МБае мислам дека е лев бек.. ваљда сакатомо ни ЧИБУ нема да ги гледамеВи текиња пред некој период кога го начнав на шашма муабетов ?
Valentino Angeloni has become the head of scouts for the first team of Inter. Previously Mr.Angeloni worked for Udinese as a technical advisor.
Плус, Romano, M'Baye and Livaja practiced with the first team today. It has begun people.
Дај бе оние од сајтон и фб страната научи ги дека се пишува шеф а не шевНе се заебавајте МБаје е далеку од прв тим, а исто и Ливаја и Романо, кузнае зошто ги викнал на тренинг. Може и пракса ќе биде тоа, на секој тренинг да вика некои играчи, нема да биде ништо сериозно. Беса, Лонго, Крисетиг и Данкан се играчите кои би требало да добијат некаква минутажа. Повеќето играчи на Примавера објективно се за Сериа Б.
Иначе МБаје дошол во младинскиот тим по препорака на Мурињо, тоа пред неколку дена прочитав.
Павле и во насловот и во текстот имаше шевуваноДај бе оние од сајтон и фб страната научи ги дека се пишува шеф а не шев
Иначе Ливаја е многу јак дечко, барем од тоа што го имам еднаш гледано. Иначе се согласувам за Данкан најмногу, за Беса спомнав уште пред да биде цела оваа фама околу младинциве...
А за ова што ги викнале да тренираат со прв тим, тоа отсекогаш така било, само што не се експонирало како сега.
Па тој е беЗошто ми е познат вашиот тренер и од каде мислам дека тој има врска со младите на Рома .. се сеќавам пред 1-2 години мислам дека беше, еден тренер кој тренираше во Рома во некоја од помладите категории отиде во Интер, само незнам дали се работи за вашиот нов тренер
Eве ги трофеите кои ги освоил Страмачиони низ својата кариера како тренер на младински тимовиЗошто ми е познат вашиот тренер и од каде мислам дека тој има врска со младите на Рома .. се сеќавам пред 1-2 години мислам дека беше, еден тренер кој тренираше во Рома во некоја од помладите категории отиде во Интер, само незнам дали се работи за вашиот нов тренер
Знам, видов дека си пишал, сигурно ти рекол: Шо ве ебам, ќе ве сечамПавле и во насловот и во текстот имаше шевувано
Се расправав вчера со Панче Ретардини, ни ги краде најавите, тие Марсо што ги правеше
Значи дека ќе треба да биде нешто хоризонтално преку цела страна?Знам, видов дека си пишал, сигурно ти рекол: Шо ве ебам, ќе ве сечам
Иначе кога сме кај сликиве, дај напрајте една за фб страната, за Cover бидејќи до 1ви април сите фб страни ќе бидат со „тајмлајн“....
АхамЗначи дека ќе треба да биде нешто хоризонтално преку цела страна?