- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 1.310
- Поени од реакции
- 377
Значи дефинитивно Тевез оди во Милан?Или уште не е официјално и шансите се многу мали да дојде кај нас?
Абе нема шанса ова да се деси, ова ќе е еден од најглупите нивни потези, поглуп и од оној кога го дадоа Кака а се задоволија со Хунтелар и Бориело.Ќе го земат Тевез 100% . Еве сеа глеам го продаваат Пато у ПСЖ за 35 милиони евра . Ова може да биде официјализирано уште утре . Така да ете им пари за Тевез
Пер готово е ...Абе нема шанса ова да се деси, ова ќе е еден од најглупите нивни потези, поглуп и од оној кога го дадоа Кака а се задоволија со Хунтелар и Бориело.
Милан сакаат да се засилат, вака само послаби ќе се ( зборам за ЛШ ), Ибра ќе почне да цвика кога Арсенал курташак ќе си играат а он ќе нема со кого да си подава напред.
Може летоска да си оди Пато, сега не верувам, а и што ќе бара он у ПСЖ сеа, нит ЛШ играат нит ништо, и со Барбара ќе треба секси тајм да имаат преку ајпод.
Абе и ја секад чекам официјално али ти кажувам што кажаа Скај Спорт 24 . Кога ќе пишат дека е официјално секогаш е точно . Официјално пишаа дека агентот на Пато утре иде у Париз да го комплетираат договорот . Ама еве сега кажаа Пато е нов играч на ПСЖAjdeeeeee ...
Па зар вреди да го зимаш Тевез сега за ова ? Боље да го пуштеа на Интер, сериозен сум, срамота е ова нека каже кој што сака.
Али ај кога ќе се официјализира ќе зборам, до тогаш извини али не веруем, дебилно е ептен ова.![]()
И Маскара колку што знам не е слободен , мислам отиде у НовараНе е убаво да се завидува на комшијата тие во последниве две години направија одличен тим нов а ние го растуривме нашиот.
Уште кога Морати се избаци со изјави дека е озбилен за Тевез се знаеше дека блефира.
Ајде сега да одговориме на Милан Маскара и Лукарели се слободни во Наполи.
Реално за мене Милан,Јувентус,Наполи имат подобри тимови подобар костур на тимот ние со Рома може да парираме.
Инаку Интер главна цел им е Лукас но овие и 25 мил одбиват на е го дават.
Денис од Аталанта ќе го земемеИ Маскара колку што знам не е слободен , мислам отиде у Новара![]()
За милион евра ли е проблем? Нека им го дадат Мунтари на Милан без оштета и ќе заштедат од парите за платата.Патем прочитав дека на Милан понудата е за 1 милион поголема од таа на Интер...
Јас се плашев дека ќе ги имаат Ибра, Тевез и Пато заедно, вака курс ме боли исто ми е.Ajdeeeeee ...
Па зар вреди да го зимаш Тевез сега за ова ? Боље да го пуштеа на Интер, сериозен сум, срамота е ова нека каже кој што сака.
Али ај кога ќе се официјализира ќе зборам, до тогаш извини али не веруем, дебилно е ептен ова.![]()