тоа е тој пост ... и кажано е се. марли господин човек на место.Касано работник ??
Значи не дека хејтам или серем што ќе иде кај вас, и според мене Касано е поквалитетен играч од Пацо моментално, али Касано дека бил работник, дека трча и дека се отвара ???
Колку пута сте го глеале Касано у Милан или па у Сампдорија!
Касано е све само не е работник кој трча и се отвара... Сериозно !
Од Касано ќе добијете потег кој може да реши утакмица, асистенција каква можат да дадат само Пирло, Чави и Давид Силва.
Он е статичен играч ( што до негде за вашиот напад е добро), али е своеглав и многу пута може да заглави поназад и само да пимпла и да покушава лоб пасови, што нема да му одговара на Снајдер ...
Касано никад не бил суперзведа, иако имал талент за тоа, а нема ни да биде сеа на 30 године, со слабо срце ......
Од друга страна Пацо има 28 године, иде у тим кој нема лидер у нападот, у тим кај ќе биде стартер, каде крилата и другите играчи од нападот ќе ја вршат сета работа за него, он треба да прими топка да шутне, или да постави глава и гол да даде...
Инзаги даде 160 гола у дресот на Милан, такви напаѓачи одувек успевале у Мила....
Затоа уште преска не сакав да ме свати некој погрешно овде кај вас, али според мене Милан добива со трејдов...
И такво гомно кое по све она што Милан го напраи за него лани, да бара трансфер, не му треба на никому у екипа !
Дечкото што поназад го спомна, Лавеци, е таков играч што трча во 99та минута при резултат од 3-0 за неговиот тим, само во овој нашиов тим кој и да дојде, кога ќе види како дремат Камби, Станковиќ и Занети, и тој ќе се откаже од трчање. Гатузо на 25 години нема да трча, ќе изиграва Кристијано Роналдо со овој моментален тим и нивната филозофија/психологија, т.е. чекај го играчот да ти дојде-не го бркај.тоа е тој пост ... и кажано е се. марли господин човек на место.
ало бе се слушате што зборите касано работник и играл за тимот. вие за интер навивате или ... да беше касано толку добар ќе играше за интер во времето на мурињо .... сигурно памтите што кажа мурињо кога го одби неговиот трансфер ? од него бараше да игра ко снајдер меѓутоа касано одбил бидејќи немал намера да се жртвува за тимот и да помага во дефанзива. ете кој тимски работник го добивате.
и на крај како ќе се вклопи во концепцијата на страма со еден напаѓач ? крило не може да игра позади напаѓачите никако (ако игра место снајдер ондак страма е поголем дебил од раниери). замена за милито ?никако ... од сегашниов напаѓачки креативен кадар на интер касано е на последно место. на интер му треба универзалец ко рамирез или гомез (особено вториов кој е идеален за бекап варијанта). замена за милито (и немора нека покажат муда и да им дадат шанса на лонго/ливаја) и еден од фернандо/де јонг/гаргано . лесно осварливо ако го дадевме пацо за чист кеш ... или и да го задржеа ко замена за милито.
да појаснам касано е одлилен играч .. но ако пацо не се уклапа во филозофијата на интер овој па ич
Go prefrlame na ime na zdruzenieto, a tie od kade sto go prefrlame na odmor se do 26ti se da im eam, mozea bar da mi kazat koga bev tamu od koga se na odmor, mi vikaat dojdi vo Ponedelnik se ke sredime, deka eden dokument treba da ni dadat bez koj nisto ne mozeme da pravime, odam vo Ponedelnik sto da vidam, od 13ti do 26ti na odmor ... makedonska rabota.
Ne zezaj, bar ovoj nikad ne dremel, trca poveke od bilo koj vo timot, a tuka spagaat i Snajdi i Milito i site ostanati.Дечкото што поназад го спомна, Лавеци, е таков играч што трча во 99та минута при резултат од 3-0 за неговиот тим, само во овој нашиов тим кој и да дојде, кога ќе види како дремат Камби, Станковиќ и Занети, и тој ќе се откаже од трчање. Гатузо на 25 години нема да трча, ќе изиграва Кристијано Роналдо со овој моментален тим и нивната филозофија/психологија, т.е. чекај го играчот да ти дојде-не го бркај.