Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Каква штета што ќе си оди Мајкон човекот си е потег играч.
Штета што сака да си оди колку само нападот ќе изгуби што ќе го нема со Мајкон Интер е сосема друга екипа во напад.
А каква офанзива ќе имавме Переира лево Мајкон десно.
Но криво си е овде и раководството кога беше најдобриот играч во светот на негова позиција Интер го држеше со иста плата како Киву,Кордоба,Суазо на трибините земаше повеќе од него а некои играчи како Ибра и Ето земаа по 12 милиони плата.
За играчи како Мајкон не треба да се штеди.

Пак се надевам да пропадне овој трансвер да си остане Мајкон.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
Здраво дечки, го пратам фан клубов од поодамна, ама пошо сум мрза немам ништо никогаш пишано, а ете сега ме фати некоја желба :)

После вакво меркато Интер има апла големи шанси за титула, влез во ЛШ не смеј ни да биди под знак прашалник.
Скудетото треба да е најважна, ако не и единствена цел годинава. Голем дел од засилувањата ни се играчи навикнати на стилот на игра на првенствово, па има доволно простор за да се надеваме на титула. Конкуренција освен јуве нема, а ќе видиме како и тие ќе се носат со трите фронта, повреди, измореност и сите останати пропратни проблеми кои лани не ги имаа.
Пари се вложени, Страма мислам изјави дека Морати ги донесе сите играчи кој ги сакал, така да ако имаме пак лоша сезона, кривец ќе биди само Страма.
Јас имам премногу доверба во чоеков, прв тренер после Мурињо шо мислам дека можи да направи нешто позначајно со Интер, флексибилен е во однос на формација, не е затупен како Гасперини или Раниери да оди со глава во ѕид, има доволно универзалци во тимот како шо побара и по се изгледа Интер ќе игра малце поразлично од вообичаеното. Дали ќе му успее ова философија ќе видиме, да се надеваме дека да :)

Alvarez From Twitter: "Vi racconto che il recupero al ginocchio va molto bene e che non manca tanto per tornare ad allenarmi con la squadra!" де некоја лепотица нека дај превод. фала однапред сакам ве мва кисс бацка
Не сум многу личен, ама ете
Вели дека oпоравувањето на коленото оди многу добро и дека не фали многу за да се врати на тренинзи со тимот.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.468

Уплатете си ја 2-2 & 3+ и земете си пари.
Боже господе, ја мислим дека ова е најслабата 11-орка што излегла на терен у Калчото од кога ја го пратим, а го пратим доста време ...

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
За жал да, не е повикан за натпреварот со Пескара што значи дека најверојатно ќе си оди. Дај боже сите можни преговори да пропаднат и да остане кај нас, ќе ни треба и тоа многу.
Агентот на Маикон бил у Мадрид или ќе одел утре не разбрав точно . Ќе се преговара за негов трансфер што е очигледно дека типов ќе фаќа магла.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.877
Поени од реакции
116.166
Агентот на Маикон бил у Мадрид или ќе одел утре не разбрав точно . Ќе се преговара за негов трансфер што е очигледно дека типов ќе фаќа магла.
Да да, прочитав и јас, имаше нешто и агентите на Сити биле спомнати, само тие сакале размена Де Јонг-Маикон а Морати сака кеш.
Затоа и пишав дај боже да пропаднат преговорите и да си остане кај нас, ама шансите за ова да се случи се минимални, еве читам сега и Касано изјавил дека го прашал Маикон пред натпреварот со Васлуи дали ќе остане а тој не му одговорил ни со ДА ни со НЕ туку му рекол ќе видиме, а знаеме што значи тоа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.877
Поени од реакции
116.166
Шо знам, не е централен напаѓач а башка и склон на повреди е. Јас сум против негово доаѓање.

R

Rigel Kent

Гостин
Steta, propustija minatata sezona da go prodadat za dobra suma a sega em ke ostaneme bez nego em nemame adekvatna zamena.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.244
Поени од реакции
46.592
Боже господе, ја мислим дека ова е најслабата 11-орка што излегла на терен у Калчото од кога ја го пратим, а го пратим доста време ...
I pak e bolja od momentalnata prva na Milan. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom