Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Кова не мрда никаде бе бајо,доста се траскаш.Ветија и изјавија дека останува тука,нема да си погазат на сопствениот даден збор,би биле несериозна управа со смешни и несериозни изјави и кој стигне ќе ги шупка.

Ќе видиме со Имбула што ќе биде утре,дали и него ќе го соберат,Може Имбула ќе игра на местото на Медел,а овој ќе одмара одвреме навреме.

Вака би бил составот горе долу,со тоа што Кова ќе биде офанзивно настроен,поддршка за крилните напаѓачи и шпицот во нападот,а другите двајца би биле подефанзивно настроени,а по потреба Кондогбија би се уфрлувал во напад.

Не знам што се потресувате околу Кова,знаат во управата многу добро што би се случило ако се продаде Кова и какви последици би имало по нив ако се случи тоа.

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јојо е другар на моја другарка :coffee: (тие што ме знаете претпоставувате која) и му се игра за Интер и не планира да останува во Сити, многу го изнервира тоа што Сити не го пријавија за ЛШ прошлава полусезона сезона. Само вие не тргате по него :motorce:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Јојо е другар на моја другарка :coffee: (тие што ме знаете претпоставувате која) и му се игра за Интер и не планира да останува во Сити, многу го изнервира тоа што Сити не го пријавија за ЛШ прошлава полусезона сезона. Само вие не тргате по него :motorce:
дај фб од другарка ти,батали тука Јојо Мојо :D

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.777
Поени од реакции
17.701
Јас го подржвам @Ѓорче 1932 :D

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.777
Поени од реакции
17.701
ми се налути штом ја нема до сега,ама ќе и ги дупнам гумите и зајчето ќе и го украдам :D
Зајакот јас го земам таман на Морското прасе мое му треба друштво ти гумите земи ги, море кој гуми ако се погодам СК точакот ќе и го размонтираме :D

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.578
Поени од реакции
6.714
Изгледа само јас не се палам толку на трансферов,,,,, :unsure:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Ke se napunime so kopaci,igrac so mozok u sredina nema da ostane.Da ti se namocam u ekipata bez tehnicari.se ke bide na sila,bez vrska...
Бар знам дека црниве нема да скинат конци во 60 мин. Сите утакмици ни израмнија или ги изгубивме во завршетокот на мечот.

Затоа го сакам Гуарин, трча 90 мин ора по терен и за него нема загубена топка. Тоа што е бот на моменти и рога топки во публика и мене ме иритира ама бар со срце игра. Тоа фали во екипата - борбеност и пресинг 90 минути.

Како и да е мислам дека ќе склопиме добар тим, барем на хартија, но не верувам дека веднаш ќе има резултати. Сепак ќе треба период да помине да се уиграат.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Какви гревови се собрани во фан клубот од Милан, свака част (океј, ај, со некои исклучоци).

Меѓусебно се тешат гревовите, станале фудбалски експерти, ги заебале и Аусилио и Марота, Галијани, Сабатини, Перез, Илчо Наумоски и сите остали познати фаци во фудбалот. Кондогбиа не вредел 35 милиони евра и толкава плата, мислиш тие од џеб ќе даваат пари за фудбалерот. За тие пари Верати и не знам уште кој... мислиш менаџер играат. Ебате лузерите, ебате... а до вчера се утепаа од курчење дека не заебале за Черчи :pos:

Кондобиа не бил у реду, не изиграл добро со Албанија, слаб бил бокс ту бокс, на шестка имал кариес и тако даље, а тие ги имаат факинг Поли и Мунтари во екипа хаха. И не требало да се моли играчот зошто самиот сакал да тренира кај Манчини... демек тие на клупа го имаат Клоп, а не ретардата Миха што е тренер со квалитет на рамниште на Бошко Ѓуровски (да се разбереме, Манчини би го убил на лице место).

Е сеа, можда не сум експерта како нив, али мислам дека ова е доста добар трансфер, детето заедно со Погба е иднината на средниот ред во Франција, сум го гледал на неколку утакмици и мислам дека е топ играч. Битна позиција засилија, сеа треба уште напад да се земе и евентуално некој бек. Во напад јас би играл на Јоветиќ или Квардадо (секако, тука можеме да наидеме со несогласувања со Миланезите доколку ги купиме, дека тие во напад ги имаат неверојатните Черчи и Пацини, али океј) и на бековска би го зел Дармиан.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.777
Поени од реакции
17.701
Какви гревови се собрани во фан клубот од Милан, свака част (океј, ај, со некои исклучоци).

Меѓусебно се тешат гревовите, станале фудбалски експерти, ги заебале и Аусилио и Марота, Галијани, Сабатини, Перез, Илчо Наумоски и сите остали познати фаци во фудбалот. Кондогбиа не вредел 35 милиони евра и толкава плата, мислиш тие од џеб ќе даваат пари за фудбалерот. За тие пари Верати и не знам уште кој... мислиш менаџер играат. Ебате лузерите, ебате... а до вчера се утепаа од курчење дека не заебале за Черчи :pos:

Кондобиа не бил у реду, не изиграл добро со Албанија, слаб бил бокс ту бокс, на шестка имал кариес и тако даље, а тие ги имаат факинг Поли и Мунтари во екипа хаха. И не требало да се моли играчот зошто самиот сакал да тренира кај Манчини... демек тие на клупа го имаат Клоп, а не ретардата Миха што е тренер со квалитет на рамниште на Бошко Ѓуровски (да се разбереме, Манчини би го убил на лице место).

Е сеа, можда не сум експерта како нив, али мислам дека ова е доста добар трансфер, детето заедно со Погба е иднината на средниот ред во Франција, сум го гледал на неколку утакмици и мислам дека е топ играч. Битна позиција засилија, сеа треба уште напад да се земе и евентуално некој бек. Во напад јас би играл на Јоветиќ или Квардадо (секако, тука можеме да наидеме со несогласувања со Миланезите доколку ги купиме, дека тие во напад ги имаат неверојатните Черчи и Пацини, али океј) и на бековска би го зел Дармиан.
Дармиан не го пуштат матуфите за испод 20м а и Баерн е смешан, ќе греј клупа ако оди таму али ај сепак ни баерн мислам дека не лупа 20м последна им беше околу 15тина.

За Јуветиќ ќе се касат Аусилио и Марота :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Kajgana Shop

На врв Bottom