Пато, и ред други маскоти незнам кои се тие кај вас, и си го срамиш својот фан клуб.
Немој сине имате фантастичен фан клуб со фантастични људи на место, и сте една од најорганизираните фан бази у Македонија, не личи овој муабет стварно..

Со здравје да ти седи Кондомија, и само да не испадне обратен муабет догодина ко мие со Черчи :icon_mrgr:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Срце мое, па ја не сум знаел дека имам фанови овде кај вас у фан клубот што ми ги пратат сите мислења, и што се секираат за тоа што ја го пишуем кај нас у фан клуб, види тамо преку Син и Аки може да договоримо средба да ти дадем едно автограмче !!

И среќа вие шампиони на универзумот па мие лузери смо биле, и среќа кај вас играат фантастични играчи и големи шампиони како Брозовиќ, Кузмановиќ, Нагатомо, Паласио па се секираш за нашите Поли, Пацини, Черчи и ред други. Да го чув овој муабет од навијач на Јуве ќе сватев некако, ама од тебе, кде бе сине, кде?

И да, од тоа што сум го гледал детето не вреди за тие паре и не вреди за таа плата барем сега за сега.
Не смо ги давале мие платете смо се секирале за финансиете, али кој ќе ти текне малце да подразмислиш е дека не ми е гајле мене за парете туку едноставно со тие паре може клубот да се засили подобро.

Вакви црнчиња што излагаат од Франција со напумпани цене сум видел милион у животот па само еден Макелеле и еден Есиен излегле последниве 20 године, у задњите 10 ни еден освен Погба, али него го формирал Фергусон, и другиве двајца види кој им бил тренер, не им бил ни Михајловиќ ни Манчини, едниот недокажан, другиов докажан лузер.
Ситуацијата на нашите тимови е таква што моментално двете екипи се лузерски, дојде ред сељаците од Неапол и Рим да играат кур со Миланските тимови, и на нашите екипи им требаат готови производи од фудбалери ако више се плаќаат 45 милиони евра, а не црнчиња проекти од француска лига..
Џексон Мартинез е страшен напаѓач и него ако го изгубимо ќе ми биде криво многу а овој Кондомија не.

И да, задњо Кондомија го глеав со Албанија и беше дрвце, голем и физички спремен, топка не знаеше да подаде па да му зависи животот од тоа..

За мене не е страшно уопште и не ми е криво пак ќе кажем сакал ти веруј или не, али сине те разбирам, ти си го гледал Интер да биде шампион у најслабиот период у историјата на Калчото, една година освоивте триплете ради генијалноста на Мурињо и една од најдобрите сезони што еден напаѓач ја имал у Диего Милито иако реално пред да дојде кај вас беше сметан за ебан просек..

Сем тие 3 години, ти сине си научен на Грешко, Карагуинс, Хакан Шуќур, Окан Бурук, и затоа овој трансфер ти изгледа мајкоебачки убер фантастичен и најбољи на универзумот... Али од поштовање спрема други људи у фан клубов големо што имам неќемо о томе..

Лапај си го сине Кондомија, со здравје да ти е, може ќе биде добар играч од него, и дај боже свите мие заедно сакамо подобро калчо, подобар фудбал у Италија, али брате се испонаша ко да сте ги зеле Швајнштајгер и Модриќ... И со самиот муабет "видите што збора овие у фан клуб Милан" се спушташ на ниво фанови како пациентине Љубе Бонера, Надимак Ми е Александре Пато, и ред други маскоти незнам кои се тие кај вас, и си го срамиш својот фан клуб.
Немој сине имате фантастичен фан клуб со фантастични људи на место, и сте една од најорганизираните фан бази у Македонија, не личи овој муабет стварно..

Со здравје да ти седи Кондомија, и само да не испадне обратен муабет догодина ко мие со Черчи :icon_mrgr:
Ропак (n)

D

Darko_ufo

Гостин

Ае ае ае ова е класичен анти-фудбалски сељак што тропа глупости, не го земаа играчот и одма КОНДОМија, да го земеа овој прв ќе коментираше ''леле какво играчште земасмо овој је најбољи, бољи је и од Погба, гледасме го га с'с Албанију растур направи, овј се зове КОН-ГОЛ-мија''

Вакви ропаци најмногу мразам...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Мене ми се врти една теорија низ глава. И овој Имбула најверојатно ќе го официјализираат за некој ден и со тоа везниот ред е комплетиран.
Останува уште нападот и пошто поебавме 5-60 милиони до сега, ќе пробаат напаѓач(и) да донесат на позајмица.
Ќе се атакува на Салах, Јоветиќ, Квадрадо, Перишиќ и сл. и на крај нема да успеат да донесат ниеден и тука Ливерпул ќе ја пушти мамката наречена Супер Балотели + 20тина милиони за Ковачиќ. И Манчини пошто е слаб на Марио ќе рече даваааааај!

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Не му замерајте, душата му знае колку е напатен и искомплексиран. :D

Си коментирам во фан клубот за Интер, клуб за кој што навивам и спомнувам мислења на НЕКОЛКУ членови од фан клуб Милан и кај одредени луѓе комплексот проработи. Автограми ќе делел, хаха, имал голем респект кон остали фанови на Интер. Па фала Богу, до вчера те носевме со нас и скокаше во Ајриш паб кога Ето им го збрца на Челси ко да си најголем Интераш, сега изиграваш дворска будала во два фан клуба на форум. Грев.

Глеј го што блада... Интер бил најјак кога Серија А била најслаба, а во 2007-ма милан освои титула во Лига на шампиони во Атина :pos:

И ај некој жити се нека го потсети овој гревов дека Интер од 2005-та навака има освоено 5 Серија А, 4 Суперкупа, 4 Купа, една Лига шампиони и Светско. Дека само три години сме гледале фудбал ние. Ај нека го потсети некој гревов дека тој ако претпоставиме дека гледа фудбал од 1998-ма до денес има видено скромни три титулчиња во Серија А, еден куп и два суперкупа.

Kajgana Shop

На врв Bottom