А се виде против наполи колку сакаше да игра во интер веќе.Ќе го бараме Мота ама ај . Се виде колку ни фалеше со Лацио и Лече . Немаше кој да поврзе одбрана и напад .
Не да провоцирам,ама ова не да нема врска.Гуарин за овој Мота е измислен,ама ај.....Мота > Гуарин.
Мота > Паломбо.
Мота = Гуарин + Паломбо
Гуарин добар колку Мота во нападот, Паломбо само во одбрана, врти сучи пак ништо.
Пак сме во минус, пошто ќе треба да играт и двајцата за да вршат иста работа на теренот колку Мота сам.
Да си ги гледал малце порто,ќе сватеше шо сакам да кажам,овака.....џабе дискусија.Ај времето ќе покаже, али Мота да се продаде на сред сезона, според мене е огромна глупост на клубот. Сигурен сум дека ПСЖ пак ќе понудеа 10М за Мота и летово, но незнам што им требаше сега ова глупост зимава да ја направат. Да беше Мота + Гуарин е тоа веќе ќе беше добитна комбинација, инаку Гуарин+паломбо ќе се надеваме само да ги биде, ништо повеќе.
И не се палете толку многу на 2 видео-клипа од Јутубе, и еден гол во кариерата од 35метри, бидејќи да пишете и Мунтари Скилз/гоалс на Јутубе ќе се импресионирате, а дечкото знаеме не вреди ни 5 пара чорапи.
Добро, од кај знаеш ја колку пати сум ги гледал Порто?Да си ги гледал малце порто,ќе сватеше шо сакам да кажам,овака.....џабе дискусија.
Да си ги гледал ќе сватеше шо е поентата пак ќе ти речам.Мене ми е криво што не дојдо во Јуве,али јбг.....Конте знае што сака.Добро, од кај знаеш ја колку пати сум ги гледал Порто?
За твоја информација сум ги гледал доволно, за да заклучам кој што играч е. Гуарин играше добро само кога беше Боаш, од тогаш наваму дали збориме за Мунтари или Гуарин исти курац. Глеј му само статистика ништо повеќе не ти треба.