Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.757
Оваа над Боатенг не беше пенал. Мое мислење.
Koj penal be, ako ova e penal ondak i ona na Alexis so Milan na istiov teren bese penal, prosta logika, im delese pokloni Ricoli, naklonet bese, do nekade i so pravo, cela Italija sakase napnato posledno kolo, t.e. vaka od federacija, znaea deka ke ima golema gledanost ko i denesnovo kolo.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Удинезе е трет и со нерешено на Наполи и пораз на Удинезе а во случај Интер да победи како Интер би бил трет кога со Удинезе би имале исти број на поени а удинезе има подобра гол разлика од нас ?

HH9

Il Padrino
Член од
23 септември 2010
Мислења
53
Поени од реакции
5
Удинезе е трет и со нерешено на Наполи и пораз на Удинезе а во случај Интер да победи како Интер би бил трет кога со Удинезе би имале исти број на поени а удинезе има подобра гол разлика од нас ?
Меѓусебен дуел имаме подобар, а тоа е првото нешто што се рачуна.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.486
Поени од реакции
114.469
Глеав до 1-0 и кога не ни го признаа голот и излегов. Само ќе кажам дека овој тим има капацитет, со 2-3 засилувања на лето и со префрлање на неколку играчи на клупата за резерви можеме да го видиме Интер повторно на врвот.
П.с. Мислам дека вечерва и дефинитивно разјаснивме кој е принцот во Милано. Тој црномурестиот човек што сам се нарекува принц може да биде принц само во Езел.
ДИЕГО АЛБЕРТО МИЛИТО:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Абе жив е Марли или има сменето јузер нејм? Инаку вчера на почеток глеав релаксирано, али ептен ме накурчи она босансконо копиле кога провоцираше по голот од поклонет пенал. После беше војна, класична војна со даљинското и ситни предмети близу мене.

Јес да ги мрзам Јуве, али оваа победа над Милан и уривањето на нивниот сон за скудето беше оргазам. Класика!

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.501
Поени од реакции
87.419
Абе жив е Марли или има сменето јузер нејм? Инаку вчера на почеток глеав релаксирано, али ептен ме накурчи она босансконо копиле кога провоцираше по голот од поклонет пенал. После беше војна, класична војна со даљинското и ситни предмети близу мене.

Јес да ги мрзам Јуве, али оваа победа над Милан и уривањето на нивниот сон за скудето беше оргазам. Класика!
баниран е на 2 недели. Ме пцуеше мене :)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ги измочавме вчера . Колку беа напнати за да тепаат еј . Секој можен контакт им беше педерски и за картон . А тој Ибра носот грд го дава вториот гол и трча на центар да ги провоцира курва норд . Епа фала ти курво босанска што си отиде од Интер . За мунтари не коментирам , греота е да го спомнеш .

И фала на кладилницава што им даде 3.33 на Интер коефициент на полувреме за да си ги ловам hohohoho

Kajgana Shop

На врв Bottom