Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Да баш читав и ја, Јунајтед понудил 34 мил евра, Бранка нејќел да мрдне од границата 25 колку што видов, а играчот го преферирал Интер, али јбг ....
Тоа е денеска фудбалот,се решава газдата,а не играчот каде сака да игра,каде му е желбата,мада и Интер може да понуди максимум 30 милиони,ама ќе нема после Бранка за шеширчиња.

Не знам,ипак колку и да сакам да дојде,може и да е ризик таков трансфер,носталгија за татковината,па навикнување на друг фудбал,нова средина,нов клуб,нов град и се тоа.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.218
Поени од реакции
8.327
Тоа е денеска фудбалот,се решава газдата,а не играчот каде сака да игра,каде му е желбата,мада и Интер може да понуди максимум 30 милиони,ама ќе нема после Бранка за шеширчиња.

Не знам,ипак колку и да сакам да дојде,може и да е ризик таков трансфер,носталгија за татковината,па навикнување на друг фудбал,нова средина,нов клуб,нов град и се тоа.
Ако Лукас кошта 35милиона тогаш Нејмар колку кошта 100 милиона, пошто светлосни години е подобар играч од Лукас?

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Неможе да се купува дете од 19 години за 35 милиони евра, плус понудата на Интер била 25 милиони + Кутињо на позајмица, од кај знаеме дека ќе биде добар кај нас.
Денес во 17h играме пријателска со Копер :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ако Лукас кошта 35милиона тогаш Нејмар колку кошта 100 милиона, пошто светлосни години е подобар играч од Лукас?
За никого од Бразил не вреди да се даваат 30+ милиони.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.571
Поени од реакции
4.560
Стартниот состав против Копер:

Хандановиќ, Нагатомо, Самуел, Киву, М'Бае; Гуарин, Камбиасо, Занети, Паласио, Кутињо; Милито

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Zaradi Zaneti ne sme go zele Poli. Da beshe Poli, Zaneti nemashe kade da igra, pa vaka i Maicon ke si odi za nekogash koga ke se gleda apla deka ne mozhe ke go stavat i bek..

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.571
Поени од реакции
4.560
Интер биле заинтересирани за оној белгиецот од Каљари Nainggolan. Од Каљари барале 18 милиончиња.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.671
Поени од реакции
7.314
Нема да го купат Поли, ќе купат некој како Мудинга или Наиголан, не се нормални.

п.с Ставете линк од утакмицата со Копер.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.571
Поени од реакции
4.560
Голема глупост прават што не го купуваат Поли, но ќе се освестат после неколку сезони...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.487
Нема да го купат Поли, ќе купат некој како Мудинга или Наиголан, не се нормални.

п.с Ставете линк од утакмицата со Копер.
Овој лош да не е ? За Поли е кока кола, овој ако дојде ја има квалитетен шешир на Бранка да му донесам у Милано, негуван повеќе од 30 години од дедо ми и чуван ко очи у глава, и уз пут ќе го 'ркнам у фаца.
Да не се поврзуваат некаде со него, или ова онака го лупна ?

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.671
Поени од реакции
7.314
Овој лош да не е ? За Поли е кока кола, овој ако дојде ја има квалитетен шешир на Бранка да му донесам у Милано, негуван повеќе од 30 години од дедо ми и чуван ко очи у глава, и уз пут ќе го 'ркнам у фаца.
Да не се поврзуваат некаде со него, или ова онака го лупна ?
Вистина е вистина, па коа ќе подразмислам подобро овој да го гледам него ли Камбиасо:)

R

Rigel Kent

Гостин
Samo Snajder da ne se prodade vo posleden moment.:eek:
--- надополнето: 15 јули 2012 во 16:13 ---
Inaku Nainggolan e po poteklo od Batak people :pos:
Bataci ke kupuvame:ROFLMAO:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.487
Вистина е вистина, па коа ќе подразмислам подобро овој да го гледам него ли Камбиасо:)
Druze, ovoj e odlicno fudbalerce i ke bide eden od retkite dobri potezi na klubov posle Murinjo, samo da ne se palam za dzabe, prasanje e i on dali ke dojde, ali ako dojde bi bilo top no defakto i nedovolno za silen tim, napadot e seuste nesreden i toa bajagi ama ako nisto drugo barem sredinava kolku tolku ke se pokrie so kvalitetni fudbaleri, e sea Kambi sto ke mora da igra toa e drug muabet.

Kajgana Shop

На врв Bottom