Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Ако го извај овај состав, не ја гледам па шо сака нека биди.

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Бог да чува со формацииве на Ранко.:facepalm:
Нели рече ке проба поофазивна формација,тој поставил уште подефанзивна.
Палермо има поотворена поставеност како гостин и тоа.:notworthy:
Креативност 0.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Со Милан поофанзивна формација имаше од оваа што се најавува :pos::facepalm:
Во тимот има 6 одбранвени играчи, Камбиасо повеќе дефанзивец е, Оби оди напред ама што дека оди, и после како Снајдер нема да се љути кога во оваа формација нема со кого да играш.

Inter-Palermo : Izbjegnuta opasnost od otkazivanja utakmice

Radnici su uspjeli očistiti stadion od snjega za nekoliko sati,veoma brzo.Na stadionu je bilo oko 200 radnika koji su radili na omogućivanju večerašnje utakmice.Također i trbine su očišćene, tako da će utakmice Inter-Palermo biti odigrana večeras.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311

le fu. Прегледај го приврзокот 39519

Ај може нема да примиме гол а Палермо ќе си даат сами.
Интер е ЈЕДИНИ тим што во прв состав игра 5 бекови (Маикон, Киву, Нагатомо, Занети, Оби) ... Боље да останеше Џонатан, па и он ќе го ставеше место Снајдер и ќе играа со 6 бекови УШТЕ ПОУБОИТИ да бидат по крилните позиции, ако од сите 6 души само Маикон знае да набаци некоја асална топка...

боже

Па добро бе ако толку не сака да ги стави Гуарин и Паломбо, пошто немаат тренирано со тимот, нека го стави Алварез за да може со Снајдер да го поврзе нападот... вака ја не знам како очекува од 10 души позади да праќаат топки за Пацини, а само Снајдер знае да ПОДАДЕ топка (и Камбијасо, али ако му е денот)...

убаво кажа Syn Интер треба највеќе да стравува од Раниери за да не успее овој Интер... а после од противниците...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Иначе за тие што незнаат,Гуарин има повреда уште од тимот на Порто и ке отсустввуа околу месец дена :(

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.657
Поени од реакции
7.305
Клупата ние појака од првиот состав:confused:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ја во овој прв состав на Интер гледам само двајца офанзифци ... Снајдер и Пацини...

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
WTF, стварно овој состав е официјален?

И добро бе, на овој Раниери да не му ја ебе сестрата овој Пацини, што толку го форсира?

Џубре едно скапано, Милито ем е во форма, ем повеќе голови има постигнато, овој пак Пацини го форсира, потоа некој ќе ми каже нема мотивација нема она нема ова, па секако дека ќе нема кога имаш лузер на клупа.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
А пред Раниери имаве винери на клупа па партали праевме

D

draft

Гостин
hotmail, не е официјален, официјален у 8. Составот е според Газета, они праќаат новинари да ги шпиунираат тренинзите на Интер качени на локалните дрвја па веројатно Ранко тренирал со тој тим. :D

Ама чекајте, сигурно Морати го видел можниов состав на Ранко па му се јавил, го отерал у пичкумајчину и му рекол дека мора да игра по офанзивно. Не верувам дека ќе почне со овој тим, предефанзивно е дури и за него. А ако почне вака, атентат.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.056
Поени од реакции
45.799
Гуарин 20 дена нема да може да игра, повреден бил. :pos:
20 дена повреден, 2 месеци дур Раниери почне да го игра ... место Нагатомо, во средината.

Морати за Мота рекол дека сакал да го задржи во тимот но желбата на играчот била да замине сега. (n)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.621
Поени од реакции
59.454

Kajgana Shop

На врв Bottom