Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Значи дефинитивно Тевез оди во Милан?Или уште не е официјално и шансите се многу мали да дојде кај нас?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.254
Поени од реакции
46.648
Ќе го земат Тевез 100% . Еве сеа глеам го продаваат Пато у ПСЖ за 35 милиони евра . Ова може да биде официјализирано уште утре . Така да ете им пари за Тевез
Абе нема шанса ова да се деси, ова ќе е еден од најглупите нивни потези, поглуп и од оној кога го дадоа Кака а се задоволија со Хунтелар и Бориело.
Милан сакаат да се засилат, вака само послаби ќе се ( зборам за ЛШ ), Ибра ќе почне да цвика кога Арсенал курташак ќе си играат а он ќе нема со кого да си подава напред.
Може летоска да си оди Пато, сега не верувам, а и што ќе бара он у ПСЖ сеа, нит ЛШ играат нит ништо, и со Барбара ќе треба секси тајм да имаат преку ајпод.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Абе нема шанса ова да се деси, ова ќе е еден од најглупите нивни потези, поглуп и од оној кога го дадоа Кака а се задоволија со Хунтелар и Бориело.
Милан сакаат да се засилат, вака само послаби ќе се ( зборам за ЛШ ), Ибра ќе почне да цвика кога Арсенал курташак ќе си играат а он ќе нема со кого да си подава напред.
Може летоска да си оди Пато, сега не верувам, а и што ќе бара он у ПСЖ сеа, нит ЛШ играат нит ништо, и со Барбара ќе треба секси тајм да имаат преку ајпод.
Пер готово е ...
На Скај Италија веќе го прогласија Пато за играч на ПСЖ а Тевез за играч на Милан .
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 15:27 ---
http://www.gazzetta.it/

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=70548

http://www.corrieredellosport.it/

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.254
Поени од реакции
46.648
Ajdeeeeee ... :tapp:
Па зар вреди да го зимаш Тевез сега за ова ? Боље да го пуштеа на Интер, сериозен сум, срамота е ова нека каже кој што сака.
Али ај кога ќе се официјализира ќе зборам, до тогаш извини али не веруем, дебилно е ептен ова. :eek:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Со среќа нека им е тогаш на Тевез во МИЛАН,а на Пато во ПСЖ!А ние со кој играч ќе се засилиме во зимскиов преоден рок:Фарфан,Лукас,Хесус,Марин,Гетце?

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Па зар вреди да го зимаш Тевез сега за ова ? Боље да го пуштеа на Интер, сериозен сум, срамота е ова нека каже кој што сака.
Али ај кога ќе се официјализира ќе зборам, до тогаш извини али не веруем, дебилно е ептен ова. :eek:
Абе и ја секад чекам официјално али ти кажувам што кажаа Скај Спорт 24 . Кога ќе пишат дека е официјално секогаш е точно . Официјално пишаа дека агентот на Пато утре иде у Париз да го комплетираат договорот . Ама еве сега кажаа Пато е нов играч на ПСЖ

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ако не дојде Тевез (а нема шанси) се насочуваме кон Марко Марин, за кој Вердер бара само 10 милиони евра (инаку Вердер имаат финансиска криза во тимот)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Не е убаво да се завидува на комшијата тие во последниве две години направија одличен тим нов а ние го растуривме нашиот.
Уште кога Морати се избаци со изјави дека е озбилен за Тевез се знаеше дека блефира.
Ајде сега да одговориме на Милан Маскара и Лукарели се слободни во Наполи.

Реално за мене Милан,Јувентус,Наполи имат подобри тимови подобар костур на тимот ние со Рома може да парираме.

Инаку Интер главна цел им е Лукас но овие и 25 мил одбиват на е го дават.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Не е убаво да се завидува на комшијата тие во последниве две години направија одличен тим нов а ние го растуривме нашиот.
Уште кога Морати се избаци со изјави дека е озбилен за Тевез се знаеше дека блефира.
Ајде сега да одговориме на Милан Маскара и Лукарели се слободни во Наполи.

Реално за мене Милан,Јувентус,Наполи имат подобри тимови подобар костур на тимот ние со Рома може да парираме.

Инаку Интер главна цел им е Лукас но овие и 25 мил одбиват на е го дават.
И Маскара колку што знам не е слободен , мислам отиде у Новара :):)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
И јас мислам дека Морати блефираше во врска со Тевез, вака само ја „крена“ цената на Тевез што треба да ја платат комшииве.
Некаде прочитав дека сега Коларов е мета на Интер, да го замени Киву, само Коларов имал висока плата во Сити.
А за Зарате, како сакаме да се воигра во тимот, кога многу слабо добива шанса, не викам дека нема добиено шанса, но треба да добие сега кога тимот малку се воигра и кога игра Алварез.
За дербито сигурно ќе игра Снајдер, колку е веројатно да биде Алварез незнам, а сакам да ги видам двајцата во тимот, без Нагатомо, со Мајкон Лусио Самуел Занети во одбрана.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
А бе што се замарате, ако Тевез заврши во Милан пред дербито, ќе победиме 100%. :sneaky:

пс. Даниеле Орсато ќе биде главен судија на дербито.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Патем прочитав дека на Милан понудата е за 1 милион поголема од таа на Интер...
За милион евра ли е проблем? Нека им го дадат Мунтари на Милан без оштета и ќе заштедат од парите за платата.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ајде поголема глупост неам видено,што толку Морати напињаше за него,наместо да го губеше времето со еден грд фудбалер,можеше да го потроши да ангажира некој добар фудбалер,вака сеа незнам Марко Марин и што знам како ке се снајде во Интер,или па Фарфан како него играч имаме веке а тоа е Зарате,подобро Раниери него нека го пушта може ке влезе во некоја форма место да фрлам пари за Фарфан.И више ако се зима јас сум за Гетце да се земе,млад добар играч и пред се добар техничар,али и такви ги имаме Кутињо,Алварез,Снајдер... како само Лавеци добро ке ни дојдеше али здравје на лето.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Јас се плашев дека ќе ги имаат Ибра, Тевез и Пато заедно, вака курс ме боли исто ми е.

Kajgana Shop

На врв Bottom