Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.910
Поени од реакции
116.295
Не знам искрено што ви е Раниери крив за резултатов? Снајдер го извади затоа што беше повреден, Поли не знам зошто го извади али имајте во предвид дека беше константно повреден до пред два дена, а Милито-Зарате не е лоша замена воопшто. Од кај знаеме зошто Милито излегол, можеби снемал душа, можеби и он се повредил, ама не бе тука сите се експерти, анализираат до коска и све знаат. Зошто никој не го спомне гомнарот Цезар?? Ради него примивме два гола од кои особено не можам да разберам за четвртиот како го прими, ебате месечарот. Од супер купот со Милан за него сум со став дека е просечен голман само со повремени блесоци. Син немој да си ми спомнал дека после Касиљас иде Цезар ти се молам, од Цезар има најмалку 10 голмани што подобро бранат, да му ебам скапаницата што се фрла ради реда а не да одбрани удар.

И јас до мислам истото за Раниери, дека е лузер тежок ама стрикно за вчера ништо не е крив човекот, ама баш ништо, освен ако не требаше да влезе и он да брани место Цезар.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Можно е утакмицата во Сабота да се одигра од 15h, исто и на официалната страна на Рома пишува дека ќе се игра од 15часот, поради стравување да не замрзне теренот или да има снег, нешто слично како вчера што се играше со Палермо.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
незнам што ви е крив раниер тој не игра фудбал.Кога беше гасперини играчите несакаледа играт со 3 во одбрана ок си замина гасперини.Дојде раниери постави играсо 4 во одбрана добро одаше,човекот постави дефанзивна тактика како што сакат играчиве.И на крајта со 6 дефанзивци да примиш 4 гола значи дека е до играчите не до раниери.Сности нападот функционираше одбраната не ја биваше,незнам што го кривате човекот па и тој не е бог да знае на секој играч што му е на памет на пример како цезар што требаше да си запали огин до голот и да не мрда пошто кога мрдаше гол примаше барем така него ќе го погодуваа топките и немаше да примаме гол.Подобро на палермо да го дадавме цезар а вивиано да останаше кај нас.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.828
Снајди иствитал дека ништо сериозно не било со повредава негова и се надева дека ќе игра со Рома. Најверојатно и ќе биде повикан а дали ќе игра ќе видиме.
А инаку кога сакаат нека ги даваат со Рома, битно ќе ги има на телевизија после стагнацијава од 2 натпревари.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Снајди иствитал дека ништо сериозно не било со повредава негова и се надева дека ќе игра со Рома. Најверојатно и ќе биде повикан а дали ќе игра ќе видиме.
А инаку кога сакаат нека ги даваат со Рома, битно ќе ги има на телевизија после стагнацијава од 2 натпревари.

--- надополнето: 2 февруари 2012 во 15:11 ---

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Како море не е крив Раниери. Не тресете глупости. Таман ми помина нервозата, се уклучувам, ве читам и ми се крева сафриве. Значи Раниери е крив 100%. Зошто. Не можи море да прајш моронски измени, да го вадиш Снајдер и Поли, ЕДИНСТВЕНИ играчи на терен, што зна да подава топка, што зна посед да напра, акција. Не можи со снег до колена да браниш резултат, и да очекуваш одбраната да биди без грешка, и да очекуваш Цезар да брани ко луд на -5, а 90 минути стој в место.
Ако останеја Поли и Снајдер, друга че беше играта, други ќе беа акциите. Наместо тие да напаѓаат, ние че напаѓавме. Не знам како да ви објаснам, ама ЦЕЛА игра че беше друга.
Раниери е ПИЧКА во душата, и цела вина му ја препишувам него за утакмицава.
Епа не се нервирај де . Ги извади поради повреда на Снајдер ама ете не е сериозна и Поли го фати грч , немаше играно 100 години , прв меч му беше . Беа извадени со пичина

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.828
И Милан - Наполи ќе се игра истиот термин, зар ќе не поебат пак од Телма ?
Ако се дегени ...

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.684
Поени од реакции
7.353
И Милан - Наполи ќе се игра истиот термин, зар ќе не поебат пак од Телма ?
Ако се дегени ...
Милан играат во недела, ние во сабота од 15 часот.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.663
Поени од реакции
59.706
Ако идат во ист термин Милан Наполи ќе си даваат, нема што да мрчиме...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Golot so glava mu bese ponisten na Milito zatoa sto Maikon centrirashe so vnatreshniot del na nogata, i topkata izleze nadvor pa se vrate vnatre.

Inaku smeshno mi beshe vchera koga kamerata go kazuva Ranieri i on (kako veke i vo sekoj 2 natprevar) se deri: KUATRO KUATRO DUE!!! pa nekoj od tamu (sigurno snajder, deka negova pozicija potencirase so race Ranche) ne se soglasuva, pa pak ovoj KUATRO KUATRO DUE!!!

Inaku za vchera najmalku kriv e Ranieri, kriv e, ama najmalce od site.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Милан игра во Недела,ние во Сабота сме така да ке не даваат.;)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ovie od Telma imaat nikakov signal. Podobro da gledas strim od veetle nego na Telma. Ne demek nauchen sum na HD i sega ova e glupo, ama i drugite kanali koi ne davaat na HD od Telma imaat vo najmala raka 10 pati podobra slika, ovie od Telma kako namerno blur 100 da mestat. Ako ne si go znaes timot, poima nemas koi igrachi se.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Ovie od Telma imaat nikakov signal. Podobro da gledas strim od veetle nego na Telma. Ne demek nauchen sum na HD i sega ova e glupo, ama i drugite kanali koi ne davaat na HD od Telma imaat vo najmala raka 10 pati podobra slika, ovie od Telma kako namerno blur 100 da mestat. Ako ne si go znaes timot, poima nemas koi igrachi se.
постири линк во сабота кога играме и ја еднаш да гледам на HD ;)

D

draft

Гостин
Не се жали, што да кажам ја? На телевизорот у мојава соба ми се заеба зелената боја. Баш од сите ебани бои, зелената се заеба и сеа теренот е темно сив, у комбинација со шит сликата на Телма, каменковци на времето имале боље слика од мојава коа глеам Интер.

Kajgana Shop

На врв Bottom