Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.764
Доумбија ? Ѕвер, ама он е повеќе класичен напаѓач, ко Милито, не е ко Ето или Тевез, да може и по страна подеднакво добро да изигра, а евентуално ако дојде Тевез, једини по кој верувам дека ќе тргаат во иднина за нападот е Лавеци и до некаде да се дефинира тој дел на теренот за наредни неколку сезони.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Ја би го земал Лукаку на позајмица ,, ни треба Адриано лукалајк. Туку што се деси со Хуан?

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Среќна Стара Нова Година, за многу години, заминав јас на другарска, држете среќа фено да ми се падни :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Дечки бидејки утре сабајле патувам за Ниш ке пишам сега нешто за дербито,мислам дека во вистинско време доаѓа дербито за нас бидејки сега ке видиме до каде се нашите можности и дали ке се бориме за скудето или ЛШ.Се надевам Раниери ке го извади најдобриот тим а не некои негови луди тактики и формации,во последно време мора да се признае дека добро си ја заврши работата.Иначе веднаш после завршувањето на мечот МКД - Шведска со неколку души од Велес се договорив да направиме мала собиранка во некој од кафичите во Ниш така да ке биде доста интересно и во тој поглед:),ве поздравувам сите и се надевам на крај ке славиме сите заедно најпрвин со МКД а потоа и со ИНТЕР :).

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Среќен пат Кирца и добар провод. Пази само да не ти ги најдат димните на граница :D
Хаха :),иначе се нервирам што нема да ни биде дозволено да го внесеме огромното македонско знаме,али џабе им е атмосферта нема да изостане во текот на сите 60 минути(барем од мене,се надевам ке ги приклучам и дргуите)

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Осеќам дека Снајдер има да ги исплеска Миланезите.
yolanthe.png

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.229
Осеќам дека Снајдер има да ги исплеска Миланезите.
Aко не Миланезите, оваа секако ќе отиде курбан не дека до сеа не е отидена, поверојатно е дека она ќе биди отколку Миланезите ..
by Џони.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Снајдер редно време е да заигра, па како и да игра добро ќе биде, доста играме без креативец, Алварез и Кутињо нешто помогнаа, ама Раниери слабо ги форсира.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.656
Поени од реакции
7.304
Што бидна со Тевез??

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.656
Поени од реакции
7.304
Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricardo Alvarez, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 29 Philippe Coutinho;

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.

Kajgana Shop

На врв Bottom