Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Трансфериве не беа најсјајни ама тоа е тоа,ке се крстиме во Гуарин.
Ама кога и да помислам дека Мунтари го дадовме, па уште во најлутиот ривал :pos: оваа е реакцијата!
Priceless.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ќе го бараме Мота ама ај . Се виде колку ни фалеше со Лацио и Лече . Немаше кој да поврзе одбрана и напад .

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Мота > Гуарин.
Мота > Паломбо.

Мота = Гуарин + Паломбо

Гуарин добар колку Мота во нападот, Паломбо само во одбрана, врти сучи пак ништо.

Пак сме во минус, пошто ќе треба да играт и двајцата за да вршат иста работа на теренот колку Мота сам.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.056
Поени од реакции
45.799
Незнам по што заклучивте дека Мота е подобар од Гуарин, Мота една сезона асално изигра под водство на Мур и тоа беше тоа, не го сакаа ни во бразилска репрезентација и никад не настапи за нив а им играа Мело и Рамиреш. Једино што пркна последниве 2 месеца и се наметна кај Раниери.
Гуарин има добар шут и знае да постигне гол од 100 метри, креативноста им е на исто ниво, бољи дриблинг има, може повеќе позиции да покрива од Мота и знае да прави одлични кросеви. Башка, не играат на иста позиција, Мота е лимитиран, овој не, споредувате двајца различни фудбалери.

Гуарин не е ни земен за да го покрие Мота на крај краева, Паломбо го купија за тој дел од теренот.

Ја пак стојам на моето, Раниери е најголема закана за овој Интер моментално, па потоа следат Јуве и Милан.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Мота > Гуарин.
Мота > Паломбо.

Мота = Гуарин + Паломбо

Гуарин добар колку Мота во нападот, Паломбо само во одбрана, врти сучи пак ништо.

Пак сме во минус, пошто ќе треба да играт и двајцата за да вршат иста работа на теренот колку Мота сам.
Не да провоцирам,ама ова не да нема врска.Гуарин за овој Мота е измислен,ама ај.....

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.056
Поени од реакции
45.799
Далеку е од измислен, ама бидете малку реални, за Мота правиме муабет, не за Ето, Снајдер, Маикон, Милито.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Ај времето ќе покаже, али Мота да се продаде на сред сезона, според мене е огромна глупост на клубот. Сигурен сум дека ПСЖ пак ќе понудеа 10М за Мота и летово, но незнам што им требаше сега ова глупост зимава да ја направат. Да беше Мота + Гуарин е тоа веќе ќе беше добитна комбинација, инаку Гуарин+паломбо ќе се надеваме само да ги биде, ништо повеќе.

И не се палете толку многу на 2 видео-клипа од Јутубе, и еден гол во кариерата од 35метри, бидејќи да пишете и Мунтари Скилз/гоалс на Јутубе ќе се импресионирате, а дечкото знаеме не вреди ни 5 пара чорапи.

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Ај времето ќе покаже, али Мота да се продаде на сред сезона, според мене е огромна глупост на клубот. Сигурен сум дека ПСЖ пак ќе понудеа 10М за Мота и летово, но незнам што им требаше сега ова глупост зимава да ја направат. Да беше Мота + Гуарин е тоа веќе ќе беше добитна комбинација, инаку Гуарин+паломбо ќе се надеваме само да ги биде, ништо повеќе.

И не се палете толку многу на 2 видео-клипа од Јутубе, и еден гол во кариерата од 35метри, бидејќи да пишете и Мунтари Скилз/гоалс на Јутубе ќе се импресионирате, а дечкото знаеме не вреди ни 5 пара чорапи.
Да си ги гледал малце порто,ќе сватеше шо сакам да кажам,овака.....џабе дискусија.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Да си ги гледал малце порто,ќе сватеше шо сакам да кажам,овака.....џабе дискусија.
Добро, од кај знаеш ја колку пати сум ги гледал Порто?
За твоја информација сум ги гледал доволно, за да заклучам кој што играч е. Гуарин играше добро само кога беше Боаш, од тогаш наваму дали збориме за Мунтари или Гуарин исти курац. Глеј му само статистика ништо повеќе не ти треба.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.056
Поени од реакции
45.799
hotmail ако се фаќаш за статистиката, глеј му ја истата на Снајдер, таа статистика што ја има Снајдер во последниве година ипол дена Чави и Иниеста ја прават у максимум 10 меча.
Тоа Снајдер не го прави Мунтари во секој случај.

Си имаше фрки со тренерот Гуарин, затоа и на ваков начин замина, инаку Порто ретко кога вака се ослободуваат од свои играчи.

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Добро, од кај знаеш ја колку пати сум ги гледал Порто?
За твоја информација сум ги гледал доволно, за да заклучам кој што играч е. Гуарин играше добро само кога беше Боаш, од тогаш наваму дали збориме за Мунтари или Гуарин исти курац. Глеј му само статистика ништо повеќе не ти треба.
Да си ги гледал ќе сватеше шо е поентата пак ќе ти речам.Мене ми е криво што не дојдо во Јуве,али јбг.....Конте знае што сака.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Паломбо ќе зима 1.8 милиона годишно, исто толку колку што земаше во Сампдорија

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Овој Мота се ми се чини дека ќе биде како Виеира. Кога на крајот ќе ја освоиме ЛШ, криво ќе му биде што не останал до јуни.

Kajgana Shop

На врв Bottom