Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.991
Поени од реакции
45.328
Јако се подмладивме.
Realno, Gargano e 28 godini a toa e dosta idealno za bilo koj fudbaler, letoska gi napolni i ima 3 godini minimum dobar materijal vo nego, problemot e napadot vo momentov, i De Jong e tolku, odnosno, 3-4 meseci e pomlad od ovoj, nisto znacitelno ...

Repot ima 2 godini u nego asalen materijal ama prasanje e sto ke pretstavuva toj asalen materijal za Inter i koj ke bide negoviot maksimum tuka, Cassano e enigma ama cim go baral trenerot, neka e.

Mora mlad igrac da se donese napred, makar i Longo se praka nekade na godina dena, Livaja neka go ostavat.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Гергано од тоа што сум го гледал овие години сега е во најдобра форма знае некогаш да претера со некој шут и гулаби да отепа но не толку страшно тоа.Тоа значи дека помалку ќе ги гледаме Занети,Камбијасо и Станкович во иднина.

Значи Касано,Гергано можеби и Переира во наредни денови и ја чекаме уште најавената ѕвезда:) од Морати Лукас го испушти беше спремен 25 милиони да даде.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.991
Поени од реакции
45.328
Гергано од тоа што сум го гледал овие години сега е во најдобра форма знае некогаш да претера со некој шут и гулаби да отепа но не толку страшно тоа.Тоа значи дека помалку ќе ги гледаме Занети,Камбијасо и Станкович во иднина.

Значи Касано,Гергано можеби и Переира во наредни денови и ја чекаме уште најавената ѕвезда:) од Морати Лукас го испушти беше спремен 25 милиони да даде.
Tesko deka ke go ispolni toa vetuvanje, skapa investicija za fudbaler letovo, on garant mislese na Lukas a ostanaa so k*rot vo race, drug takov tesko deka ima na transfer pazarov sto bi dosol momentalno vo Inter i Italija, eventualno Jovetic ama tesko deka Fiorentina bi go prodale na drug tim od Italija.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
Па спомна некој од фудбалериве, ни треба Станкович, ама на млади години.
Мене единствено мака ми е што не постои Занети на млади години, најмладата верзија на Занети е Занети :D

N

Nicky Santoro

Гостин
Како што ни треба напаѓач незнам оти не се пробаме да го земеме Шевченко?
таман годините ги има за кај нас,квалитетот исто така...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.991
Поени од реакции
45.328
Како што ни треба напаѓач незнам оти не се пробаме да го земеме Шевченко?
таман годините ги има за кај нас,квалитетот исто така...
Se penzionirase on ...

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.172
Поени од реакции
12.990
Голем бел бумбар за гаргањо.Да ми кажел некој пред недела дена,не порано,дека ке го дадеме тој труп Пацини кој го утепавме од пцуење и низ маало,а и тука на форумов,во замена за Касано и плус Гаргањо како бонус,жими се ке го сметав за у најмала рака ненормален.Гаргањо ептен ми праи кејф,цела полусезона го пратев и си викав - Ах како би дошол овој во Интер место Деки или било кој од средина мхмхмхмхм.
топоини од трансфер!!!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.573
Ne zezaj, bar ovoj nikad ne dremel, trca poveke od bilo koj vo timot, a tuka spagaat i Snajdi i Milito i site ostanati.
Трчал пред 10 години, последниве години трча само во дербито со Милан. На таа позиција на средина треба да го ораат теренот, да им закачиш плуг од позади и да не остане ништо од Меаца. Накратко, потсети се на Шалке....

Член од
14 март 2010
Мислења
16.926
Поени од реакции
16.210
Сеа многу ни се собраа, Маикон мислам дека останува, шо ќе се прај со Станковиќ и со Цезар, првиот изглеа во примавера ќе го играат, надежен млад играч.:D

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
До крајов на роков моја желба.
Переира или Коларов.
Цезар да остане, Белец на позајмица, Ханда резерва, кастелаци трет.
Поп да го испее Милито да не му падне формата како лани првиот дел од сезоната.
Поп да ги испее двете нозе на Снајдер, да не се повреди сезонава.
Маикон да остане, Џонатан да го пече занаетот уште година две во Парма.
Последно да се земе некој голгетер како Круз што може да седи на клупа, а кога ќе влезе да прави пресврти.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Мајкон и треба да остане не е стар до толку може тој да игра уште години а од него подобар не наоѓаме нека му продолжат договор па и да се пензионира во Интер.
Ако имат шампионски амбиции Мајкон е еден од играчите кои прават разлика.

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Момци не зборите лошо за трансферите, земени се Гаргано, Касано,Паласио,Мудингаи,Хандановиќ,Силвестре, сите проверени и квалитетни играчи од Сериа А на кои не им треба време за адаптација на италијанскиот фудбал, плус никој од нив нема некој позначаен триумф, а и не играл за поголем тим од Интер што значи ќе се желни за игра! Со останување на Хулио и Мајкон, и летање на Станковиќ имаме полна капа! Уште добар шпиц и се вклучуваме во борба за титула !

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
море море добри трансферишта направивте!
фантантонио :cautious: го земавте, а и од пацини се отарасивте :icon_lol:

и да, мудангаји го имам повеќе пати гледано и далеку од лош е, е сеа што е 30 години и што доаѓа од не така атрактивен фудбал, тоа е друго
а касано е растур, како само ќе газат со паласио по крилата и милито во центарот
средниот ред го упраивте, со големи играчи - работачи (гаргањо, гуарин, мудангаји)

...али пак ќе ве газиме :P

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.991
Поени од реакции
45.328
Трчал пред 10 години, последниве години трча само во дербито со Милан. На таа позиција на средина треба да го ораат теренот, да им закачиш плуг од позади и да не остане ништо од Меаца. Накратко, потсети се на Шалке....
Ne se soglasuvam deka trcal samo na derbito, konstanten e celo vreme, toa sto e bosh timot ti ostava takov vpecatok zasto vakov profil na igrac tesko deka moze da se istakne poveke vo kjorav tim, rekov pred nekoj mesec, da bese tuka Murinjo, Zaneti uste ke igrase, i ke igra se dodeka trca poveke od nekoj ko Snajder na primer, ili Koutinjo.
--- надополнето: 21 август 2012 во 22:45 ---
Сеа многу ни се собраа, Маикон мислам дека останува, шо ќе се прај со Станковиќ и со Цезар, првиот изглеа во примавера ќе го играат, надежен млад играч.:D
Stanko e irelevanten sega, Guarin e tuka, Gargano ke bide tuka, Obi e tuka, Stanko e 10ta opcija veke, a ostane a ne nisto ne gubat, osven platata sto mu ja davaat ama toa ne ide od nas dzeb taka da irelevantno.

Steta Poli ne go zemaa, odnosno ne odlucija da go zemat a mozea, ja tipuvam na iznenaduvanje nekoe od Real, Sahin na primer, redno e Mur edno poklonce da ni nabaci, iako turcinov e poblizu do Anglija spored spekulaciive sto kruzat.

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
море море добри трансферишта направивте!
фантантонио :cautious: го земавте, а и од пацини се отарасивте :icon_lol:

и да, мудангаји го имам повеќе пати гледано и далеку од лош е, е сеа што е 30 години и што доаѓа од не така атрактивен фудбал, тоа е друго
а касано е растур, како само ќе газат со паласио по крилата и милито во центарот
средниот ред го упраивте, со големи играчи - работачи (гаргањо, гуарин, мудангаји)

...али пак ќе ве газиме :P
Ќе видиме !

Kajgana Shop

На врв Bottom