Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.056
Поени од реакции
45.799
Абе наводно излечен бил ама требал да мирува, 3 до 4 недели, мене тоа не ми претставува проблем, проблем претставува што и кога ќе се опорави ќе треба време да помине за да игра.
Го гледам горе составот можен на Палермо, средината Бертоло, Донати, Миљачо, Барето ... напред Будан, и се прашувам зашто воопшто ќе се користат централни дефанзивци, тактиката треба да е 0 - 6 - 4, ама што си е сигурно, сигурно, Нагатомо у средина. :facepalm:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ранко knows what did Pazzini last term. Остајте вие дефанзивниве тактики на страна. :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
А така значи, иако сум со спротивен став, морам баш тоа да го кажам за да ти ме читаш ... бре.
Тешко его имаш на форумов.

И тогаш бев со став дека заслужи картон, зашто сега истиот да го менувам, за да тебе ти одговара у дискусијава ли ? :eek:
:pos: okej Syn, mi go povredi egoto, sto da ti kazam drugo? :D

Iskreno sum znael deka so ovoj stav si bil za buskec i Mota, najozbilno. Pa ti ne si bil interash be! :icon_lol:

Inaku za vecher, ako ne igra 4-3-1-2 so Alvarez i Snajder zaedno, ne gi gledam, a i nemam namera se dur ne gi igra dvajcava zaedno so plus 2 napagjachi.

Guarin ZASILUVANJETO nema da igra 2 meseci, ama zatoa pak Paloma ke igra sve.

Yeah, keep on dreaming that 3rd place of yours...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Барем еднаш нека ги извади Снајдер и Алварез во прв состав,да видиме како ке изиграат заедно.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.056
Поени од реакции
45.799
За Бускетс се изјаснив дека тоа беше мизерен и срамен потег, поготово зашто го носи дресот на Барса али очигледно е дека и тоа им е дел од тактиката. Финтата е што не ни имаше потреба до толку да глуми, кога играат на нивни стадион доволна им е публиката да го направи тој притисок врз судијата, затоа велам дека Мота тука заеба бидејќи и најмала грешка они можеа да ја искористат за да изнудат картон.

Занети на пример не смееше да добие жолт, исто мислам и Самуел и уште неколку други фудбалери, факт е дека Мота е многу тенок со нерви, инаку дека ќе фали, ќе фали, во ЛШ, за Серија А не. Али а со него, а без него, ете гледаме сите какви најави има за вечерашниов дуел, дај боже да се грешка, ја и онака се мислев дал да ги гледам дека имам голем проблем со стримови, вака најверојатно ќе ги прескокнам, ко и со Лече.
--- надополнето: 1 февруари 2012 во 15:52 ---
Барем еднаш нека ги извади Снајдер и Алварез во прв состав,да видиме како ке изиграат заедно.
Класична 4321 формација е добра за италијанското првенство, Анчелоти таа ја користеше на времето, башка и добро е избалансирана и напад и одбрана, нешто што Раниери очигледно сака да го постигне со екипава.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Jako ke bide, a ke se sluchi slednovo znam, da igrame bez Snajder i Alvarez vo timot. E toa dragi moi ke bide andi fudbal a ne ebanjeto na barsa/chelsea/bayern/cel_svet :D

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Jako ke bide, a ke se sluchi slednovo znam, da igrame bez Snajder i Alvarez vo timot. E toa dragi moi ke bide andi fudbal a ne ebanjeto na barsa/chelsea/bayern/cel_svet :D
Па има шанси ова да се деси,со оглед дека ако игра со формација 4-4-2 он комотно може без Алварез и Снајдер,во средина ке играат Занети и Камби,како крила Нагатомо и Оби(лев бек ке игра Киву) и во напад Пацини и Милито .

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Не бе овој Ранко знае да ми го расипе денот тотално.Добро кој е оној состав горе,па ни Јонуз нема да искочи со таков состав,уште Нагатомо крило??? :facepalm:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Раниери со послаби тимови комотно може заедно да ги игра Алварез и Снајдер ,таа формација му доаѓа како 4-2-2-2 (средина Камби и Занети,пред нив Снајдер и Алварез) и во напад Милито и Пацини,само Раниери е без муда се плаши да нападне и со еден скапан Лече!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Не бе овој Ранко знае да ми го расипе денот тотално.Добро кој е оној состав горе,па ни Јонуз нема да искочи со таков состав,уште Нагатомо крило??? :facepalm:
Па нема да биди првпат Нагатомо ака Герет Бејл да игра на таа позиција, незнам што те чуди тоа.:)
Налет тоа, треба и нет да си арчиме по стримови..

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Не е вистина дека Мота побарал да игра за ПСЖ.

Еве сега и Гасперини тоа го потврдил, дека клубот барал купувач за Мота и на времето кога он бил тренер, но Гасперини побарал Мота да остане во клубот, и му верувам на Гасперсон, нема зошто да лаже, нема причина за тоа. Нека не јадат гомна сеа, демек играчот сакал да игра во ПСЖ, нека ја кажат вистината, а тоа е дека, 10М го продадоа Мота, 5М сите три засилувања ги зимаа (на позајмица, освен Хуан), на крајот и Гуарин ќе се врати во Порто, и Паломбо во Самдорија.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Па нема да биди првпат Нагатомо ака Герет Бејл да игра на таа позиција, незнам што те чуди тоа.:)
Налет тоа, треба и нет да си арчиме по стримови..
Не е проблем за тоа,блиску ми е копачка тука,па таму ке си ја гледам.Него кој ке се нервира таму,уште па си планирам 1-1 да ја играм,со ваков состав горе ни 1 не ми се игра,и така знаеме дека со Палермо стално сме си јаделе нерви,играме со нив многу тешко.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.621
Поени од реакции
59.454
Не е вистина дека Мота побарал да игра за ПСЖ.

Еве сега и Гасперини тоа го потврдил, дека клубот барал купувач за Мота и на времето кога он бил тренер, но Гасперини побарал Мота да остане во клубот, и му верувам на Гасперсон, нема зошто да лаже, нема причина за тоа. Нека не јадат гомна сеа, демек играчот сакал да игра во ПСЖ, нека ја кажат вистината, а тоа е дека, 10М го продадоа Мота, 5М сите три засилувања ги зимаа (на позајмица, освен Хуан), на крајот и Гуарин ќе се врати во Порто, и Паломбо во Самдорија.
Крпен живот...
--- надополнето: 1 февруари 2012 во 16:30 ---
Syn, Santos... it's 2012.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Ако излеземе со таа мизерна формација како што пишуе на Кориете црно ни се пишуе. 8 играчи со дефанзивни задачи..? Башка Киву.

Е тоа неможам да го разберам како неможевме да се ослободиме од Киву зимава? Таа лева страна ке не пенетрираат јако.

Kajgana Shop

На врв Bottom