Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.937
Поени од реакции
8.837
И Милан - Наполи ќе се игра истиот термин, зар ќе не поебат пак од Телма ?
Ако се дегени ...
Да го пишеше ова пред две години ќе те сметаа за ретардиран !! :D:pos: .. тогаш немаше да има ни сомнеж која ќе оди во живо, ама ете се мењаат времињата(фала богу), моментално и ние и вие сме тешки ботови:confused:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не се жали, што да кажам ја? На телевизорот у мојава соба ми се заеба зелената боја. Баш од сите ебани бои, зелената се заеба и сеа теренот е темно сив, у комбинација со шит сликата на Телма, каменковци на времето имале боље слика од мојава коа глеам Интер.
Ne se zhalam voopshto, i onaka retko gledam na Telma, ama koga mozat Sitel/Kanal5/Alfa da podrzuvaat HD (kakva takva, sepak od normalnite 10 pati podobra slika e), zosto da ne moze Telma, koja treba da se zalaga za toa deka i fudbal dava...

Kakvi 5 boda sme propustile be.

Nego slushnavte vesti be, nekoj mu ja siloval zenata na Zaneti... :icon_lol:

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Za sto ti se place:
Za pandev?
Za napoli?
Za cesena?
Za sudijata?
Za nekoja seksi fanka od 2 strani?
Ili za ladnoto vreme ?
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 02:07 ---
maka mee,tesko mee................ka si placam,se si placam,placam bre e aj placi bre
http://www.youtube.com/watch?v=uLjaAeTlPSo

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Спасов остај го, не гледаш дека сака на италијански да ни збори, али печатни грешки прави.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.282
Поени од реакции
46.732
Meраци мераци, не тепаа Наполи дома ... со Чезена, поради голема судиска грешка.
Нека се праи и сеа наудрен Мацари.

Врв на сезоната, со оглед дека истава е бајаги лоша за Интер, ќе ми биде да ги тепаат на нивни терен у лига со судиска неправда, али некој тежок преседан да се издеси, не уз некоја ситуација тешка за санкционирање.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Не ни треба Зарате, ни треба ОВОЈ Пандев...

Kajgana Shop

На врв Bottom