Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.627
Поени од реакции
59.486
воопшто не се плашам..не верувам дека со онаков среден ред и со Пацини и Милито напред дека ќе му дадеме гол на Млада Болеслав а не на Милан со Тиаго Силва и Неста назад....
И Абате и Антонини играат. А сосема е можно и Бонера. Кулирај малце :)
--- надополнето: 13 јануари 2012 во 16:59 ---
Пак сум оф-топик, а?

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
И Абате и Антонини играат. А сосема е можно и Бонера. Кулирај малце :)
--- надополнето: 13 јануари 2012 во 16:59 ---
Пак сум оф-топик, а?
Taман си.Доколку играт овие,мислам дека не треба ного сеќирации :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
воопшто не се плашам..не верувам дека со онаков среден ред и со Пацини и Милито напред дека ќе му дадеме гол на Млада Болеслав а не на Милан со Тиаго Силва и Неста назад....
Кажи со кој состав според тебе би било најидеално да се излезе?

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Ај малце офтопик.
Се знае ли дали Снајдер и Форлан ке бидат спремни за недела?
Јас да се прашувам одма двајцата во прв тим,плус Рики.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Сакате сите кладба..нема нешто поубаво на денот на кога ќе полагам(понеделник) да ве видам сите со аватари од џастин бибер и да си ги земам парите од кладилница дуплирани од влогот на Милан со 2.10 коефициентот....ајде ајде кој е за кладба???:D
--- надополнето: 13 јануари 2012 во 17:45 ---
Кажи со кој состав според тебе би било најидеално да се излезе?
Едноставно Снајдер ако е фит мора да игра а не да ми комбинира со Занети во средината и со затарената 4-4-2 формација која и бабами знае да постави анти....ако не е фит барем Зарате нека игра да имаме колку толку раздвижен напад а не со двајца статичари Пацини и Милито..плус Оби/Кутињо и тоа како повеќе ќе заврши работа одколку Занети во средниот ред...!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.782
Поени од реакции
115.724
Ако излезиме со онај тим милијарда посто губиме.(не дека нема да биди случај)..значи Милан 1 2.10 и Македонија h2 1.9..еве сигурни утакмици за внедела:D
Аха стај ја Македонија 2h и ќе се маваш од земја после цел ден. Не е дека не сум патриот или нешто такво али Шведска има да не здроби, слушај ми го зборот, ем најјаки се у наша група ем ние пивот немаме така да не ја играј, сакаш слушај ме сакаш не. :)
А и не играј против свој клуб, мој совет. :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Lele be, od ovoj milan se plasete? :tapp:

Nocerino, Ambrosini, Van Bomel. Ete ti trojca poslabi igrachi od nashite Zaneti, Kambi i Mota.

Snajder i Kevin da gi sporeduvas treba da si glup.

Vo napadot ne dupat :D, nazad sme ednakvi ama Inter e so podobar golman.

Ako ne gi tepame sega, ne znam koga. jas ke ja igram x-2 ili samo dvojka, a mozno e 2-2 zavisi od razpolozenieto :D

Kajgana Shop

На врв Bottom