Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Да да, Занети човече...

Можда ќе ви звучам ко Грујо, али кога ќе се пензионира капитано, ОБАВЕЗНО треба споменик пред влезот на Апиано, да биде пример за секој фудбалер што ќе го носи дресот на Интер.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Можеби не изигравме нешто посебно,повеќето од натпреварот се браневме ама на крајта победата се важе,и многу му фала на Абате вечно ќе сум му благодарен а убиецот беше немилосреден кон Абиати.Почнав да мислам дека човекот посакува да си ја врати формата,нека продолжи саму така еден е Милито и да се надеваме дека формата ќе ја задржи.За занети но комент едноставно на сидорф не му даде да прдне а камо ли да го помине.ЕДЕН И ЕДИНСТВЕН Е ЗАНЕТИ:cuc:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.490
Поени од реакции
114.488
Џони ај те молам брат иди прошетај негде, пишуваш на темана за дербито дека ако не била утакмицата местена да сме те плукале, па ти бе човек за тебе што е доволно за да почнеш да зборуваш добро за Интер? Раниери многу убаво направи, ја постави играта баш како што треба, замисли на 0-1 да тргневме офанзивно што ќе ни се случеше.. (не дека го оправдувам Раниери што игра пичкарски )
Викаш Милан не мрднале, епа нема кога Лусио, Самуел, Маикон и Занети откорнаа.
И дај те молам прекини со песимизмот, бар у вакви моменти, не уби.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Џони и Иосоно дај бе не заебавајте, ондак не требаше ни со Барса да се радуваме што изгубивме 1-0 пошто нели се браневме 100 минути и требаше да изгубиме 8-0.
Каква таква, битно е ПОБЕДА !
Не споредувај утакмица со играч помалку со утакмица во која Ночерино, Ван Бомел и Емануелсон те набиваат во шише. Победата си е победа, ама вака ги фрла скудетата Раниери, со кукавичлук. На крај кога ќе затреба најмногу ќе се брани со Лече и ќе го попие во 90-та. Ме нервира што го нафрла тој менталитет врз тимот. Туку ај, не е сега време за тоа. Играта ќе се заборави, победата ќе се памти.
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 23:10 ---
Не знам дали да се радувам на оваа победа..од една страна победивме во најголемото наше дерби..а од друга страна не игравме нешто посебно освен што Самуел и Лусио беа на ниво а средниот ред и нападот ни се дупка..Мајкон и Милито беа ѕверојте од кај нас..а и плус играчите на Милан не играа ништо како да не трчаа воопшто..ни ги продаваа топките и правеа нерезонски грешки..не знам не знам како да се чуствувам!
Кога ти викаше IO да кулираш, Абате е тука :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Занети бе човече....ете го вистинскиот терминатор,а не некојси Арнолд Штрафцинегер пффф,боза е за нашиов Занети...

Колку сум возбуден човече,ем гол поништија,падна големо пцуење и после тоа бев сосема сигурен дека Интер ќе победи..

ЕПА ДОЈДИ МИ !!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ах овај Џони за чотек плачи :pos: Олкав песимиста неам видено , абе шо гиебаш не глеш ботој ботосани се Милан го исцицаја.... Ами ако ви шлупнеја 2 голчина ќе велеше дека добро изиграле Милан а?
Средината Камбијасо звер (y) , Лусио и Самуел (y), Алварез добар беше малиот , Пацини ептен вишок ми е играч ни прима топка ни ништо, губи топки.... нема врска битна е победата!
Моментот кога влегува Киву целиот бев прашалници ?!?!?!?!? :pos:
Честита победа!!!!!!!!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.764
Занети легендо, Јонзе у гз сите лајна што си ги изел за него да си ги набуташ, до врв, ко Ренди Марш да си од Саут Парк кога сакаше да посере рекордно гомно по големина . :D
Абе што и да се каже за овој играч џабе е, џабе, нема збор, реченица, книга што може да ја опише неговата големина за тимов, 120 минути со исто темпо може да ги изигра и да изгине на терен ко да е сам почеток на меч, и Марадона у гз да се ебе што не го зема на светското, грев беше таа негова одлука, грев.
Цар. :cuc:
За Милито, срамота за сите што го пцуеа и што јадеа гомна за него, што го плукаа ( не зборам за тие што на најнормален начин го критикувале ), викав ја, само здрав да е, ништо повеќе, ете ја формата, убица пред гол, една шанса еден гол, и тоа со лева, перфектен финиш, перфектен, браво. За ова зборев, тука се двојат машките од девојчињата, кога ќе истапи некој и ќе реши ваква утакмица, ќе даде гол злато вреден за тимот, тоа лани недостигаше. Молете се да не се исповреди пак, еден од најважните играчи е во тимов.:cuc:

Камби такоџе поздрав прати до Џони и компанија, не можеа да го поминат, ѕвер ѕверосан, и он и Мота незаменливи, во пакет со Маикон, Милито, Самуел, Лусио, Јулионе .. па и Снајди кат-тад ќе си го поврати тој статус.

Нагатомо дефинитивно ми потврди дека е материјал за тимов, мушки изигра, котле месо е, убеден бев дека ќе се губи во ваквите дуели ради висината али скоро и без грешка да беше во одбраната денес, Милан и сакаа во второ да форсираат игра од таа страна ( Пато таму се префрли, прво кај Маикон дремеше ) али џабе, кога ќе видиш и далеку поопасни беа Милан кога напаѓаа од страната на Маикон. Једино згреши во онаа ситуација кога без потреба исфрли во корна, толку.

Изиграа типично италијански, тактички го убија противникот а по голот класично катанаџо, паметно овој пат, тинкеров одлично ги изанализирал, Милан само 2 шанси за гол асални за 90 минути, Ибра ниедна,, му се стемни уште пред да почне мечот кога ги виде Самуел и Лусио, Пато една полушанса на почеток, жалам и за Ранокија, Лусио и Самуел се незаменливо дуо за вакви мечеви, жабава место Самуел против босиве екипи нека игра за да го заштитат од повреди Валтер.
И за нив едно. :cuc:

И за лузерот уште едно. :cuc:
И за Абате. :cuc:

И за цицките на Бене. :cuc:
И за 7миот јузер на Спасов. :cuc:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Брат како да не се нервирам...па сеуште од Занети зависиме..Ночерино,Абате,Ван Бомел и Емануелсон..сите овие просеци не убија од пасови па што ќе правиме ние во ЛШ??..премногу кукавички изигравме само одбраната што ни беше на ниво а средниот ред ни е катастрофа...Раниери со замената Киву Алварез се покажа многу..го стави Нагатомо понапред да брка како поподвижен играч...се осети разлика кога влезе Снајдер во игра..немаше со кој да си игра иначе за нашите од средниот ред е измислен!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Занети бе човече....ете го вистинскиот терминатор,а не некојси Арнолд Штрафцинегер пффф,боза е за нашиов Занети...

Колку сум возбуден човече,ем гол поништија,падна големо пцуење и после тоа бев сосема сигурен дека Интер ќе победи..

ЕПА ДОЈДИ МИ !!

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Лалалалалал лалаалала лалааллала лалаал ИНТЕР!!!!!
Занети :cuc:
А сега сите во хор: Комшике убава, немој да збеснувашш.... :)
п.с Слабо, многу слабо игравме од средина натаму...ама ич к*р не ме боли...комшике убавааааа, немој да збеснуваш

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Џони, така е, али сус сега, има време за овие муабети... да им остајме на порасположените да си прослават.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
На Скај Италија си го дупат Абате . Пред две години ( кога дебитираше Пандев ) Абате згреши и Милито му даде гол со лева и се играше на 24 или 25 јануари . Сеа пак згреши и Милито од иста позиција даде гол со лева и се игра 15 јануари .

П.С. НЕКА СИ ГО ЗЕМАТ ТЕВЕЗ ИМ ФАЛИ

Kajgana Shop

На врв Bottom