Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Ах,несреќен пораз но активен резултат!Туку имате инфо,што бидна со Маикон?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ах,несреќен пораз но активен резултат!Туку имате инфо,што бидна со Маикон?
Мајкон умрел у соблекувална,а Раниери се лизнал на плочките у веце и си ја скршил главата.

Марсеј вечерва беа полуаматерска екипа,ама Интер беше аматерска :facepalm:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Мајкон умрел у соблекувална,а Раниери се лизнал на плочките у веце и си ја скршил главата.

Спомнаа дека им се лизгале сапуните во соблекувалната, им станало интересно и си продолжиле да си ги лизгаат сапуните...

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Ајде бе не трескајте без врска!Раниери аут,ама мислам дека ги поминуваме марсеј!
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 23:42 ---

А кога умрел Маикон не го пуштил Св.Арангел по тебе?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Не се заебавајте за Маикон, сеа за сеа вестите за неговата повреда се лоши, сериозно било, ќе видиме од утре каква е и дефинтивно неговата состојба, првичните проценки се сјебани.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Да бе Васко,еве го до мене е пуфкаме цигарче и се смееме на бедниов моментален Интер :icon_lol:
Дали е беден,мизерен,шампион јас си го сакам од 92 и не го менувам!Ми носел радости,сум дочекал историско требле,титули итн.
Кажав и погоре ова е активен резултат,а Марсеј не се свесни што ги чека на МЕАЦА!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Абе си ебало мајката што ги чека на Меаца..ние како што тгрнавме од Новара и Болоња па Марсеј без да даде 2-3 не си заминва од Меаца..

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Абе си ебало мајката што ги чека на Меаца..ние како што тгрнавме од Новара и Болоња па Марсеј без да даде 2-3 не си заминва од Меаца..
Боље пак на Веледром да играме..:D

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Боље пак на Веледром да играме..:D
Подобро ич да не играме најубо..ем помалце ќе се нервираме..ем нема да му караме на Раниери заради глупиот избор на играчи до 5-то колено..ем нема да ги спомнуваме Морати за неговите рејбан наочари и Бранка за одличното одело а.к.а. Саваш Балдар..ем нема да ги критикуваме Киву и Станкович поради тоа што се неталентирани..ем Филипо помалце ќе го зафркаваат на сколија плус ќе ги читаме глупостите во Сериа А темата :pos:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Ама не не хејташе многу коментаторот на Канал5, едно 10 пати кажа Морати вдовец, веќе 2 години живее за минатото и други глупости.
Иначе не е невозможно да ги поминеме, ако игра Милито добро, се врати Алварез, зошто да не ги тепаме 2-0, или 1-0 па на продолженија.
Денес одбраната беше солидна, само Станковиќ веќе не е за Интер, ни за на клупа не е, покрај Поли и други деца.
Добра шанса имаше Станковиќ, ама многу меко шутна, исто и Зарате добра шанса имаше по асистенцијата на Камбиасо, вечерва Камби изигра на ниво.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Дали е беден,мизерен,шампион јас си го сакам од 92 и не го менувам!Ми носел радости,сум дочекал историско требле,титули итн.
Кажав и погоре ова е активен резултат,а Марсеј не се свесни што ги чека на МЕАЦА!
Васко да не се разбереме погрешно и јас го сакам Интер,ама повеќе немам ни грам живци да го гледам овој Интер.
Жими мајка.
Сум претрпел се и сешто со Интер,од губење на титула во последно коло против Лацио,рикањето на Роналдо (и јас плачев,многу плачев),повредата на Роналдо на која засекогаш ќе се сеќавам како на нешто најлошо што му се случило на фудбалот воопшто.
Потоа се сеќавам кога Интер играше со Ди Бјаџо,Карагунис,Џулијемпедфдгфргпјетро,Окан,Емре.
Па кога Алмеида му го зема црвениот картон на судијата против Лацио :)pos:)
Толдо кога даде гол против Јуве.
Адриано кога беше во страшна форма,кога правеше дар мар.
Се сеќавам на треблето како вчера да беше,ама мислам дека Интер како клуб општо и ние како фанови,а да не зборам за навивачите што секој викенд мрзнат на трибина да му дадат поддршка на Интер,не го заслужуваат ова ни под разно.

Ќе го јадеме од Меаца пак од Марсеј,нешто налик во Куп на Уефа кога го кркна Интер.
Во Марсеј тогаш Дрогба играше и мислам дека ни шибна таа утакмица гол.

Беден е овој Интер,очаен,плаче за промени ама нема јунак кој ке се осмели да ги започне промените.

Kajgana Shop

На врв Bottom