Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.045
Поени од реакции
1.170
Forza Inter!!! Честитки за иднината на Интер!
Дечкиве се калса подобри од инвалидите од првиот тим на Интер!!!

Младинците се единствена светла точка на Интер сезонава и што е најважно на тимот му предстои светла иднина со ваква школа!

Оваа сезона е завршена, со победата на Лацио мислам дека тука умира и онаа малку надеж дека може да се стигне 3тото место. А победа вечерва против Јувентус во Торино е сајанс фикшн.
Во ваков случај јас сум песимист и за наредна сезона. Тим кој не игра лига на шампиони тешко може да привлечи големи имиња, а освен тоа тимот губи и многу финансиски средства со самото неиграње во лигата па не треба да очекуваме и дека ке има којзнае каква финансиска инекција од Морати за новата сезона...

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ау како ми се кликаат лајкчиња :P
Ќе му пишам на Фил Ајви и ќе ве бомбардираме после, секако ако има потреба :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
^Лош квалитет е, а и башка убаво ќе биди да се најде и да се стај, да ги заебиме и тие од официјалната страна на Интер :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Да, ќе почекам за подобра. Тие од официјалната утре ќе стават слики...
--- надополнето: 25 март 2012 во 18:25 ---

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Секоја чест за момците, Интер покажа дека има подобра младинска школа од Барса и Ајакс. Вреди на секој да му се даде шанса во првиот тим а исклучоци се (барем јас што можев да приметам) Данкан, Алборно,Беса , Лонго и Голманчето. Секоја чест момци бар они успеаа да не израдуваат сезонава.

За вечер немам што конкретно да кажам освен дека јувентус ке има посед а Интер ке чека на контри, тешко дека ке ги добиеме во торино но сепак утакмица од оваа големина сите опции се отворени.

Едно е сигурно, Интер има голем младински потенцијал.

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Ај нека им е честито на младинциве за освоениот трофеј,да се надеваме дека некои ќе се покажат во сениорскиот состав.
А за вечер се знае Ранко ќе си оди на нерешено 0-0, па ко ќе ни закачат 2,3 гола ќе почне да прави фамозни измени,и ќе примиме уште некој гол.:D

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.181
Поени од реакции
13.029
Изгледа здраво ги пецна изјавата на матераци комшииве од фан клуб ѓубрентус,па пошто не можам да им одговорам таму,еве овде ке им кажам:Ѓубрентус ке остане мал клуб во очите на сите навивачи кои искрено го сакаат италијанскиот фудбал,затоа што истиот го зацрни за век и векова,така да потполно се согласувам - Ѓубрентус е сепак еден мал клуб,без разлика колку титули има.Крадец остаје крадец!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.486
Поени од реакции
114.471
Да, ќе почекам за подобра. Тие од официјалната утре ќе стават слики...
--- надополнето: 25 март 2012 во 18:25 ---
Каква асистениција човече... Вака Роналдињо делеше асистенции, без да гледа, страшен е дечково, печен за во прв тим.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Ме нервираат Италијаниве. Овие на Интер канал го викаат Крисетиџ, па го прекрстив на сајтот. Сега гледам некој друг италијански канал, таму го викаат Крисетиг.

Бене? :rolleyes:

Kajgana Shop

На врв Bottom