Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
не мора да биде брз, за да ги диригира... Ривас АКА Тајсон беше брз, Кордоба беше брз, ама без памет...
Кој нема во глава има во нозе...
Brzinata e edna od rabotite koi Smauel poveke gi nema. Kordoba i Rivas nikogash ne bea staveni vo pozicija da dirigiraat.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Самуел ни е најдобар во одбрана бе, од сите што ги имаме :D

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Brzinata e edna od rabotite koi Smauel poveke gi nema. Kordoba i Rivas nikogash ne bea staveni vo pozicija da dirigiraat.
Лусио и Самуел беа во одбраната кога освоивме тројна круна... тогаш беа брзи двајцата ?! немој да ме јебеш бе :) Тери да не е брз? Фердинанд / Видиќ брзи ли се? не ме зезај, што ќе ти е спринтер во одбрана. За дефанзивец никад не била важна брзината... треба да биде снажен во дуели, одличен со глава и да знае да маркира.. сите овие особини ги има Самуел.. Иако има 33 год, тој сеуште е во топ 10 дефанзивци...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Mozhno be, mozhno e. Ama jas za mene si zboram, ima odredeni igrachi koi gi mrazam samo zatoa shto nekoi gi prodavame (chitaj maikon, cezar) a ovie gi drzhime (chitaj samuel, zanetti, kivu, nagatoko).

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.328
Поени од реакции
15.587
Фараони во Удине...

Инаку, она што е побитно за дефанзивец е стартната брзина, не брзина брзина, а тоа го има изгубено Самуел, што е јасно...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.238
Поени од реакции
46.567
Целта на Интер не е да направат добар состав, ни да го подмладат составот. Целта не е да освојат титула ниту пак да освојат место што води во ЛШ. Целта е да заштедат/заработат пари, без разлика кое место ќе освојат.

Sad but true.
Malomorgen deka toa e celta ... sto e i problem, zasto oni se nadevaat deka i so vakva rabota ke dojdat do titula.
Ama seuste pocetok na leto e, ne znaeme kako ke izgleda timot na kraj od Avgust, ok, ne e pocetok na leto ama ne e ni sredina, taka da timot voopsto ne e ni sklopen pa sega da sudime.

Do ovoj moment dojdoa Handanovic koj ne go smetam za zasiluvanje zasto Cesar e tuka, Guarin, zasiluvanje e na ekipava tipot, Palasio ... znak prashalnik, Silvestre koj se nadevam odlicno ke se snajde tuka, Koutinjo od kogo konecno ocekuvam da blesne sezonava i ke vidime za Longo, ako ostane.

Vo plan sega za sega ostanuvaat Paulonjo, Destro i Lukas, 3cata ako dojdat, kako i da ja vrtis, ke imaat dosta jak tim, samo na bekovskite pozicii ke se slabi ako ne pokrijat soodvetno ali moze da se izgura sezona i so poslabi bekovi so ogled deka ne igraat vo LS.

Isto i Strama e enigma, neznaeme kako ke se pokaze, a se nadevam deka ke bide odlicno reshenie zasto sakam konecno timov da go resi toj problem na dolgorocen plan.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.571
Поени од реакции
4.560
Пацо да остане! Заслужува втора шанса според мене.

Едит: In mattinata Massimo Moratti ha però tolto Giampaolo Pazzini dal mercato parlando con i giornalisti.

Ме чул Морати ХАХАХАХА

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Лукас(ако се смилува некако морати да го земе) Снајдер Коутињо
Милито ....

Епа нека дојдат гадовите од серија Б !

Член од
23 август 2010
Мислења
39.867
Поени од реакции
116.133
-Дали сте сигурни дека ова ви е последна сезона ?

Хавиер Занети:
“Најпрво да ви кажам дека имало некое недоразбирање во тоа интервју,некој не ме разбрал убаво.
Реков дека ми е последен договор а не деа ќе заминам во пензија.Во една сезона можат
да се случат многу работи,ќе видиме другата сезона како ќе се чувствувам,ќе зборувам со управата,
со семејството и пријателите и ќе одлучам.Сега се чувствувам супер и би сакал да играм уште неколку години".

За Јонзе од Милано Сијка Пиштолова...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.328
Поени од реакции
15.587
1. Кордоба е теам менаџер(му нашле некое звање :D )и е среќен што останува во Интер...

2. Ханда и Фараони се најверојатно 50-50 и двајцата, или пак и двајцата се купени целосно, во секој случај лоша одлука на менаџментот, особено ако е првата опција...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Официјална понуда за Паулињо има од доцна синоќа.Интер понудиле 8.5 милиони евра,а бидејќи Паулињо го држава дури 3 агенции,сите рекле дека е океј понудата,најверојатно се е оставено на Паулињо,бидејќи тој има купено 10% од својот договор чинам или така нешто.
Поради ова,Лукас е ставен на “чекање“,па после потпишувањето на Паулињо Интер би тргнал со сите сили кон Лукас,каде што ќе помогнел и Пирели со околу 10 милиони евра.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.048
Поени од реакции
1.177
Анжи нуди 25 милиони за Снајдер а за него 15 милиони по сезона.

Мислам дека Морати не смее ни да размисли, 25 милиони е смешна сума за Снајдер. Според мене Снајдер треба да биде недопирлив и за било која сума но ова е стварно смешно.

Kajgana Shop

На врв Bottom