Као бе немаш грам живци после све тоа шо си надминал?
Meне једина нервоза ми се сите нелогичности што се издесија, од ангажман на тренери до постапките на истите потоа, ко на пример губиш од Катанија а вадиш напаѓач за напаѓач, или бркаш победа со Аталанта го стааш Оби у второ место Снајдер мислам, сеедно, а напред оставаш 2ца статикуси вон форма.
Мене тие работи ме иритираат иначе после треблето и заминувањето на Мурињо УБЕДЕН бев дека ќе дојде заебан период за нас, некои работи не очекував да се до толку екстремни али Мурињо коа заминува од екипа тоа ти е ко ураганот Катрина шо го погоди Њу Орлеанс, остава пустош и потребен е одреден период за да се консолидираат работите а ако се земе во предвид фактот дека Интер последниве 3-4 години финансиски не стојат нај нај ( само тоа со Мур не го осетивме многу ) едноставно то је то, deal with it ситуација.
Останува да се надеваме на боља иднина, за тоа се потребни првенствено пари а потоа и добар избор за тренер, се надевам овие новиве планови у иднина за прилив на пари ќе им успеат, нешто да додаде и Масимо и то је то, за тренер поим неам шо ќе се дешава,
за Боаш од мене имаат зелено светло а као се одвиваат сега работите мислам дека он има најголеми шанси летоска да дое тука, ако ништо друго, и докторката ќе си ја земе, незнам зашо поише го сакам у Интер него, дека со него ќе се добри или зашто ќе ја глеам типката секој викенд. )