Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Да не дозна некој кој беше таа нинџата од нашите што се радуваше со Милито
Начекав вчера една слика,под сликата пишуваше дека тоа бил Зарате,ама колку е сигурно не знам,сега ја барам пак сликата.

Инаку вчера Матриксот бил на трибина со Курва Норд.
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=43054
А и еве го лудакот Скарпини кога го даде Милито голот.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Начекав вчера една слика,под сликата пишуваше дека тоа бил Зарате,ама колку е сигурно не знам,сега ја барам пак сликата.

Инаку вчера Матриксот бил на трибина со Курва Норд.
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=43054
А и еве го лудакот Скарпини кога го даде Милито голот.
Неможе да е Зарате , он не беше резерва . Некој друг ќе да е . Ми личи на Снајдер , тој знае така да се маскира

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Неможе да е Зарате , он не беше резерва . Некој друг ќе да е . Ми личи на Снајдер , тој знае така да се маскира
Moжно е Снајдер да е,не можам да ја најдам сликата,мада доста маскирани имаше вчера,на клипот што го ставив кога се радува Милито покрај корнер знаменцето,одма имаш двајца маскирани.

Верувам Матриксот вчера најдобро си поминал :icon_lol:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.656
Поени од реакции
7.304
Матриксот

п.с Втор пат на Мота му поништуваат чист гол, и лани исто така му поништија.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ќе спамирам малце,ама ми излегуваат на почетна клиповите и сликите од вчера,па ќе ги поставувам тука...

Три кореографии,а два тима,како тоа ? :icon_lol: :cuc:

Eве и подобра слика од Матриксот,знаеме сите дека стои многу добро со водечките луѓе на Курва Норд.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.764
Lucio made 3 tackles, 9 interceptions,13 effective clearances & won 100% of his aerial duels. (y)

34 пуни во Мај, има уште ( минимум ) една добра сезона у негови нозе. Еден од подобрите потези на Интер во последниве 10-15 години и воедно еден од најглупите на Баерн, толку лесно да се отарасат од него, Ван Гал и неговите мадиња се виновни за тоа.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.045
Поени од реакции
1.171
Lucio made 3 tackles, 9 interceptions,13 effective clearances & won 100% of his aerial duels. (y)

34 пуни во Мај, има уште ( минимум ) една добра сезона у негови нозе. Еден од подобрите потези на Интер во последниве 10-15 години и воедно еден од најглупите на Баерн, толку лесно да се отарасат од него, Ван Гал и неговите мадиња се виновни за тоа.
Да не го заборавиме Самуел, според мене е на исто рамниште со Лусио, незаменлива алка во тимот.
За жал и двајцата имаат по 33 и ова е можеби последната или една од последните сезони која ја играат на врвно ниво.

Јас сум многу разочаран од Пацини. Играч за кој плативме солидна сума, играч кој се смета за врвен стрелец реализатор од типот Креспо, Инзаги а кога ке видам какви шанси не успева да реализира...
За разлика од него Милито не игра којзнае како но сепак барем влегува во шанси а последните натпревари добро му оди и реализацијата.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.764
Не можеш да знаеш дали е последна сезона или не, види го Занети. Ја не гледам разлика од овој Лусио и оној од 2010, истото важи и за Самуел, дефанзивциве можат да изгураат и до 35 без проблем ако изостануваат повредите.

А за Пацини, нема што да се разочарувате, Интер никад не негувале фудбалска филозофија која му одговарала на ваков профил на фудбалер, он може со Лече, Парма и таквите да распалуе ама кога играат големи натпревари и кога на површина излегува она дефанзивното што им е у ДНА, Пацини се губи, тотално е отсечен од играта и евентуално може да повлекува фудбалери на себе ( поготово при кросеви ( па да се ослободи простор за останатите, ко Алварез на пример кога утна зицер.

Вчера згреши Раниери што го остави многу долго на теренот, ја искрено очекував Снајди да влезе место него но очигледно имало некаква причина зашто баш Милито беше заменет, во таква ситуација и Форлан требаше многу порано да влезе па колку толку Интер да беа поопасни напред, во една ваква ситуација кога се бранат нападот треба да е што е можно подинамичен и побрз, со Пацини тоа го немаа па затоа по излагањето на Милито немаше никаква опасност кон Абијати.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.045
Поени од реакции
1.171
Занети е посебна приказна :)
Искрено, нема пад во формата само повеќе ме плашат повредите. Самуел долго отсуствуваше па ретко кој очекуваше дека после толкава пауза ке биде оној стариот незамелвив Самуел... Се надевам дека тоа нема да се повтори.

Сега се врати Форлан, се врати и Снајдер и се прашувам дали Раниери ке остане на 4-4-2. во таков ситем Снајдер би играл како втор шпиц значи ке има место само за еден од Пацини, Милито, Форлан...

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Нема потешко нешто него да му се признае тотално заслужена победа на Интер од страна на фан на Милан али јбг искрено у задњиве 5 години ако размислам оваа е една од оние каде што тимот што заслужуваше победи.

Честито победа и честито враќање во трката за скудетото, јас искрено неочекуев али ова и те како ќе ја направи трката за скудетото неизвесна и најинтересна.

Што е многу интересно следната утакмциа е 37 коло ( претпоследно ) и те како може да биде одлучувачко кој ќе биде шампион на Италија .. али ќе видиме има време до тогаш се надевам дека и Интер ќе продолжи со добри резултати и Милан па да гледаме еден спектакл на 6 мај и да се надеваме дека ќе биде одлучувачка утакмица меѓу двата тима кој ќе биде шампион нешто што мислам се нема случено ( редно е мајку му ).

Kajgana Shop

На врв Bottom