Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Као бе немаш грам живци после све тоа шо си надминал? :)
Meне једина нервоза ми се сите нелогичности што се издесија, од ангажман на тренери до постапките на истите потоа, ко на пример губиш од Катанија а вадиш напаѓач за напаѓач, или бркаш победа со Аталанта го стааш Оби у второ место Снајдер мислам, сеедно, а напред оставаш 2ца статикуси вон форма.
Мене тие работи ме иритираат иначе после треблето и заминувањето на Мурињо УБЕДЕН бев дека ќе дојде заебан период за нас, некои работи не очекував да се до толку екстремни али Мурињо коа заминува од екипа тоа ти е ко ураганот Катрина шо го погоди Њу Орлеанс, остава пустош и потребен е одреден период за да се консолидираат работите а ако се земе во предвид фактот дека Интер последниве 3-4 години финансиски не стојат нај нај ( само тоа со Мур не го осетивме многу ) едноставно то је то, deal with it ситуација.

Останува да се надеваме на боља иднина, за тоа се потребни првенствено пари а потоа и добар избор за тренер, се надевам овие новиве планови у иднина за прилив на пари ќе им успеат, нешто да додаде и Масимо и то је то, за тренер поим неам шо ќе се дешава, за Боаш од мене имаат зелено светло а као се одвиваат сега работите мислам дека он има најголеми шанси летоска да дое тука, ако ништо друго, и докторката ќе си ја земе, незнам зашо поише го сакам у Интер него, дека со него ќе се добри или зашто ќе ја глеам типката секој викенд. :))
Aко го зимате во некој случај Боаш ок, ке се помириме со тоа, ама докторката не ја даваме :icon_mrgr:, во последно време кога ги гледам моиве со душа чекам меиралес, малуда, калу , босингва да се пожалат на повреда за да има работа докторка едноставно уживам во тие моменти:drk::drk::drk:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Nema oštećenja ligamenata,samo istezanje

Brazilac Maicon, je danas posljepodne odradio i lječnički pregled na kojem su utvrdili da nema oštećenje ligamenata koljena, nego samo blaže istezanje.
да не кукате.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Bene, а и он што пружа добри партии во последно време шта да ти причам.. реално и он не е баш како што треба, не е у форма како и 90% од тимот.. или пак во форма се, али толку крепат и тие :)
Не дека е во којзнае каква форма, али и како да влезе во форма кога соиграчите одамна заборавиле што е тоа форма.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Што ве нема бе....

Кој има време, нека чита на fcinternews.it, има квалитетен хејт на Морати и компанија :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.754
Gazzetta: New partners /sponsors are coming from either Indonesia or from the Middle East. Moratti is very open to welcome new partners.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Остајте го тоа..читајте ги фановите на Милан и Јувентус во темата за нивното дерби:pos::pos::pos:..сите се кој од кој па книга од врв на глупости можи да се напиши од оние постови:D

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Што ве нема бе....

Кој има време, нека чита на fcinternews.it, има квалитетен хејт на Морати и компанија :)
Кај да не има бе брат ...
Треба да пишуваме колку ќе изгубиме од Наполи а тоа не ми се пишува
Да му ја ебам мамицата на Морати , пишав
Раниери да се обеси не пишав ама еве сега пишувам
Толку , друго незнам што да пишам
А да ми текна . Да не има некој број од Бранка да ми даде ? Сакам да го прашам од кај ги купува капутчињата дека ќе идам на шопинг па да купам еден ;)

Член од
7 август 2011
Мислења
4.944
Поени од реакции
15.066
тапа атмосвера :D . Коа ќе се сетам дека се залажаав дека шампиони ќе бидеме :facepalm:
Мора некој работи од корен да се сменат. Ај да имавме тим со просечна старост 23 години па и да не ми беше толку криво што губиме од кој стигнеме ама со овие старциве не ја сваќам поентата да играме...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Кај да не има бе брат ...
Треба да пишуваме колку ќе изгубиме од Наполи а тоа не ми се пишува
Да му ја ебам мамицата на Морати , пишав
Раниери да се обеси не пишав ама еве сега пишувам
Толку , друго незнам што да пишам
А да ми текна . Да не има некој број од Бранка да ми даде ? Сакам да го прашам од кај ги купува капутчињата дека ќе идам на шопинг па да купам еден ;)
Ако ти каже, пиши ми порака да си земам и јас едно, барем за тоа има сенс :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
За нас коефициент 4.00, а за Наполи 1.95 :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.754
Gazzetta: Massimo Moratti has injected into the club 400 million of his own money ever since 2006.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Остај ти 400 милиони, шеик си е шеик.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.754
Meне целта ми беше тоа дека далеку од фактот дека типот кур го болело за Интер и прекинал да инвестира во тимот на своја финансиска штета.
Инаку како што реков се споменува прилив на пари од арапите ( ОАЕ ) или од индонезијци, Интер веќе имале закажано 2 пријателски средби во Индонезија и постои голема веројатност да се појават нови инвестиотри во тимот од таа земја, а со тоа и да се реализираат плановите за изградбата на новиот стадион.
Ова според Газета дело Спорт.

Што се однесува до играчвиве што се на позајмица, Поли најверојатно ќе биде купен од страна на Интер. (y)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
За нас коефициент 4.00, а за Наполи 1.95 :)
Со Новара веќе ќе ни даваат исти коефициенти и за нас и за нив(додуша овие ќе испаднат во Серија Б:D ..па ќе неаме шанса), а тебе може те чуди овој коефициент за со Наполи, па дури и многу му дале на Наполи 1.95 .. би требало реално според оваа ситуација коефициентот да е 1.40 за нив.. а за Интер над 6 :)

Kajgana Shop

На врв Bottom