Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Барем роденденот го честитаа како што треба :facepalm:

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Победивме бе:pos:

не ни ја гледав ама претпоставував дека сме очајни и за никаде..но то е то Мајкон се враќа и веднаш победивме..колку е само клучен за овој тим и сеуште ми е чудно како можи пак тој да ни е најдобар играч..па ако не е ни чудно тоа што 7 натпревари неможевме гол да постигниме бидејќи нормално Мајкон не играше..вака од него падна и првиот и вториот гол каде навлече играч и додаде до Занети..

и ве молам најдете изјава на раниери да се посмеам на неговите глупости сигурно некој бисер има изјавено:pos:
Го гледав само второ полувреме Маикон ништо не покажа,сама така се движаше низ терен ради ред.
--- надополнето: 10 март 2012 во 03:31 ---
уште станкович кога играше можаш да замислиш што очај беше тоа.Единствено поли и снајдер се трудеа другите се мајаа по терен ко муви без глави.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Второ полувреме го подгледнував у гужва, али по тоа што можев да го уловам, исто игравме како минатите натревари. Разликата е што овојпат Киево не искористи шанси на контра, а ние успеавме на шашма да дадеме гол од корнер во финишот. Иста срање без концепт игра во напад со ниедно синхронизирано движење. Коа ќе ги видам Снајдер, Форлан(Милито) и шознам уште еден рандом играч, на 3-4 метри еден од друг на 30 метри од гол и тоа странично како пробуваат да играат 1-2 со стоење во место (освен Снајдер, само он е будала да се отвара), искрено ме фаќа дијареа. Поли, Снајдер и Маикон ми се свиѓаа од тоа што го видов. Станкович во прво не беше лош, само многу ме нервира кога ќе го видам дека уште подава топка со техника на шутирање на гол. Исто движење на ногата има и кога подава и кога шутира и кога прима топка.

И може ли да прекинат со овие патетични лигавења и емо глупости на секој натпревар. Аман како цел тим колективно у пмс да е. Ебате детскиот менталитет. Ќе си се исплачам, за мама да не ме кара, што и ја скршив ламбата. Како недозреани луѓе. Баш ме интересира дали ќе си седат и плачат ако им скинеш од платата некој процент еден месец(да го прават тоа у други професии), или тогаш ќе тргнат да те задават со голи раце. Fucking Цезар, се со неговото лигавење почна.
Сеа сите се научија, па дури и оваа старудијата солзи ронела вечерва. Барем така разбрав. Не знам само што толку емоционално го погоди, дали што за малку ќе срушеше рекорд у најмногу изгубени натпревари по ред, или тоа што обезбедувме и математички опстанок. Нека не се секира чичо Морати ќе го погали по коса и ќе му плаќа пензиско до крај.
Треба да си ја испитаат водата на тренинзи, да не им ја пуни некој со хормони, па да почнат на крај и цицки да им растат.:)

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
За инает на сите хејтери Занети стар стар ама најголем борец е во тимот. 90 мин ги трча и топка не го поминува лесно во одбрана. Плус каков пас даде до Милито за вториот гол, звер. Значи и одбрана, и средина и напад - сегде го има!

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Победивме бе:pos:

не ни ја гледав ама претпоставував дека сме очајни и за никаде..но то е то Мајкон се враќа и веднаш победивме..колку е само клучен за овој тим и сеуште ми е чудно како можи пак тој да ни е најдобар играч..па ако не е ни чудно тоа што 7 натпревари неможевме гол да постигниме бидејќи нормално Мајкон не играше..вака од него падна и првиот и вториот гол каде навлече играч и додаде до Занети..

и ве молам најдете изјава на раниери да се посмеам на неговите глупости сигурно некој бисер има изјавено:pos:
Кој Мајкон бе, наголемо дрво на натпреваров дури и Станович беше 5 пати подобар од него, а за другите да не зборам

Член од
23 август 2010
Мислења
39.486
Поени од реакции
114.469
Кој Мајкон бе, наголемо дрво на натпреваров дури и Станович беше 5 пати подобар од него, а за другите да не зборам
Дрво не дрво битно Маикон си влече минимум по двајца играчи од противничката одбрана и со тоа отвара поголем простор за напаѓачите. Он е една од најбитните алки во тимот, заедно со Снајдер, а за формата не се грижи набрзо ќе ја поврати старата форма, ова му беше прв натпревар по повредата.

Така беше и со Ето лани, колку и да беше камен и да не можеше вол во газот да убоде битно секогаш двајца стоеја до него, понекогаш и тројца, а тоа автоматски значи поголем простор за останатите. Друго е кога Занети игра десен бек, а друго е Маикон, Занети до центар иде, а и кога ќе помине центар не е нешто опасен, нема центаршут.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Беса за 1:0 :)

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.303
На полувреме 2-2

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.756
Беса дал одличен гол за 3-2, детево е печено за сениорскиов тим, од наредна сезона иам големи очекувања од малиов, нешто налик на Балотели.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Primavera - Inter- Cesena 4-2 ( Bessa,Castaignos,Bessa,Forte)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Јас од кога го зборам Беса, али кој го слуша бенеамата :)

Kajgana Shop

На врв Bottom