Shto mu e na Nikola?
Onaka, go chitam i se obiduvam neshto pametno da mu najdam vo postovite, ovie sea kade sto deli pravda, sto treba i sto ne treba da se pishe na Fan Klub: Inter
Najsmeshno mi e ova:
Заради ‘‘паметните‘‘ постови полека но сигурно Син,Иосоно и некој други полека но сигурно се откажуваат од темава.
demek, eve za Nikola ovie (Syn i IoSono) se pametni a drugite se "pametni", mora da kazam deka pametno izigrano, deka znaesh ako nekoj od nas na forum ke ti skokne odma ako jadesh lajna za fan klubot IoSono i Syn se megju prvite, ama ne, so niv znaesh deka ke ja zagubesh "bitkata" so zborovi, ili eventualno ke krkash ban od fan klubot, pa ne, ti si nemash so niv problem, dodusa tie ti se kul a nie drugite lajna jademe tuka
Dobro vika |F.A|, deka sakas za moderator da te postavat, pa eve demek, u nivni fan klub, me vregjaat a videjte admini kolku sum uber cool, ne pagjam na provokacii, i delam pravda
Znaesh kako izgledash momentalno?
Onaka, oblecen vo normalna obleka (onaka sekojdnevna) i odis srede krstopat i se mislish policaec, onaka si svirkash, a se cudish koga jas ke zastanam so kola zaedno so vaskopandev i onaka glas do daska na radioto "Pazza Inter" i ke ti dademe 10 den da mi ja mijesh shofer shajbnata
, ti mislish deka nie sme krivi, ama ne, ti si kriv shto em odish kaj sto ne ti e mestoto, em se pravish neshto shto ne si
Niki, mora da znaesh deka ova e forum, pogotovo ova tema e otvorena za navivachite na Inter, toa e primarnata rabota, ne e tema za tebe, se petko_juve, stojan_pato007, maca_kaka (ova postoi vistina
), shqiperia, alex_macedon_delpiero, ne, ova ne e za vas.
I ne veruvam deka sum offtopic so ova, chitaj go, repliciraj mi po PP ili ako sakash tuka ama ne veruvam deka za neshto ke si vo pravo, kaj vas na fan klub retko vleguvam, vlegov ednas koga zagubivte od Real M ama i toa beshe postara tema, i samo pishav deka sakav da tepate, deka znam kako odat tie raboti, koga gubsih, i idi nekoj ti soli pamet od strana
Ke go zaboraev naj vazhnoto:
ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО, ИАКО Е ЗИМА!!!!