Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Ај уште некој лаф за утакмицава. Нај-неверојатно според мене е однесувањето на одбрамбените играчи. Една екипа која минатата година имаше супериорна одбрана, оваа сезона просечна. Дури просечна би било и преценување. Стилот на Интер никогаш не бил да се чалами и да игра целосно напаѓачки, и како таков си го сакавме. Незнам сеа со кој памет истите играчи од минатата година се обидуваат да ги трансформираат во некои тотално напаѓачки ориентирани. Ове е голем фејл според мене, а главната винa е кај Дебелитез. На Лео само му легна ситуацијата, пошо и тој е напаѓачки ориентиран. Од година сакам "катанаџо" и брз и ефикасен напад. :)

Сега поарно да го баталиме овој натпревар затоа што не гледам што може да се поправи веќе. Башка, ова лето очекувам ММ и компанија да го одврзат ќесето и да одат во еден дебел минус. Не е време сега за фер-плеј, тимот е подзастарен и со привремен тренер. Нека се направи фино освежување па до година сакам повторно да гледам еден мотивиран тим, без повреди на клучни играчи (не заборавајте дека игравме без двајцата клучни дефанзивци!).

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Изгубивме заслужено.
Ето труп беше, ништо не покажа
Киву катастрофа
Занети - секоја чест!
Милито - се враќа на старите патеки, само да го дадеше голот во второ во 46-та минута ќе беше херој ама и овака е

П.С за тренер го сакам Барези од другата сезона

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Јас до синоќа мислев дека одбраната на Арсенал е најлоша на свет.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
1. Кога е Интер во прашање, најтрагично е што Талахасето е у право.
2. Ти текнува на муабетите од летоска за Маикон ? Мада и ја се израдував на неговото останување иако у моментов он најмалку вина сноси за ова што се случува, ипак, ко што викав и летоска, ОН Е САМО ДЕСЕН БЕК и ништо повеќе, друго беше и друго треба да е мотор во оваа екипа, не он, колку и да е добар, бек е, не средина, не плејмејкер, не крило, не универзален напаѓач.

--- надополнето ---

Цезар уствари може и пешки доаѓа пред натпревар.
Остај муабетот, да е Маикон Маикон од лани уште би го сакал во тим, ама не се замара бе, не е дека не знае или не може, не сака. Е тоа не можеше никој да го предвиди.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Абе нека ви текне и лани до Јануари каков беше Маикон, истиве муабети тука ги водевме, ја памтам викав дека дојде време кога треба да се прават пари и со него, али и тоа у вториот дел од сезоната никој не го предвиде. :)
До режимот е, кај Мурињо под дифолт сите играа со 100% од потенцијалот, не се лажете, зашто глеам некој пишуваше поназад за Лусио и Самуел, и они да играа пак дебакли вакви ќе имаа кои може само поумерени ќе беа, но сепак, тренерот е 50% од екипата а и моменталниов не е компетентен да се носи со притисокот и лесно потклекнува по прв бран на неуспех ...
Многу аспекти налагаат дека Лео е ризик и тоа преголем да биде главен човек и наредна сезона, али ај, за тоа друг пат ќе се размислува.

Иначе ви текнува како беше со Мур, Максвел бараше нов договор и се пуваше со Раиола, Интер изгуби од Аталанта 3-1 ( 3-0 беше до 90та кога Ибра даде гол ), цел тим беше мизерен у пакет со Максвел али само он го изеде. Сакаш побогат договор ? Уценуваш ? Мур стави дете на лева бековска позиција колку да му укаже дека неговата позиција на теренот е и те како загрозена и тоа дете играше и во двата дуели против Манчестер со Роналдо кој тогаш беше број 1 во светот, и он ко играч а и Јунајтед ко тим.

Кај бе сеа, глеј те го само Снајдер кога играат одбрана, Каспер, па чим еден Занети удира на лесен џогинг у прво полувреме у акција каде падна гол ондак тоа све ви кажува колку лабаво се постапува со играчиве, не е само Маикон во прашање, цел тим е ваков со мали исклучоци.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
не идам више на собиранки !
А ми пружи рака за кладба аииии како не прифатив барем некоја милка ке си добиев кој ги е*е овие сакативе.

Значи мамицата у пи*ка на цел тим да им ја изнаебам посебно на оној Киву гомнарот 2 клучни утакмици заеба кретену кретенски.СРАМОТА Е ОВА НЕВИДЕНА СРАМОТА Е за еден европски и светски првак,ми се сереше синока од мука не заспав цела нок заради нив кретени едни,по мизерна игра од оваа неам видено,одбраната ни беше ветрушка невидена,немој некој да го брани Занети зашто и он е крив за неколку голови,посебно коа требаше офсајд стапица да направат,мерак ми е што освои со Интер толку титули али време е да се иде во пензија мислам? И оној Лео па ццц коа видов дека Карја влага во игра ми се стемни пред очи,нечинел Пандев,Карја е подобар од него,Лео Лео... :nesum: Нека им влезе Морати во соблекувална и све на клоци нека ги дигне до еден и надвор од клубот,оваа година остануваме на 0 титули,од лето РЕМОНТ... И Ето Пандев Милито Мајкон Занети Киву Карја све у три лепи пичке материне нека ги отереа.

П.С И нека се јави некој во Канал 5,да каже дека му е резервиран кревет во Бардовци на коментаторот...

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Фраерите играат на стара слава и си го ладеа вчера и некако многу потценувачки ми излегоа на терен . Од кога поведовме со 1-0 само еден тим играше , Шалке . Нека идат у пичку матер . Ја сеа да сум тренер сите млади ќе играм до крај на сезона , сигурно и со Оби , Кутињо и компанија ќе изгубевме 5-2 а може и помалце ама барем децата ќе се залагаа на терен , немаше курот да си играат .

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Заслужуваме секаков ремет момци да си знаете,дури поголем ремет ког Реал прими од Барса 5 гола, а зашто??? заради едни кретени кој се влечат по терен,а не да играат фудбал како вистински мажи и професионалци на фудбалот !!!:toe:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Заслужуваме секаков ремет момци да си знаете,дури поголем ремет ког Реал прими од Барса 5 гола, а зашто??? заради едни кретени кој се влечат по терен,а не да играат фудбал како вистински мажи и професионалци на фудбалот !!!:toe:
Заслужуваме бе, ама нема кој да го даде. Сега пак ќе го слушаме вицот со "Скопско се пуни во Пивара, а Интер на Меаца" по 200ти пат во различна варијанта. : )

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Од шалке тешко дека ќе изгубат, и сам потсвесно го знаеш тоа, со останатите 50-50 се шансите за прогрес, освен со Барселона која ќе е фаворит со кого и да игра.
by Syn :pos:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Следната сезона полошо од ова неможе да е.

Истите муабети сега сите ги вртиме.

На почеток на сезона, некои беа за, а други некои против Бенчо, некои викаа дека ни требаат играчи, некои викаа не... Дојде Лео, некои беа МНОГУ против него што дури и кога се шпекулираше за нови тренери и се спомнуваше Лео, онака само се чудеа до каде ке одат весниците само за да се продадат повеќе (јас памтам дека бев многу против) , некои беа 50/50, а недораснатите навивачи го сакаа Лео само за да му врати Морати на Милан за Ибра (тука и еден дел од Морати паѓа во последнава група). Дојде Лео, ни ги затвори на сите муцките, ама најмногу овие две натпревари.

Јас досаден ке станам со Рајкард, знам дека на некои им сум досаден чим почнувам да го спомнам Рајко, ама тоа е тоа, секогаш мислев дека е најдобрата варијанта, затоа што е докажан тренер, бил на самиот врв а и на ебаното дно, од Лео за тактики и глупости сигурно знае повеќе, 100% сигурен сум во ова, е сега за авторитетен не знам колку е, ама и не треба некој си авторитет во нов тим, со ова (нов тим) алудирам на новиот Интер кој ке го градат милионите оваа лето, не на тој Интер со Киву, Миву, Кордоба или некој бакрач, не, него на Интер со Кутињо, Санчез, Кавани, Монтоливо, Бејл и такви слични квалитетни млади играчи.

И не ми јадејте одма за листава погоре. Како што рече Кавани цитирам: "dreams are for free, and i've been dreaming since i was a child" (тие што одат редовно на football-italia.net одма ке ме сфатат).

Убаво рече Син, овој Лео да оди нешто скаут или директор за некои глупости таму, како што е Зидан во Реал... Ке ни треба за Ганзо, Нејмар или некој трет бразилец :)

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Киву ftw бетер од Бадштубер, барем ние 3 си ги примашеме често, ама максимум 3 :pos:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Eeeии ББиланези,ЈуБенташи,Баерновци и остали хејтери барем вие не се јавувајте да мавате “ремет“ ве молам.
Изгледа не си ги сакате ББилан,ЈуБентус и Баерн колку што го мразите Интер,ама тоа е,пусти тешки комплекси што ти прават,се радувате повеќе на пораз на Интер отколку на победа на вашите клубови,никако човек да ве разбере :tapp:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Eeeии ББиланези,ЈуБенташи,Баерновци и остали хејтери барем вие не се јавувајте да мавате “ремет“ ве молам.
Изгледа не си ги сакате ББилан,ЈуБентус и Баерн колку што го мразите Интер,ама тоа е,пусти тешки комплекси што ти прават,се радувате повеќе на пораз на Интер отколку на победа на вашите клубови,никако човек да ве разбере :tapp:[/QUOTE

Брат разбирам другите,али оние Јувенташите да јадат гомна? ПХАХХХХХХАХАХАХААААААААААХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА :pos::pos::pos::pos::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom