- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 1.310
- Поени од реакции
- 377
- Локација
- Дебар,отсечен од светот зимно време!
Ах,несреќен пораз но активен резултат!Туку имате инфо,што бидна со Маикон?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ах,несреќен пораз но активен резултат!Туку имате инфо,што бидна со Маикон?

Спомнаа дека им се лизгале сапуните во соблекувалната, им станало интересно и си продолжиле да си ги лизгаат сапуните...Мајкон умрел у соблекувална,а Раниери се лизнал на плочките у веце и си ја скршил главата.
Марсеј вечерва беа полуаматерска екипа,ама Интер беше аматерска![]()
А кога умрел Маикон не го пуштил Св.Арангел по тебе?Мајкон умрел у соблекувална,а Раниери се лизнал на плочките у веце и си ја скршил главата.
Марсеј вечерва беа полуаматерска екипа,ама Интер беше аматерска![]()

А кога умрел Маикон не го пуштил Св.Арангел по тебе?
Дали е беден,мизерен,шампион јас си го сакам од 92 и не го менувам!Ми носел радости,сум дочекал историско требле,титули итн.Да бе Васко,еве го до мене е пуфкаме цигарче и се смееме на бедниов моментален Интер![]()
Боље пак на Веледром да играме..Абе си ебало мајката што ги чека на Меаца..ние како што тгрнавме од Новара и Болоња па Марсеј без да даде 2-3 не си заминва од Меаца..

Боље пак на Веледром да играме..![]()

Дали е беден,мизерен,шампион јас си го сакам од 92 и не го менувам!Ми носел радости,сум дочекал историско требле,титули итн.
Кажав и погоре ова е активен резултат,а Марсеј не се свесни што ги чека на МЕАЦА!
pos