Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
R

Rigel Kent

Гостин
Од сега Миланезите ќе имаат кошмари од нас:icon_lol::icon_lol:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Ако Милан не бил мотивиран денес, нешто сериозно не е во ред со нив...

Член од
8 јули 2008
Мислења
25
Поени од реакции
20
Едно прашање доколку јувентус туре 3 дзвезди над логото им на дресот ќе имат ли санксии од федерацијата на Италија или не ?
The first team to adopt a star was Juventus, who added one above their badge in 1958 to represent their tenth Serie Atitle. This was an extension of the existing convention by which the reigning champions are entitled to display the scudettoon their shirts for the following season. The star was later formally adopted by some organisations as a symbol for ten titles.
Juventus го измисли ставањето ѕвезди така да федерација на Италија може само да изрази мислење. Јувентус одлучува дали ке стави ѕвезда или не.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.759
Нагатомо го рачунаш за фудбалер??:pos:
Ne, seriozno, zasto si mu se nafrlil na japonecov, los da ne e ? Pogotovo za rotacija na dvete bekovski pozicii ? Izmislen e za takov igrac, a so ogled na standardot koj Inter go imale za toj del od terenot, zasto da ne bide i prvotimec ? Pa so Kivu osvoija trojna kruna be mame mu eam ...

Premnogu na sila se hejta japonecov, ne e los igrac iako i ja bev uveren deka e, si pokazue muda, znae da izigra muski, da izigra kvalitetno, kondiciono e bajagi spremen ali eve, sum za nosenje na lev bek, odnosno na Kolarov, no i sum za toa japoncevo da ostane, zlato vredno ke e od klupa.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Него ме интересира со Сантон шо напраивме?
Многу добро игра во Њукасл..

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Juventus го измисли ставањето ѕвезди така да федерација на Италија може само да изрази мислење. Јувентус одлучува дали ке стави ѕвезда или не.
А ајварот кој го измисли?

Што е до мене соѕвездие може да си ставите, од пинк дресовите не можете повеќе да се избламирате :pos:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
А ајварот кој го измисли?

Што е до мене соѕвездие може да си ставите, од пинк дресовите не можете повеќе да се избламирате :pos:
Веќе вакви постови не во ниедно време :pos:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Дајте добар хајлајт за сајтот?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Никако не ви се исплаќа. Ако играме мотивирано оти играме, ако се браниме оти се браниме.
па реално и во двата натпревари Интер победи на мотивација и безвеза..кога ќе ја видиш табелата се е јасно околу овие два тима...Милан е поквалитетен состав кој е способен за трофеи а нашите не се способни да врзат три победи со ред плус сме катастрофални на гостински терен

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
па реално и во двата натпревари Интер победи на мотивација и безвеза..кога ќе ја видиш табелата се е јасно околу овие два тима...Милан е поквалитетен состав кој е способен за трофеи а нашите не се способни да врзат три победи со ред плус сме катастрофални на гостински терен
Епа на другите утакмици изгоревме во желбата за победа ..:D

Kajgana Shop

На врв Bottom