Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Со Новара веќе ќе ни даваат исти коефициенти и за нас и за нив(додуша овие ќе испаднат во Серија Б:D ..па ќе неаме шанса), а тебе може те чуди овој коефициент за со Наполи, па дури и многу му дале на Наполи 1.95 .. би требало реално според оваа ситуација коефициентот да е 1.40 за нив.. а за Интер над 6 :)
Не ме чуди вакво нешто, само кажувам да се знае кои се коефицинетите :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Остајте го тоа..читајте ги фановите на Милан и Јувентус во темата за нивното дерби:pos::pos::pos:..сите се кој од кој па книга од врв на глупости можи да се напиши од оние постови:D
Ја затвориле темата :pos:

Кажи од која страна да почнам да читам, многу ми се сите, кај почнува најјакото? :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ја затвориле темата :pos:

Кажи од која страна да почнам да читам, многу ми се сите, кај почнува најјакото? :)
од втора или трета до крај..комедии живи така се немам смеено од форумски глупости не знам од кога:pos:..не знам дали дека сум фан на Интер но ние ретко кога онакви глупости пишуваме само од кај Милан и Јувентус се појавуваат изроди:pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.114
Поени од реакции
46.062
Се вратија на старите добри времиња, ова ја коа почињав на форумов такви дискусии се водеа на тие теми, у Серија А беше она главното али јако беше, сеа тиња.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
На Спортиталија 24 гледам вест доле: Марка: Интер со понуда од 20 милиони евра за Гвардиола

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Повикани за натпреварот утре против Наполи.

Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 17 Angelo Palombo, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi;

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate.

Добро ќе биде Станковиќ ако не го игра (y)
Се збори дека во нападот ќе биде Форлан и Милито.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.668
Поени од реакции
115.296
Нема шанси да му дадат 20 милиони евра по сезона, чиста шпекулација е. Едноставно премногу луда сума избациле.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Нема шанси да му дадат 20 милиони евра по сезона, чиста шпекулација е. Едноставно премногу луда сума избациле.
Па подобро да се шпекулира за Гвардиола отколку за Бенитез..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.668
Поени од реакции
115.296
Еј, да бе. Заборавив на тебе :icon_lol:

Абе каков Гвардиола, со Меси, Чави, Иниеста и јас ќе бидам тренер. Бенитез back!
Да бе, играчите сами си го направија концептот на играта на Барса, Гвардиола само си дремеше на клупа и си уживаше. Не е ни место ни време да се објаснуваме за Гвардиола и жити се не го ставај Бенитез во ист кош со него, нема смисла.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Да бе, играчите сами си го направија концептот на играта на Барса, Гвардиола само си дремеше на клупа и си уживаше. Не е ни место ни време да се објаснуваме за Гвардиола и жити се не го ставај Бенитез во ист кош со него, нема смисла.
Прочитај 2 мислења над тебе па тогаш ќе видиш дали беше озбилно или само заебанција..
Ако си тука од времето на Бенитез ќе сватеше кој е негов најголем фан :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.668
Поени од реакции
115.296
Прочитај 2 мислења над тебе па тогаш ќе видиш дали беше озбилно или само заебанција..
Ако си тука од времето на Бенитез ќе сватеше кој е негов најголем фан :D
Па така пишав пошо има многу луѓе кои мислат да не беа Чави МЕси и компанија немаше ова немаше она, епа и баба ми да имаше јајца машко ќе беше. Иначе за Бене се знае дека е фан на Бенчо, се збореше на економски дека и слаткара ќе отварал.. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom