Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
Барем роденденот го честитаа како што треба
Го гледав само второ полувреме Маикон ништо не покажа,сама така се движаше низ терен ради ред.Победивме бе
не ни ја гледав ама претпоставував дека сме очајни и за никаде..но то е то Мајкон се враќа и веднаш победивме..колку е само клучен за овој тим и сеуште ми е чудно како можи пак тој да ни е најдобар играч..па ако не е ни чудно тоа што 7 натпревари неможевме гол да постигниме бидејќи нормално Мајкон не играше..вака од него падна и првиот и вториот гол каде навлече играч и додаде до Занети..
и ве молам најдете изјава на раниери да се посмеам на неговите глупости сигурно некој бисер има изјавено
Кој Мајкон бе, наголемо дрво на натпреваров дури и Станович беше 5 пати подобар од него, а за другите да не зборамПобедивме бе
не ни ја гледав ама претпоставував дека сме очајни и за никаде..но то е то Мајкон се враќа и веднаш победивме..колку е само клучен за овој тим и сеуште ми е чудно како можи пак тој да ни е најдобар играч..па ако не е ни чудно тоа што 7 натпревари неможевме гол да постигниме бидејќи нормално Мајкон не играше..вака од него падна и првиот и вториот гол каде навлече играч и додаде до Занети..
и ве молам најдете изјава на раниери да се посмеам на неговите глупости сигурно некој бисер има изјавено
Дрво не дрво битно Маикон си влече минимум по двајца играчи од противничката одбрана и со тоа отвара поголем простор за напаѓачите. Он е една од најбитните алки во тимот, заедно со Снајдер, а за формата не се грижи набрзо ќе ја поврати старата форма, ова му беше прв натпревар по повредата.Кој Мајкон бе, наголемо дрво на натпреваров дури и Станович беше 5 пати подобар од него, а за другите да не зборам
Кастињос 2-0Беса за 1:0
Зошто горе уште стои 1:0?Кастињос 2-0
абе кога неќе неќе ама кога ќе тргни ....Primavera - Inter- Cesena 4-2 ( Bessa,Castaignos,Bessa,Forte)