Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.114
Поени од реакции
46.062
Беј бе, одватна ми е, одвратна.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Никој не ми се кладеше за ова дербиво кога тврдев дека Милан ќе победи..па останав да си ја рекламирам идната сопруга:D
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 02:36 ---

само за тебе и за Марли е грда..:pos:
Стај си барем и женски ник да видиш како се стига до 3000 лајкови за месец дена. Ќе се осеќаш поинтересен :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Стај си барем и женски ник да видиш како се стига до 3000 лајкови за месец дена. Ќе се осеќаш поинтересен :)
Мене ме ми е за лајкој и за популарност..туку дека ми е омилена личност па си ја поставив...само ако победиме и на дербито против Јувентус во Торино можи Раниери да конкурира за менување..дотогаш можам да си го става и индексот за да си ја изрекламирам 6-тката по електротехника:pos:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Абе има фан клуб Милан на кајгана ? :icon_lol:
Што за што, ама ако имате забележано уште од времето на Моу дека Милито кога е у форма Интер секогаш тепа! Човекот има големо влијание врз играта, битни голови секогаш дава!
Ајде нека ви е честита победава, пишав и претходно, за вас сум у Калчото! (y)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Иначе, сега гледам дека во последниве 9 утакмици сме дале 18 гола, а сме примиле само 2 гола и тоа од Лече и Каљари.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
На ред е Лацио!Секоја чест на сите играчи,посебно на Раниери за одлично поставената игра!

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
БРАВО за големата победа, 6та по ред во серија А, без запирање продолжуваме, Напред ИНТЕР

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.114
Поени од реакции
46.062
Чувството кога се будиш у Понеделник а Интер ден претходно го исплескале Милан ...

Сине имаш премногу за учење

Сине треба да правиш семинарска за утре

Уште не си ни аплицирал за магистерска, а камоли да почнеш да ја правиш

Полагај за кола 24 имаш ало

Барај работа, ало, мене на 24 работен стаж ми течеше, ти по цели денови спиеш, гледаш телевизија и излагаш

Не ме перцепираш така ?

Ќе го викнам татко ти ...

Таткото :

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Според Скај Спорт Сити ја одбиле понудата на Интер од 25мил+бонуси.
Овие мислат ако тие се расфрлат со пари и за пари им играт играчите кај нив мислат и другите треба да дават толкави суми.
Тевез и многу му се 27 мил има веке 28 год во последните 7-8 месеци има изиграно два натпревари и сигурно не вреди повеќе од таа сума .
Проблемот по се изгледа е другиот Арап од ПСЖ ќе видиме на крај што ќе излезе.

Со тие пари и Лавеци може да се земе проверен играч во Калчото голем работник.

Еве и Матераци има добра изјава вели Тевез не доаѓа да го земеме Пато.Одличен предлог Тевез во Милан ние Пато за 30 мил одличен играч е од секогаш ми се допаѓал.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.114
Поени од реакции
46.062
Проблемот го прави ПСЖ а Сити испаѓаат пички зашто му ги кажаа барањата за Тевез на Бранка, за да сега глумат курнази иако имаат основа за тоа, факт е дека ПСЖ може да испрати најдобра понуда.
Али имаат еден проблем, Тевез нема да сака да игра за нив, бар тоа е мое мислење, е сега и он ако се улета по парите пиши пропало, кој го ебе на крај краева.
Се шпекулира и дека по Дамиао од Бенфика ќе тргнат, а не по Тевез.

А иначе ова на Матрикс е луцидна идеа, иако win-win ситуација ќе е, ем Тевез у Милан, ем Пато останува во Милано со Барбара. :icon_lol:

Шала на страна, мислам дека Тевез ќе заврши во Интер, а ако не успеат да го донесат нека не избрзуваат сега зимово со трошоциве големи, нека чуваат за лето кога ќе имаат голем избор на квалитетни имиња адекватни за тимов.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Еве и Матераци има добра изјава вели Тевез не доаѓа да го земеме Пато.Одличен предлог Тевез во Милан ние Пато за 30 мил одличен играч е од секогаш ми се допаѓал.
Тоа е моја изјава, кај Марли на ФБ. Краде Матриксот.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Да не дозна некој кој беше таа нинџата од нашите што се радуваше со Милито

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Да не дозна некој кој беше таа нинџата од нашите што се радуваше со Милито
Начекав вчера една слика,под сликата пишуваше дека тоа бил Зарате,ама колку е сигурно не знам,сега ја барам пак сликата.

Инаку вчера Матриксот бил на трибина со Курва Норд.
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=43054
А и еве го лудакот Скарпини кога го даде Милито голот.

Kajgana Shop

На врв Bottom