Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Он барем знае да ја пуши, а видете го Шрек...

Гарант го учеле како да увлече и мама да каже на сликава.

И што се трескате ако запалил цигара? Еве ви неколку легенди со цигара.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.919
Поени од реакции
16.189
Ја незнам, пушат цигари, а не гледат дека у криза сме, собираме пари за стадион да напрајме.. o_O
Јак е муабетот и за трансферите и за стадионот.. и за Бранка и Морати .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
И Бербатов.

И овој.

Мислам дека не е во ред, професионални спортисти се, земаат милиони, можат да стегнат гз и да се откажат од некои работи. Пример треба да дадат на деца да се занимаваат со спорт.

И не го мешајте Буфон во ова тој треба само да скока и да мафта со рацете. :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.387
Поени од реакции
113.843
Иосоно се е тоа во ред али на нив славата им мава у глава и ги боли цефката за децата и тоа каков пример треба да им дадат. Цигарите се најмал проблем у случајов, у фудбалот преголема е застапеноста на кокаинот, ај со цигари ќе живее цел живот ама со дрогава нема далеку да стаасаат, ама ако они ѕвезди се, пари имаат, коли имаат, се имаат...

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Затоа неможе бе Пацини голови да дава,на сред утакмица криза го мава па неможе да се сконцентрира.Излеа и денес го замолил Ранко да го извади да иде да да пафне човекот :pos:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Mozelo da se dadat pari za Kucka, Paloma, Juan, Jonathan, Pazzini, Ranokija, Forlan, Nagatoko - igrachi koi voopshto ne se potrebni na Inter, ama bukvalno. a ne moze so istive pari da se nosat 2 igrachi koi vredat za parite barem. Jas znam deka (osven nekoj za inaet sega da se prchi) site se soglasuvame i bez ovie igrachi Inter ke bese sosema vo ista polozba ako ne i podobra. Se dadoa pari za Alvarez, Guarin, sto e sosema okej, i uste 2 drugi od niven kalibar da se nosea i ke bevme bukvalno na konj...

Ne mozes Syn da rechesh sega deka nie ne gledame nekoi raboti sto Branka gi gleda, znachi ova ti e kako 1+1=2, nema beganje od ova... Bez Paloma, Juan, Jonathan, Pazzini, Ranokija, Forlan, Nagatoko sto ke mu falese na Inter? Osven edna grupa na sosema prosechni igrachi, nisto poveke. Mora ednas da priznaesh deka momentalniot pat koj sto go ima Inter ke ne vodi samo do propast, i ke mora da se izvadi od gomnata Morati samo so kupuvanje od uber skapi igrachi, zatoa sto em ne davame shansa na mladite em kupuvame stari igrachi so nula vrednost.

Se davalo be pari za Hargja a Kutinjo da skapi na klupa? How in hell can someone explain this?

Go dadovme Santon deka na 19 godini, napravi 2-3 greski i ne uspea da go spasi Inter nikogas - poso hej, on treba da ne spasi. Potencijalot na Santon vo son ke go ima Nagatoko i nikade drugo. A mu davame king-treatment na Maicon koj na 2 pati na ist nachin Bejl mamicata mu ja ispoeba.

Go zemame Kastanjos, koj na 19 godini ima dadeno eden kup golovi vo mnogu tesko prvenstvo i vo ne tolku jak tim, i go sednuvame na klupa, zatoa sto na Pazzini mu stanal kurot i mu se igralo... Dajte zid i da se mavam samo, drugo nema...

Da mu ebam mater be, pa neka mu naredat be, i onaka samo trener e Ranieri, neka mu naredat be deka Alvarez i Snajder MORA da igraat zaedno ako sakas uste da si trener na Inter, ako ne idi u pichku mater so taa faca glupa...

I posle zosto Zaneti kriv, kako da ne e kriv? Eden Kambi e dosta vo starten sostav, intelegenten igrach bez kreativnost, koj i onaka igra samo za da mu shteti na drugiot tim, znachi toa e primarna zadacha na Kambi, ama ne be, ovie od respekt ista zadacha mu davat i na Zaneti, pa demek zatvoral koga Maikon trcha napred, i Alves trcha napred ama kako konj se vraka.

Se dur kako starten tim vo sredina ne gi stava:
----------Kambi-----------
Guarin-----------Alvarez
---------Snajder ---------

nema shansi chovek da me natera da go gledam Inter.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.748
Поени од реакции
6.479
Со формација 8-0-2 што сакате ? Ја гледав цела утакмица и ова ни беше една од најслабите партии оваа сезона,имавме само еден шут кон голот од страна на Милито и тоа беше све,башка измента во второ го вади Пацини а го става Поли и тоа губиме 2-0 :pos:,факт е дека Пацини ништо не игра али веќе кога губиш остај го на терен .Заслужена победа на Рома нема што,полека и они ни се доближуваат така да ке биде голема борба за 3 место,имаме среќа што и останатите конкуренти кикснаа па сеа со следниве 2 победи на домашен терен ке има шанси да ги стинеме Удинезе! Иначе имаше тука неколку души кои го сакавме Јирген Клоп за тренер,дефинитивно ништо од тоа бидејки пред некој ден ја продолжи верноста во Дортмунд до 2016 !

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Интер со овие играчи може повеќе,ама да се игра повеќе со младиве.
Јуниор ако си гледал Њукасл ,сантон прави една купа грешки и не е ништо подобар од тоа што беше во интер,да кажеме и полош е на секој натпревар прави многу грешки треба многу да се подобри премногу ако сака да е врвен играч.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Се јави овој досадниов со Занети комплексот. Пак Занети е крив. :confused:

Само немој да не го гледаш Интер како што немаше да пишуваш на темава додека Раниери е тренер, или како беше тоа?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Kaj ви е Спасов ? :icon_lol:
--- надополнето: 6 февруари 2012 во 00:47 ---
Не јади гомна сеа за луѓево од форумов, и ти си имаш твои бисери па никој не ти пререкуе. до вчера и Цезар беше најбољи у Свет според експертизава тука сеа 8 гола у 3 дена прими па ај сеа и за тоа да се навраќаме кој што рекол, a за Милито да не збора, једини бев на форумов што веруваше у него, па никому ништо ...
После Мурињо кој и да дојдеше ќе важеше оноа од коњ на магаре, било кој, немаше никој кој гарантираше успех, ти се фати за Рајкард тој период а он Галатасарај го упропасти, еден од најбогатите турски тимови каде ја имаше целата слобода да прави што сака, сега лесно е да се каже после неколкуте грешки на управата при избор на тренери дека згрешиле, од денешен аспект и Леонардо делува добро ... Леонардо.

Моја голема замерка имаат за Гасперини и неговиот наследник, тука требаше да повлечат и да се решат за Барези и компанија ( очигледно, моја неостварена желба ќе остане ова, освен ако периодов не го ишутираат и Ранко ), ама пак, од сегашен аспект тоа делува ок, кога го тепаа Милан сите среќни и задоволни бевме тука ( до душа ја не бев, баш умарав за вакво сценарио ама ме заќутуваа за да не кварам атмосфера ), сите чинеа тогаш, сега пак, на старото, критики критики критики, они не знаеле да го водат тимот, ние тука знаеме, незнаев дека од 2010 летото Морати, Бранка и компанија дошле, сигурно оние успеси од претходно биле под водство на некои други луѓе што знаеле да го водат тимов. :eek:

Колку Мурињо и само Мурињо значел нешто се виде и во Реал Мадрид кога отиде лани, дебакл на сите фронтови освен Куп.

На крај краева од Милан сигурно немаат полош тим, и од Јуве, ама на тренерската позиција се убедливо најслаби од сите големи клубови во Европа, а и во Свет, веќе 2 години по ред. Sad but true.
За ништо нема да ти дадам замерка (дури ни за споредбата на тимот на интер и јуве) туку за болдираното ... Лани Реал беше јак али Барса беше таа која беше беспрекорна ... Лани Реал имаше 80 бода и 100 гола али пак барса имаше нешто повеќе 81 бод 101 гол (онака кажав пошто не ми текнува баш) реал во друго првенство УБЕДЛИВО ќе беше прв, али во шпанско со таква барса тешко ...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.958
Поени од реакции
45.168
За ништо нема да ти дадам замерка (дури ни за споредбата на тимот на интер и јуве) туку за болдираното ... Лани Реал беше јак али Барса беше таа која беше беспрекорна ... Лани Реал имаше 80 бода и 100 гола али пак барса имаше нешто повеќе 81 бод 101 гол (онака кажав пошто не ми текнува баш) реал во друго првенство УБЕДЛИВО ќе беше прв, али во шпанско со таква барса тешко ...
Тоа е точно, ама они лани беа понижени и беа инфериорни, освен во Купот, во другите натпреварувања не ни беа блиску бар до некакво парирање, без разлика што дома нерешено извадија, титулата тогаш веќе беше решена.

Поентата ми е дека има и други сегменти од тимот, не е само тренерот, доколку се одеше стриктно по негов памет прашање е и дали ќе освоеа ЛШ доколку наместо Лусио го земеа вошкарот Карваљо.

Иначе дека е топ тренер, топ е, pure class, еве вторава сезона ќе си ја земе и Шпанија, уникатен ќе е со трофеи од трите најдобри првенства и к*р ќе го боли, уште и ЛШ да земе и полека но сигурно ќе го добива приматот најдобар на сите времиња, штета само што не е ич лојален али тоа е, никој не е совршен.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Koга си тренер, не е голем предизвикот да седиш 20 години во ист тим ... Желба имаш да освоиш повеќе трофеи со повеќе клубови во различни првенства, а тоа што фергусон го прави ич не е интересно, нема никаков предизвик ги знае сите јаки и слаби страни на манчестер и со смолинг фабио и ред просечни играчи се бори за титула ...

Kajgana Shop

На врв Bottom