Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.056
Поени од реакции
45.797
Нема врска, Станковиќ и Кордоба заслужуваат да останат до крај од договорите а Мота треба да се докажува за да му се продолжи договорот.
Па они не сакаат да заминат, инаку одма би им излегле во пресрет, ама со такви договори дремат тука и ќутат, голема беше веројатноста и Мота да биде таков, да има договор пример до 2015, си има освоено Се, си се изнаиграл, знае дека е паднат у форма и тоа е тоа, ќе си дреме и по потреба ќе игра, нема да се пува ко сеа што се пуваше бидејќи арапи пројавија интерес за него, па знае дека и од нив може да извлече богат договор и по 2013.

Тоа ми е мене муабетот, не сакаат да се врзат за него ко што се врзани за други фудбалери.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.621
Поени од реакции
59.454
Мунтари во Милан :vozbud: :pos::pos::pos:
Транфер на столетието! Вистина треба да излезам сега на -5 ама не е проблем повеќе, топло ми е на душава.
Мунтари, д' леџенд! :facepalm:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Мунтари во Милан :vozbud: :pos::pos::pos:
Транфер на столетието! Вистина треба да излезам сега на -5 ама не е проблем повеќе, топло ми е на душава.
Мунтари, д' леџенд! :facepalm:
Ме заеба , си отиде и ќе треба аватарот да го мењам . Ќе го начекам у Милан дрес , нема кај да бега.
А бранка што убаво џемперче има . Ова му е од Бразил изглеа

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Заврши.

Паломбо,Хуан,Гуарин. (ентра)
Сулејман,Џонатан,Кутињо,Мота,МекДоналд. (аут)

Имаше искра оптимизам за некој поголем трансфер ама и вака не е лошо.

Мора да го испочитувам Сулеј со песнава :

D

draft

Гостин
Хмм Мунтари во Милан... наредното градско дерби ќе биде пеколно или ала Сител, натпревар од висок ризик. :D
Нешто као Ел Класико после трансферот на Фиго од Барса во Реал, само обратна причина. Навивачите на Милан ќе сакаат да се одмаздат зашто ги заебавме. :pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Замислете кај нас да дојдеа Антонини и Бонера:pos:..тогаш ќе имаше пеколна атмосфера на наредното дерби:pos::pos::pos:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Koj e zadovolen od transfer pazarot, vo najmala raka e roden luzer.

Doagjash doma, otvarash fcinter1908, i gledash Mota odi, doagja Palombo...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................k..........................................................................u.......................................rac da odi sve......

Nego Ranieri dosta solidno mu ja zatna skapanata mala usta na Snajder: "There are two phases in football; the team that does the best is the one that manages to balance both of them, attack and defence together. All the players have to do it. Just take Barcelona; Guardiola has players who have the ball glued to their laces, and their strength is that they all win the ball back collectively. They all work together. There is no 'me', no egos. They all work for the team, taking part in both the attack and defence. When we succeed in doing this we'll be a good team. Will I manage to play with two forwards and Sneijder? If so I'll be happy. If not I'll play with two forwards or with him and a forward. Anyway, we're playing every three days. He has to enter into my philosophy, based on the fact that I want everyone to play in both the attack as well as the defence."
Kako mozhea be... Kako mozhea be...

Da mu ebam toa nekompetentnite goveda be, ej... Do posleden den za 2 skapani transferi be, Palombo ejjjj... Dobro be da mu ebam mater vpichka da mu ebam, 30 dena za eden eban skapan nikakov Palombo? Za Guarin cela ova guzva? abe neka se gonat u pichku mater site...

KADE KE GO PIKNEME PALOMBO???? DALI NI TREBA GOVEDOVO??? ne im se dosta be mladive, ne gledat da razvijat nekoj, i onaka sezonava NISTO ne osvojuvame oni PALOMBO/// lele be... zadovolni ste bile od transfer pazarov abe odejte ubijte se zaedno so branka... da mu ebam sve zivo da mu ebam

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Значи...
Out:
Џонатан (позајмица) во Парма
Марига (позајмица) во Парма
Кутињо (позајмица) во Еспањол
Мунтари (позајмица) во Милан

In:
Гуарин (позајмен) од Порто
Зарате (позајмен) од Лацио
Поли (позајмен) од Сампдорија
Паломбо (позајмен) од Сампдорија (сеуште неофицијално)

Останавме без Тиаго Мота (ПСЖ) и моменталниот среден ред ни е: Снајдер, Алварез, Станкович, Камбиасо, Оби, Поли и Гуарин .... не знам колку позитивно ќе биде продажбата на Мота со оглед на сегашната форма на Снајдер, Станкович и до некаде Алварез :unsure:

Едит: Го заборавив Juan Jesus ... да се надеваме дека ќе го биде малиот на левата бековска позиција.
poli e pozajmen? mislev deka e kupen
koj e juan jesus???

Kajgana Shop

На врв Bottom