Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.767
Милито 2010, Јануари, против Милан, Милито 2012, Јануари, против Милан.

Само страната на која се напаѓа, и аголот од кој е сликано ова се разликуваат.
Нека биде фит ко и до сега шо е, од непроценливо значење е за тимов, едноставно го има она потребното за вакви големи дуели ко ретко кој до сега во Интер.
Ова е причина плус и Тевез да дојде, Милито е во години и тешко дека пак би се вратил у форма ако му се повторат проблемиве со мускуливе. Искрено, против помалите тимови и не мора да игра и да се форсира, Тевез и онака во ЛШ нема право за настап, ама во големите натпревари си има резервирано место во тим.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Дискутирано е се, јас пишав сега дека би бил добар тајминг оваа недела, ќе ја подигне еуфоријата до максимум.
Знам дека предходниве денови тоа се дискутира.Пишав дека вечерва Морати им кажа на медиумите дека Интер го направи своето испрати понуда од 25 мил и чека одговор.
Нареднава недела ќе дознаеме што ќе биде.
Дали Интер,Милан или ПСЖ.Важно Интер го има напавено своето од ова мислам повеќе Интер не дал за никој последниве години.
. Noi abbiamo fatto un'offerta, che è quella di cui avete parlato voi sui giornali, quella da 25 milioni. Sembra che non serva, ma il calcio di oggi ha bisogno di risposte diverse.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.621
Поени од реакции
59.448
Милито 2010, Јануари, против Милан, Милито 2012, Јануари, против Милан.

Само страната на која се напаѓа, и аголот од кој е сликано ова се разликуваат.
Нека биде фит ко и до сега шо е, од непроценливо значење е за тимов, едноставно го има она потребното за вакви големи дуели ко ретко кој до сега во Интер.
Ова е причина плус и Тевез да дојде, Милито е во години и тешко дека пак би се вратил у форма ако му се повторат проблемиве со мускуливе. Искрено, против помалите тимови и не мора да игра и да се форсира, Тевез и онака во ЛШ нема право за настап, ама во големите натпревари си има резервирано место во тим.
Не е исто, на вторава слика Абате барем изгледа заинтересиран да стигне :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што беше финтата со дресот на Цезар, грешна роба да не ви испорачале од Најки :)

П.С. Честито :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.767
Знам дека предходниве денови тоа се дискутира.Пишав дека вечерва Морати им кажа на медиумите дека Интер го направи своето испрати понуда од 25 мил и чека одговор.
Нареднава недела ќе дознаеме што ќе биде.
Дали Интер,Милан или ПСЖ.Важно Интер го има напавено своето од ова мислам повеќе Интер не дал за никој последниве години.
Не дале, дури и Ибра беше поевтин, за 500 000 евра. :)
Aли сега се во една таква ситуација, а и Тевез реално, е прилика да се земе иначе во нормални услови минимум 10м евра повеќе ќе бараа од оваа сегашна сума.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Еве што изјавил претседателот по натпреварот:
Сите пофалби одат на адреса на Клаудио Раниери,ова само покажува
колку е тој искусен,како го врати Интер.Што ми се допадна најмногу ?
Занети,(со насмевка Морати).Ми се допадна целиот тим,значи како
влегоа на натпреварот со голема желба за победа.Му имам кажано на
Занети дека е брилијантен,трча како да е млад,и Милито се врати,
многу ми е мило за него,но сепак комплиментите одат за целиот тим.
“Раниери? Секогаш прави вистински работи и многу сум му благодарен
за тоа.Тевез? Ќе видиме од утре“...

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Не дале, дури и Ибра беше поевтин, за 500 000 евра. :)
Aли сега се во една таква ситуација, а и Тевез реално, е прилика да се земе иначе во нормални услови минимум 10м евра повеќе ќе бараа од оваа сегашна сума.
Тоа е реалната цена на Тевез 35 би вредел на 23 да може уште еднаш да се продаде сега тој има 28 Интер би му бил последен голем трансфер.
Самуел Ето ние во таква прилика на 28 год го земавме за 20.
Таман си е цената ни многу ни малку.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.767
Знаеш и сам колку денес се исплаќаат реалните цени, иначе оној Лукаш од Бразил вреди под 20 сигурно, максимум 15.
Али да, Тевез ако се зима ќе се земе по некоја скоро и реална сума, колку што и вреди, инаку мене поентата ми е дека во нормални услови они можат да искешираат далеку повеќе од ова сега.

Инаку Ето вредеше 20 само ради тоа што имаше година дена од истек на договор, инаку играч од негов калибар на тие години реално вреди далеку повеќе, а за сума која можеше да се извлече од негов трансфер по такви изиграни сезони, реално, минимум 40м евра можеа да инкасираат од него.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.767
Без издавање на профили од фејсбук.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Се извинувам не знаев за ова правило..стварно ме пресече многу ме интересираше што фаца е мистер Спасов:D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.621
Поени од реакции
59.448
Џони бе немаш изгубено кладба, аватар нешто...?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Џони бе немаш изгубено кладба, аватар нешто...?
Никој не ми се кладеше за ова дербиво кога тврдев дека Милан ќе победи..па останав да си ја рекламирам идната сопруга:D
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 02:36 ---
Добро би било ако има, оваа грдава да ја тргне од аватар. :sneaky:
само за тебе и за Марли е грда..:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom