Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Јас само процедурално, од странство звонам, скапо е.... :) За да го дајме Пацини, јас давам 100 евра, а камоли Касано плус милиони......
Уште 6-7 играчи, и таман сме... :)
Бидете ми поздравени.... :)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Иако ми е криво за Пацо али тоа е тоа,многу падна од форма откако дојде Раниери.Добро Касано според мене не е лош трасфер :) отсекогаш сум го сакал како играч,знае да помине играч и што е најбитно знае топка на тацна да намести,нека му е со среќа и нека се растури од давање голови во црно синиот дрес :D

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Касано работник ??
Значи не дека хејтам или серем што ќе иде кај вас, и според мене Касано е поквалитетен играч од Пацо моментално, али Касано дека бил работник, дека трча и дека се отвара ???
Колку пута сте го глеале Касано у Милан или па у Сампдорија!

Касано е све само не е работник кој трча и се отвара... Сериозно !
Од Касано ќе добијете потег кој може да реши утакмица, асистенција каква можат да дадат само Пирло, Чави и Давид Силва.
Он е статичен играч ( што до негде за вашиот напад е добро), али е своеглав и многу пута може да заглави поназад и само да пимпла и да покушава лоб пасови, што нема да му одговара на Снајдер ...

Касано никад не бил суперзведа, иако имал талент за тоа, а нема ни да биде сеа на 30 године, со слабо срце ......

Од друга страна Пацо има 28 године, иде у тим кој нема лидер у нападот, у тим кај ќе биде стартер, каде крилата и другите играчи од нападот ќе ја вршат сета работа за него, он треба да прими топка да шутне, или да постави глава и гол да даде...
Инзаги даде 160 гола у дресот на Милан, такви напаѓачи одувек успевале у Мила....

Затоа уште преска не сакав да ме свати некој погрешно овде кај вас, али според мене Милан добива со трејдов...

И такво гомно кое по све она што Милан го напраи за него лани, да бара трансфер, не му треба на никому у екипа !
тоа е тој пост ... и кажано е се. марли господин човек на место.
ало бе се слушате што зборите касано работник и играл за тимот. вие за интер навивате или ... да беше касано толку добар ќе играше за интер во времето на мурињо .... сигурно памтите што кажа мурињо кога го одби неговиот трансфер ? од него бараше да игра ко снајдер меѓутоа касано одбил бидејќи немал намера да се жртвува за тимот и да помага во дефанзива. ете кој тимски работник го добивате.
и на крај како ќе се вклопи во концепцијата на страма со еден напаѓач ? крило не може да игра позади напаѓачите никако (ако игра место снајдер ондак страма е поголем дебил од раниери). замена за милито ?никако ... од сегашниов напаѓачки креативен кадар на интер касано е на последно место. на интер му треба универзалец ко рамирез или гомез (особено вториов кој е идеален за бекап варијанта). замена за милито (и немора нека покажат муда и да им дадат шанса на лонго/ливаја) и еден од фернандо/де јонг/гаргано . лесно осварливо ако го дадевме пацо за чист кеш ... или и да го задржеа ко замена за милито.

да појаснам касано е одлилен играч .. но ако пацо не се уклапа во филозофијата на интер овој па ич

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.572
тоа е тој пост ... и кажано е се. марли господин човек на место.
ало бе се слушате што зборите касано работник и играл за тимот. вие за интер навивате или ... да беше касано толку добар ќе играше за интер во времето на мурињо .... сигурно памтите што кажа мурињо кога го одби неговиот трансфер ? од него бараше да игра ко снајдер меѓутоа касано одбил бидејќи немал намера да се жртвува за тимот и да помага во дефанзива. ете кој тимски работник го добивате.
и на крај како ќе се вклопи во концепцијата на страма со еден напаѓач ? крило не може да игра позади напаѓачите никако (ако игра место снајдер ондак страма е поголем дебил од раниери). замена за милито ?никако ... од сегашниов напаѓачки креативен кадар на интер касано е на последно место. на интер му треба универзалец ко рамирез или гомез (особено вториов кој е идеален за бекап варијанта). замена за милито (и немора нека покажат муда и да им дадат шанса на лонго/ливаја) и еден од фернандо/де јонг/гаргано . лесно осварливо ако го дадевме пацо за чист кеш ... или и да го задржеа ко замена за милито.

да појаснам касано е одлилен играч .. но ако пацо не се уклапа во филозофијата на интер овој па ич
Дечкото што поназад го спомна, Лавеци, е таков играч што трча во 99та минута при резултат од 3-0 за неговиот тим, само во овој нашиов тим кој и да дојде, кога ќе види како дремат Камби, Станковиќ и Занети, и тој ќе се откаже од трчање. Гатузо на 25 години нема да трча, ќе изиграва Кристијано Роналдо со овој моментален тим и нивната филозофија/психологија, т.е. чекај го играчот да ти дојде-не го бркај.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Не дека не ми е криво што си отиде ама човекот година ипол нема изиграно целосна утакмица,не треба мн да вложувате надежи во него али ај ќе видиме на крај како ке испадне.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Dobar e Kasano, iako ne e vo negovite najdobri denovi, sepak e igrach svetska klasa. Bez Kasano vo Inter takov ke beshe samo Snajder a drugite sto ni bea takvi nie gi brkame (cezar, lucio, maicon).

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Со среќа нека ни е Касано а за милионите не спомнувам бидејќи не ги земам јас....Штета за Пацини бидејќи не е воопшто лош играч туку е тотално непотребен во оваа екипа на Интер каде 70% од тимот се статичари и не форсираат таков фудбал што му одговара на Пацо...вечерта кога пристигна во Интер за 12 милиони евра неможев да заспијам..пресеќен бев па и дури кога ќе се сетам дека претходната година ни ја донесе титулата со головите против Рома и неговото препознатливо радување со прстите....то е то сега е минато и треба да се сконцентрираме на иднината.

За Касано нема што да искоментирам освен да почекаме да изигра 10 натпревари(ако ги изигра воопшто) па да почниме да коментираме бидејќи вака на прв поглед трансферот изгледа перфектен за нас но кој знае што ќе се случи оваа сезона ..како прво ние немаме воошто игра во средниот ред бидејќи Камбиасо и Занети зафаќаат место каде што не треба...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.297
Шо е фората со фцинтер.ком.мк? beneamata Syn
Go prefrlame na ime na zdruzenieto, a tie od kade sto go prefrlame na odmor se do 26ti se da im eam, mozea bar da mi kazat koga bev tamu od koga se na odmor, mi vikaat dojdi vo Ponedelnik se ke sredime, deka eden dokument treba da ni dadat bez koj nisto ne mozeme da pravime, odam vo Ponedelnik sto da vidam, od 13ti do 26ti na odmor ... makedonska rabota.
--- надополнето: 21 август 2012 во 18:14 ---
Дечкото што поназад го спомна, Лавеци, е таков играч што трча во 99та минута при резултат од 3-0 за неговиот тим, само во овој нашиов тим кој и да дојде, кога ќе види како дремат Камби, Станковиќ и Занети, и тој ќе се откаже од трчање. Гатузо на 25 години нема да трча, ќе изиграва Кристијано Роналдо со овој моментален тим и нивната филозофија/психологија, т.е. чекај го играчот да ти дојде-не го бркај.
Ne zezaj, bar ovoj nikad ne dremel, trca poveke od bilo koj vo timot, a tuka spagaat i Snajdi i Milito i site ostanati.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.541
Поени од реакции
4.383
По втор пат ми се случува омилените играчи да заминат во лутиот градски ривал. Прво Виери, сега Пацини....Барем во Наполи или да се вратеше назад во Сампдорија. Ептен ми е криво...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.297
BREAKING NEWS: Inter and Napoli are very close to reaching an agrement for Gargano. 1.5 million loan, 5 million to make it permanent.

Cassano has passed his medical. Doctor Benazzo: "Cassano is fine, there are no heart problems." ... ako kolapsne utre na teren, ke se tesime so toa deka bar ostavil srcen na teren, ke sluzi kako primer za ostanatite generacii vo paket so Zaneti.

Parite od Pazzini za Perreira ke odat najverojatno.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.297
Nek se ugode i ovoj

According to the Gazzetta dello Sport, Walter Gargano will come to the city of Milan tomorrow. Ready to sign for Inter. Agreement reached.

Ako uspeat da dovedat uste eden mlad igrac od napadot od tipot na Gaston Ramirez, i eventualno De Jong ( samo neznam posle Gargano dali ke se investira za toj del od terenot ), soliden transfer period ke e ova.

Inaku Cassano doaga po baranje na Stramaccioni.

Kajgana Shop

На врв Bottom