Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Никола

Јас па мислам дека баш најинетерсен и најсодржаен фан клуб сме моментално за разлика од другите кои само прават анализи за клубот,што било,како било,како ќе биди,зошто е тоа така,овај ќе игра,онај ќе игра,педери,вакви,такви,онакви,никакви....Ние барем знаеме со некој офф топик од време на време да го размрдаме малце фан клубот и со работи кои немаат врска со клубот и воопшто со фудбалот...е сега понекогаш над потрената граница користиме офф топик ,но сепак не е ништо страшно:)..

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
како не го земавме кавани летоска, пепели прај дечкото, не дека пацини не е добар ама сезонава е топ кавани

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
^ Коа ке се сетам дека он самиот сакаше да дојде во Интер :toe:

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Никола

Јас па мислам дека баш најинетерсен и најсодржаен фан клуб сме моментално за разлика од другите кои само прават анализи за клубот,што било,како било,како ќе биди,зошто е тоа така,овај ќе игра,онај ќе игра,педери,вакви,такви,онакви,никакви....Ние барем знаеме со некој офф топик од време на време да го размрдаме малце фан клубот и со работи кои немаат врска со клубот и воопшто со фудбалот...е сега понекогаш над потрената граница користиме офф топик ,но сепак не е ништо страшно:)..
Јас сум за заебанции на сметка на Милан или Интер али во граници на дозволеното...да ја напрајме интересна не за друго..:smir:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Епа пишав бе бато,значи немора стално да се биде сериозен на темава,не сме некој намќори па да не се насмееме.Иначе сакам да кажам дека овој Мацари е многу добар тренер,кај и да иде добар тим прави,и ке кажам дека во иднина сакам да го видам на клупата на Интер.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Не ми смета каде пишуваш туку ми смета што пишуваш.
Јас сваќам што сакаш да кажеш со временската прогноза али стануваш досаден.Еднаш,два пати,три пати е интересно али после станува банално.
Додека се пишуваше нешто асално тука бев и јас пишував....Сега немав пишано во вашата тема подолг период зошто немаше што да пишам од глупостите што ги пишуваш ти и некој други.Што да ти вратам кога ти ќе пишеш ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО или Кире стај го овој на аватар може ќе скрши нога или Кире ти текнува на случајот со камионот (и др. мсн муабети) ???????

--- надополнето ---

Тоа ако имало повеќе други фанови самите сте си криви.Заради ‘‘паметните‘‘ постови полека но сигурно Син,Иосоно и некој други полека но сигурно се откажуваат од темава.

Пишувајте си .....
Навистина ако не ти се допаѓа тоа што го пишувам,не мора да ги читаш моите постови.Јас не знам што те болат очите кога ја читаш Фразата ЗАТОПЛУВА во МИЛАНО?Ти имаш проблем со тоа,јас не ни најмалку.
А тоа дека Иосоно и други се откажуваат од темата звучи е тотална невистина.
Слободно иди си у твој фан клуб не се замарај со нашиов.
Или дека денес победи твојот Билан,па ајде ти смета Топлината во МИЛАНО!Почекај бе друже,температурите ќе се променат утре и во среда!
Само се плашам да не се засили паниката кај тебе која очигледно влијае последниве две недели!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
МИЛАН ПЕДЕРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!

Сине, да те прашам нешто... Да не си педер? - Не бе тато, јас не сум за AC MILAN

:helou:

ps. Само аман не давај ми црвенко, си имаш таква навика ти, не ќе можам да заспијам. :smir:
:tapp:
И мене ми смета што ти го фалиш Милан у твој фан клуб, ја сакам само лоши работи за Милан да читам. Немој више те молам, зашо ќе престанам да ве читам ако не....

Нас интересно ни е, тебе ако не ти е, не влегувај у темава.

Не ни недостигаше. :pipi:
Што има ова врска со тоа што јас го пишав ?
Навистина ако не ти се допаѓа тоа што го пишувам,не мора да ги читаш моите постови.Јас не знам што те болат очите кога ја читаш Фразата ЗАТОПЛУВА во МИЛАНО?Ти имаш проблем со тоа,јас не ни најмалку.
А тоа дека Иосоно и други се откажуваат од темата звучи е тотална невистина.
Слободно иди си у твој фан клуб не се замарај со нашиов.
Или дека денес победи твојот Билан,па ајде ти смета Топлината во МИЛАНО!Почекај бе друже,температурите ќе се променат утре и во среда!
Само се плашам да не се засили паниката кај тебе која очигледно влијае последниве две недели!
Досаден си со тоа конташ ?
И Син неколку пати има кажано дека му смета тоа значи не им смета само на Биланезите им смета и на вашите (оние попаметните)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
:tapp:

Што има ова врска со тоа што јас го пишав ?

Досаден си со тоа конташ ?
И Син неколку пати има кажано дека му смета тоа значи не им смета само на Биланезите им смета и на вашите (оние попаметните)
И ти сметаш бе човек, не приметуваш? Ај не ни соли памет кај нас у фан-клуб, па преку таквото....

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.505
У право е за некои работи, плачат бајаги постови за бришење бидејќи немаат никаква допирна точка со Интер и темава и се класичен офтопик и спам, ама една работа заборава дечкото .... Деко ја отворил темава. :tv:
Ако бришев, за месец дена ќе го одложев затварањево на оваа тема и отварањето на новата од Иосоно, а тоа никој не го сака, ни самиот Деко.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
И ти сметаш бе човек, не приметуваш? Ај не ни соли памет кај нас у фан-клуб, па преку таквото....
Кога ќе го прочитам ова кај нас у фан-клуб ми се лоши.
А извини вака што ви сметам ?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
Кога ќе го прочитам ова кај нас у фан-клуб ми се лоши.
А извини вака што ви сметам ?
Со тоа што си никој и ништо да кажуваш како треба да биде темата. Си има администратори и модератори, прееска ИОсоно му црташе на тој вашиот Пејо кај треба да се обрати, да не ти цртам и на тебе сега, иди во темата за дербито ќе видиш кај треба да се обратиш кога нешто не ти е по ќеиф.
Дали си во право или не си, ич не ми е гајле, ја труеш темата, и уште 10 души ти објаснуваат или пишуваат за непотребни работи.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО....ИАКО Е ЗИМА !!!

Ај у курац веќе,преку таквото сте ми искрено,што ви смета Васко не знам јас,кога само ја кажува прогнозата во Милано,сепак пишува во фан клуб Интер (фан е на Интер).
Не влегува во другите фан клубови како амебите од фан клуб Милан и Јуве (ќе се пронајдат самите) за да сере и да јаде гомна како што знаат да праат другите во оваа тема,а не се фанови на Интер.Аманте,олабавете го човекот,ако ви смета неговата фраза ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО,ИАКО Е ЗИМА,не го читајте,на останатите кој пишуваме во темава ни е интересен и сакаме да ги следиме неговите метеоролошки вести...ко курви плачете за се ебаве тоа...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Со тоа што си никој и ништо да кажуваш како треба да биде темата. Си има администратори и модератори, прееска ИОсоно му црташе на тој вашиот Пејо кај треба да се обрати, да не ти цртам и на тебе сега, иди во темата за дербито ќе видиш кај треба да се обратиш кога нешто не ти е по ќеиф.
Дали си во право или не си, ич не ми е гајле, ја труеш темата, и уште 10 души ти објаснуваат или пишуваат за непотребни работи.
Ај најди го првиот мој пост во врска со таа тема и после иди уби се.
(не ми реплицирај веќе оф топик сме)

--- надополнето ---

ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО....ИАКО Е ЗИМА !!!

Ај у курац веќе,преку таквото сте ми искрено,што ви смета Васко не знам јас,кога само ја кажува прогнозата во Милано,сепак пишува во фан клуб Интер (фан е на Интер).
Не влегува во другите фан клубови како амебите од фан клуб Милан и Јуве (ќе се пронајдат самите) за да сере и да јаде гомна како што знаат да праат другите во оваа тема,а не се фанови на Интер.Аманте,олабавете го човекот,ако ви смета неговата фраза ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО,ИАКО Е ЗИМА,не го читајте,на останатите кој пишуваме во темава ни е интересен и сакаме да ги следиме неговите метеоролошки вести...ко курви плачете за се ебаве тоа...
Зошто бе зошто вакви да не речам малоумни мислења имате ?
Па ФОРУМ е ова бе алоо ! Што би било ако сите си пишуваат во својот фан клуб ? Каква дискусија би се развила ?
(и ти не ме цитирај оф топик сме)

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377

--- надополнето ---

Па ФОРУМ е ова бе алоо ! Што би било ако сите си пишуваат во својот фан клуб ? Каква дискусија би се развила ?
Очигледно некои работи не ги разбираш пријателе.Што треба да ти кажам ни сам незнам.О да заборавив,први сте моментално на табелата а ние сме трети и се приближуваме.Има уште многу до крајот,па се може да се случи.Ако сакаше ваков пост ебе ти го доби.Ајде сега одлетај во твојот фан клуб и не замарај више!Јас барем не навредувам никого како некои од вашиот Фан клуб!

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377

--- надополнето ---

Очигледно некои работи не ги разбираш пријателе.Што треба да ти кажам ни сам незнам.О да заборавив,први сте моментално на табелата а ние сме трети и се приближуваме.Има уште многу до крајот,па се може да се случи.Ако сакаше ваков пост ебе ти го доби.Ајде сега одлетај во твојот фан клуб и не замарај више!Јас барем не навредувам никого како некои од вашиот Фан клуб!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom