Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ако го дадат Зарате мислам дека нема да донесат друг напаѓач

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.799
Ја мислам дека завршија со Гуарин и Паломбо. Исто и Хуан.

Инаку Гуарин потпишал договор до 2016 ( ко и Хуан ), значи не станува збор за позајмица со право на откуп. (y)

Oд inter.it е сликава.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Не, грешка си. Прочитај го целото интервју со агентот на Мота, и кажи дали не е во право: http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=70536
т.е. не ми кажувај, јас мислам дека е во право, не може така да го третираат(оваа сезона) еден од најважните играчи во тимот. Каде со тој памет...

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Лацио не ќе да идат по Зарате
La Lazio offre 9 milioni al Villarreal per Nilmar. La richiesta è 11 milioni

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Да бидеме реални трансферпериодот и не е така лош !
Дојдоа Хуан (млад и надежен играч кој подеднакво добро игра лево и централно во одбрана), Гуарин (одличен играч кој не треба да се споредува со Мота, бидејќи иста им е само физичката конституција! Гуарин е многу поофанзивен, игра со двете нозе, побрз е, има подобар удар, подобар дриблинг, е во одбрана е послаб од него, а сигурноста ќе ја добие со тек на време кога ќе набие повеќе искуство) и Паломбо(Италијански репрезентативец, искусен играч, доктор за дефанзива, главен виновник што Сампдориа имаше шанси да влезе во ЛШ)!
Од друга страна заминаа Мота (криво ми е, но кога несака да остане нека оди), Мунтари (фала богу), Кутињо (ќе се врати во јака форма од позајмица, осеќам), Џонатан( премногу конкуренција за неговата позиција), Калдирола ( се сомневам во неговите квалитети)!
Доколу се ослободиме и од Киву и Зарате до крајот на преодниот рок а земеме јак напаѓач ова ќе биде перфектно !
Сега добив на ФБ, порака од еден пријател дека Интер се вртат кон Лукас Бариос од Дортмунд, бидејќи овој ги одбил Фулам, има ли некој информација за ова? Јас лично ништо немам најдено !

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Ја мислам дека завршија со Гуарин и Паломбо. Исто и Хуан.

Инаку Гуарин потпишал договор до 2016 ( ко и Хуан ), значи не станува збор за позајмица со право на откуп. (y)

Oд inter.it е сликава.
Нема потпишано Гуарин до 2016та, регистриран е како позајмен играч, има на Лега Калчо...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Кога завршува чудото од трансфери? .. или ние тек сеа почнавме да се заинтересираме за играчи.:D

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Нема потпишано Гуарин до 2016та, регистриран е како позајмен играч, има на Лега Калчо...
Ти пишува на inter.it
Guarin, che stamane si è sottoposto al rito delle visite mediche e dell'idoneità, ha firmato con l'Inter sino al 30 giugno 2016.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Не, грешка си. Прочитај го целото интервју со агентот на Мота, и кажи дали не е во право: http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=70536
т.е. не ми кажувај, јас мислам дека е во право, не може така да го третираат(оваа сезона) еден од најважните играчи во тимот. Каде со тој памет...
абре ајде гони го мота од тие 3.5 сезони што беше во интер 70% беше повреден.Ајде гони го,се гледаше против наполи дека не го боли курац за интер и дека несака да игра во интер повеќе.Ајде комотно нека крше нози во ПСЖ.
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 17:28 ---

--- надополнето: 31 јануари 2012 во 17:29 ---

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Ти пишува на inter.it
Guarin, che stamane si è sottoposto al rito delle visite mediche e dell'idoneità, ha firmato con l'Inter sino al 30 giugno 2016.
http://www.legaseriea.it/it/serie-a-tim/calcio-mercato

Тука пишува дека е позајмица. Којзнае, не знам кое да го сметам за порелевантно, можда Интер постигнале и пред-договор со Гуарин, али тој ќе се регистрира дури во јуни во федерацијата/лега калчио...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.799
Бене, просто е, он сакаше нов договор, тоа беше условот да остане во Интер зимово, односно, да му биде загарантирано тоа дека ќе му го продолжат, во спротивно заминува сега поради интересот на ПСЖ.

Тоа е педерски однос, сакаше да се врзе за клубов, никој не вели дека сезонава е еден од најдобритет ама факт е дека постои голема веројатност од наредна сезона пак да се исповредува и само да му паѓа формата, а тогаш и цената драстично ќе му се смали.

Незнам за каков однос правиш муабет од страна на клубот, според тебе морале да го удостојат со нов богат договор за да нивниот однос биде добар.
На крај краева има година ипол до истек, не пола година или година, си имаше он простор од 6 месеци да докаже дека е вреден за тимов и за наредни 1 до 2 години, па така да изнуди нов договор, а не да условува ко педерче некое и тоа во Јануари.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Бене, просто е, он сакаше нов договор, тоа беше условот да остане во Интер зимово, односно, да му биде загарантирано тоа дека ќе му го продолжат, во спротивно заминува сега поради интересот на ПСЖ.

Тоа е педерски однос, сакаше да се врзе за клубов, никој не вели дека сезонава е еден од најдобритет ама факт е дека постои голема веројатност од наредна сезона пак да се исповредува и само да му паѓа формата, а тогаш и цената драстично ќе му се смали.

Незнам за каков однос правиш муабет од страна на клубот, според тебе морале да го удостојат со нов богат договор за да нивниот однос биде добар.
На крај краева има година ипол до истек, не пола година или година, си имаше он простор од 6 месеци да докаже дека е вреден за тимов и за наредни 1 до 2 години, па така да изнуди нов договор, а не да условува ко педерче некое и тоа во Јануари.
Абе дај прочитај го интервјуто, ме нервираш :D
Mi aspetto il rinnovo oppure la chiarezza, come a dire 'fino alla scadenza contrattuale stai con noi', come fatto con altri giocatori.
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 17:45 ---
Ти пишува на inter.it
Абе и они се луди, а виде што имаат пишано претходно?
Fredy Guarìn arriva all'Inter (in prestito con diritto di riscatto)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.799
Зар мислиш дека Мота бил согласен да седи тука до истек на договор ? Ако клубот не планира истиот да му го продолжи тоа значи дека летоска со сигурност ќе го продаваа бидејќи од нареден Јануари он ќе можеше да преговара со било кој друг клуб и да замине во 2013, летото, ко слободен играч, или да замине за ептен мала сума во Јануари.

Никој не е будала да држи играч до крај на договор и после да го шутне ко слободен фудбалер, така да ова очекување од агентот е многу ... многу глупаво. Па до летото во 2013, ем ќе беше постар, ем постои и веројатност до тогаш поради неговиве стандард-повреди да е паднат во форма, и сам знае дека во таква состојба богат договор маломорген.

Можеше да остане тука до летово што доаѓа, никој не може да предвиди што ќе се случеше тогаш, поготово не ако продолжеше со добрите игри и не се повторуваа повредите. Можеби ќе добиеше екстензија од една до две години, може и ќе беше продаден, но мене муабетот ми е дека во овој момент од сезоната никој ништо не може да гарантира, поготово не она од погоре што неговиот агент го барал.

Факт е дека буткаше за да замине во ПСЖ и изреагира плашливо и тоа во доста деликатен дел од сезоната, клубот со сигурност не инсистирал сега да биде продаден, нив првичната цел им беше, ако веќе го продаваат, тоа да го прават летоска што беше и најпаметно и најидеално за тимот, а и за него.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Да потпишал до 2016 Гуарин исто и Зарате има потпишано до 2015 кога има клаузула со право на откуп се потпишува цел договор.Тоа е тоа.А потоа ако не се окупи се прекинува тој договор.

Il 31 agosto 2011 passa in prestito con diritto di riscatto all'Inter con cui firma un contratto quadriennale
Еве кавадрианале (четригодишен)договор ова за Зарате се однесува кога потпиша.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Нема врска, Станковиќ и Кордоба заслужуваат да останат до крај од договорите а Мота треба да се докажува за да му се продолжи договорот.

Kajgana Shop

На врв Bottom