- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.910
- Поени од реакции
- 116.295
Не знам искрено што ви е Раниери крив за резултатов? Снајдер го извади затоа што беше повреден, Поли не знам зошто го извади али имајте во предвид дека беше константно повреден до пред два дена, а Милито-Зарате не е лоша замена воопшто. Од кај знаеме зошто Милито излегол, можеби снемал душа, можеби и он се повредил, ама не бе тука сите се експерти, анализираат до коска и све знаат. Зошто никој не го спомне гомнарот Цезар?? Ради него примивме два гола од кои особено не можам да разберам за четвртиот како го прими, ебате месечарот. Од супер купот со Милан за него сум со став дека е просечен голман само со повремени блесоци. Син немој да си ми спомнал дека после Касиљас иде Цезар ти се молам, од Цезар има најмалку 10 голмани што подобро бранат, да му ебам скапаницата што се фрла ради реда а не да одбрани удар.
И јас до мислам истото за Раниери, дека е лузер тежок ама стрикно за вчера ништо не е крив човекот, ама баш ништо, освен ако не требаше да влезе и он да брани место Цезар.
И јас до мислам истото за Раниери, дека е лузер тежок ама стрикно за вчера ништо не е крив човекот, ама баш ништо, освен ако не требаше да влезе и он да брани место Цезар.