Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
^ Џони дај стај некоја слика од Кардашијан да ти го разбиеме песимизмот.
^ Џони дај стај некоја слика од Кардашијан да ти го разбиеме песимизмот.
И Абате и Антонини играат. А сосема е можно и Бонера. Кулирај малцевоопшто не се плашам..не верувам дека со онаков среден ред и со Пацини и Милито напред дека ќе му дадеме гол на Млада Болеслав а не на Милан со Тиаго Силва и Неста назад....
Taман си.Доколку играт овие,мислам дека не треба ного сеќирацииИ Абате и Антонини играат. А сосема е можно и Бонера. Кулирај малце
--- надополнето: 13 јануари 2012 во 16:59 ---
Пак сум оф-топик, а?
Кажи со кој состав според тебе би било најидеално да се излезе?воопшто не се плашам..не верувам дека со онаков среден ред и со Пацини и Милито напред дека ќе му дадеме гол на Млада Болеслав а не на Милан со Тиаго Силва и Неста назад....
Според него најдобро е да не се излегуваКажи со кој состав според тебе би било најидеално да се излезе?
Едноставно Снајдер ако е фит мора да игра а не да ми комбинира со Занети во средината и со затарената 4-4-2 формација која и бабами знае да постави анти....ако не е фит барем Зарате нека игра да имаме колку толку раздвижен напад а не со двајца статичари Пацини и Милито..плус Оби/Кутињо и тоа како повеќе ќе заврши работа одколку Занети во средниот ред...!Кажи со кој состав според тебе би било најидеално да се излезе?
Аха стај ја Македонија 2h и ќе се маваш од земја после цел ден. Не е дека не сум патриот или нешто такво али Шведска има да не здроби, слушај ми го зборот, ем најјаки се у наша група ем ние пивот немаме така да не ја играј, сакаш слушај ме сакаш не.Ако излезиме со онај тим милијарда посто губиме.(не дека нема да биди случај)..значи Милан 1 2.10 и Македонија h2 1.9..еве сигурни утакмици за внедела
Хендикеп ја пишам, Интер -1, 7.00.Ako ne gi tepame sega, ne znam koga. jas ke ja igram x-2 ili samo dvojka, a mozno e 2-2 zavisi od razpolozenieto