- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 1.310
- Поени од реакции
- 377
Ах,несреќен пораз но активен резултат!Туку имате инфо,што бидна со Маикон?
Мајкон умрел у соблекувална,а Раниери се лизнал на плочките у веце и си ја скршил главата.Ах,несреќен пораз но активен резултат!Туку имате инфо,што бидна со Маикон?
Спомнаа дека им се лизгале сапуните во соблекувалната, им станало интересно и си продолжиле да си ги лизгаат сапуните...Мајкон умрел у соблекувална,а Раниери се лизнал на плочките у веце и си ја скршил главата.
Марсеј вечерва беа полуаматерска екипа,ама Интер беше аматерска
А кога умрел Маикон не го пуштил Св.Арангел по тебе?Мајкон умрел у соблекувална,а Раниери се лизнал на плочките у веце и си ја скршил главата.
Марсеј вечерва беа полуаматерска екипа,ама Интер беше аматерска
Да бе Васко,еве го до мене е пуфкаме цигарче и се смееме на бедниов моментален ИнтерА кога умрел Маикон не го пуштил Св.Арангел по тебе?
Дали е беден,мизерен,шампион јас си го сакам од 92 и не го менувам!Ми носел радости,сум дочекал историско требле,титули итн.Да бе Васко,еве го до мене е пуфкаме цигарче и се смееме на бедниов моментален Интер
Боље пак на Веледром да играме..Абе си ебало мајката што ги чека на Меаца..ние како што тгрнавме од Новара и Болоња па Марсеј без да даде 2-3 не си заминва од Меаца..
Подобро ич да не играме најубо..ем помалце ќе се нервираме..ем нема да му караме на Раниери заради глупиот избор на играчи до 5-то колено..ем нема да ги спомнуваме Морати за неговите рејбан наочари и Бранка за одличното одело а.к.а. Саваш Балдар..ем нема да ги критикуваме Киву и Станкович поради тоа што се неталентирани..ем Филипо помалце ќе го зафркаваат на сколија плус ќе ги читаме глупостите во Сериа А тематаБоље пак на Веледром да играме..
Васко да не се разбереме погрешно и јас го сакам Интер,ама повеќе немам ни грам живци да го гледам овој Интер.Дали е беден,мизерен,шампион јас си го сакам од 92 и не го менувам!Ми носел радости,сум дочекал историско требле,титули итн.
Кажав и погоре ова е активен резултат,а Марсеј не се свесни што ги чека на МЕАЦА!