Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Не му замерувајте на Никола, гледате дека претендира за модератор да го стават. Чилуткајте си, ако нешто не е во ред, иако не е модератор, ќе дојде и ќе ви покаже кај е оф-топикот во темата.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Никола , Никола ...нешто чудно ти се случува , Милан ке го јаде за титулааааааааааа - Николааааааааааааааааааа :D лалалала

ДЈ Деко \m/ :D

Seriously , дај да ја затвориме темава шо побрзо - НИКОЛА(фала ти за се типот) ме ОГЛУШЕ ! :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Дури се расправаме со Миланезите за титулата... Наполи си тепа и нема абер да престане :)

Фан на Интер

Rasturac na ZABAVI
Член од
26 јануари 2010
Мислења
612
Поени од реакции
22
Дури се расправаме со Миланезите за титулата... Наполи си тепа и нема абер да престане :)
Секако сме ние пред наполи ако ја тепаме заостанатата утакмица... А Билан нека му ја мисли ко што кажа Васко у Милано станува екстремно жешко

M

mercenary

Гостин
Што има ова врска со тоа што јас го пишав ?
Како што има врска?
Викаш дека тебе, фан на Милан, ти сметало што ние сме пишувале у фан клуб Интер... и мене ми смета што го фалите Милан таму, добри сте биле ова-она.. ја коа ќе отидам таму да читам, сакам само - Форза Интер, Интер се најбоље и сл. да читам. Сеа да отидам таму и да ви пишам така да правите зашо мене ми сметало тоа?
Нас не ни смета, фанови на Интер, тебе ти сметало, и Васко да престанел со тоа.... i mean... WTF?

На кого му смета ај наброј ни? Син е модератор на Фудбал и Фан Клуб, нормално дека ќе нејќе офтопици... други?

Затоплува во Милано, иако е зима!

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Shto mu e na Nikola? :)

Onaka, go chitam i se obiduvam neshto pametno da mu najdam vo postovite, ovie sea kade sto deli pravda, sto treba i sto ne treba da se pishe na Fan Klub: Inter :)

Najsmeshno mi e ova:
Заради ‘‘паметните‘‘ постови полека но сигурно Син,Иосоно и некој други полека но сигурно се откажуваат од темава.
demek, eve za Nikola ovie (Syn i IoSono) se pametni a drugite se "pametni", mora da kazam deka pametno izigrano, deka znaesh ako nekoj od nas na forum ke ti skokne odma ako jadesh lajna za fan klubot IoSono i Syn se megju prvite, ama ne, so niv znaesh deka ke ja zagubesh "bitkata" so zborovi, ili eventualno ke krkash ban od fan klubot, pa ne, ti si nemash so niv problem, dodusa tie ti se kul a nie drugite lajna jademe tuka :icon_lol:

Dobro vika |F.A|, deka sakas za moderator da te postavat, pa eve demek, u nivni fan klub, me vregjaat a videjte admini kolku sum uber cool, ne pagjam na provokacii, i delam pravda :)

Znaesh kako izgledash momentalno? :)

Onaka, oblecen vo normalna obleka (onaka sekojdnevna) i odis srede krstopat i se mislish policaec, onaka si svirkash, a se cudish koga jas ke zastanam so kola zaedno so vaskopandev i onaka glas do daska na radioto "Pazza Inter" i ke ti dademe 10 den da mi ja mijesh shofer shajbnata :), ti mislish deka nie sme krivi, ama ne, ti si kriv shto em odish kaj sto ne ti e mestoto, em se pravish neshto shto ne si :)

Niki, mora da znaesh deka ova e forum, pogotovo ova tema e otvorena za navivachite na Inter, toa e primarnata rabota, ne e tema za tebe, se petko_juve, stojan_pato007, maca_kaka (ova postoi vistina :D ), shqiperia, alex_macedon_delpiero, ne, ova ne e za vas.

I ne veruvam deka sum offtopic so ova, chitaj go, repliciraj mi po PP ili ako sakash tuka ama ne veruvam deka za neshto ke si vo pravo, kaj vas na fan klub retko vleguvam, vlegov ednas koga zagubivte od Real M ama i toa beshe postara tema, i samo pishav deka sakav da tepate, deka znam kako odat tie raboti, koga gubsih, i idi nekoj ti soli pamet od strana :)

Ke go zaboraev naj vazhnoto:

ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО, ИАКО Е ЗИМА!!!!

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Сега ако почнит само црвенки да редит на секого, кај ќе му е крајот... :pos:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Зошто бе зошто вакви да не речам малоумни мислења имате ?
Па ФОРУМ е ова бе алоо ! Што би било ако сите си пишуваат во својот фан клуб ? Каква дискусија би се развила ?
(и ти не ме цитирај оф топик сме)
Значи очигледно не ме разбра што сакав да кажам,да ти појаснам.
Ова е фан клуб Интер и стриктно пишуваат фанови на Интер.Е сега нормално дека треба да пишуваат и фановите на другите екипи,но НОРМАЛНИ ДИСКУСИИ со НОРМАЛНИ МИСЛЕЊА,без ова ми смета тука,она ми смета тука,зошто овој има таков ник,зошто оној пишува така.
Не сме мали деца прво и основно,јас на пример кога пишувам во другите теми и останатите членови од фан клубов,со исклучоци,водиме нормална дискусија,така треба да биде и тука,а не да ми се правиме мангупи кој од кој,мислите ќе бидете ебачи ако испровоцирате на темава без врска.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.228
Поени од реакции
13.138
АКо земеме ние да им пишуваме што не треба да пишуваат по нивните фан клубови,тогаш истите ке бидат речиси празни.МНОГУ поголеми глупости се имам изначитано кај нив во тема (и кај крадците) од тоа "Затоплува во Милано" кое и е баш реален пост :smir:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Izgleda i vecherva Nagatomo nema da bide vo prv tim..

-------------------------Cesar--------------------------
Maicon------Cordoba-------Ranocchia-------Zanetti
Kharja---------------Cambiasso--------------Motta
------------------Sneijder----------------------
-----------Eto--------------Pazzini-------

Ovoj sostav e najaven i spored Sky i spored Gazzetta.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.976
Поени од реакции
16.363
Izgleda i vecherva Nagatomo nema da bide vo prv tim..

-------------------------Cesar--------------------------
Maicon------Cordoba-------Ranocchia-------Zanetti
Kharja---------------Cambiasso--------------Motta
------------------Sneijder----------------------
-----------Eto--------------Pazzini-------

Ovoj sostav e najaven i spored Sky i spored Gazzetta.
А на кое место треба да игра ?

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
^ Па да како и со Рома,па очекувајте после Карја да биде повлечен на негово место Нагатомо.А ако се има поволен резултат.можн е и Весли да одмори а на негово место да иде Струмичанецот.:)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.489
Поени од реакции
10.241
Ајде со среќа вечерва.очекувам да ги тепате со 0-2.Типувам дека Пацини ќе дае гол :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom