Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Ако ми светне некоја идеја може ќе направам нешто оваа недела сум малку послободен.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
па овој повеќе титули од Раниери има бе :D

Според освоените титули со Рома тој бил тренер студенти и аматери во нашиот тим(младинците на Рома сигурно не е ги тренирал), а вие вајда сте го зеле и сте му ја дале функцијата тренер на Примавера .. и јас имам слушнато дека овој е еден од ретките што има завршено и факс ;)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Пишува некој за пресот (освен што упаднал падобранецот на истиот?) или да напишам нешто?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Павле и во насловот и во текстот имаше шевувано :)

Се расправав вчера со Панче Ретардини, ни ги краде најавите, тие Марсо што ги правеше :)
Mу пишав одма во коментар да преправи насловот,ама штета не можел да се преправи насловот.
Имаше и во текстот исто грешка,ама тоа го средил.

А чекај бе вака еден предлог од мене,зошто на најавите не се става преку целата слика fcintermacedonia,ама замаглено малку ?
Така никој нема да ги краде најавите,а Панче може ќе земе пиштол и ќе се убие,по што ќе следи масовна прослава од наша страна.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
@IoSono како да те исконтактирам? :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.756
Дај бе оние од сајтон и фб страната научи ги дека се пишува шеф а не шев :D

Иначе Ливаја е многу јак дечко, барем од тоа што го имам еднаш гледано. Иначе се согласувам за Данкан најмногу, за Беса спомнав уште пред да биде цела оваа фама околу младинциве...

А за ова што ги викнале да тренираат со прв тим, тоа отсекогаш така било, само што не се експонирало како сега.
Abe ja pred izlaganje pisuvav, a v-to e pod f-to, nenamerno zgresiv ali i na sajt gledam otislo ova od Pavle, ne e ni bitno, popravil nekoj. Posle 15 min od mob se staviv na net i gledam nekoj me popravil dole ali me mrzese da pisuvam objasnuvanja.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Од официјалното претставување на „Страма“

А чекај бе вака еден предлог од мене,зошто на најавите не се става преку целата слика fcintermacedonia,ама замаглено малку ?
Така никој нема да ги краде најавите,а Панче може ќе земе пиштол и ќе се убие,по што ќе следи масовна прослава од наша страна.
Па имаме лого горе и текст долу, ајванот ги сече и го лепи остатокот. Со други немаме проблем...

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Од официјалното претставување на „Страма“

Па имаме лого горе и текст долу, ајванот ги сече и го лепи остатокот. Со други немаме проблем...
Да,знам дека имате,лесно е да се исече тоа,но ако се постави преку целата слика избледен текст fcintermacedonia,ќе нема шанса.
Марсо се разбира од Фотошоп многу добро,лесно ќе среди тоа ако е слободен,па после нека се мачи мрднатиот,нека краде слики од други сајтови.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Сабајле сум се вртел ко техно пингвин кога дознав за веста :

Со срека Страмачиони , may the force be with you.
Те видов сабајлево, си викам - ти ли си, не ли си? :)

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Да,знам дека имате,лесно е да се исече тоа,но ако се постави преку целата слика избледен текст fcintermacedonia,ќе нема шанса.
Марсо се разбира од Фотошоп многу добро,лесно ќе среди тоа ако е слободен,па после нека се мачи мрднатиот,нека краде слики од други сајтови.
нема проблем, во ред е се тоа, би направил така, но дали вреди така да ги "жигосуваме" сликите ? Договорете се и кажете ми...

R

Rigel Kent

Гостин
Lele ne mi se veruvaaaa, konecno dojde toj den .:vozbud:

Sega mozam mirno da gledam dodeka se pravat izmeni vo natprevarot:icon_lol:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
нема проблем, во ред е се тоа, би направил така, но дали вреди така да ги "жигосуваме" сликите ? Договорете се и кажете ми...
Не вреди да се мачиме за овој дебил, друг не ни чепка. Не ме нервира што ги зема колку што ме нервира нивото на дебилизам кај него: го крати горниот дел, долниот дел, и после ја растегнува сликата, не е битно што логото кај сите е круг а кај него е јајце... а бе морон, имбецил...

Kajgana Shop

На врв Bottom