Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Другарот има 19 години, а памет ко да има 3. Ова испаѓа ко вицот на Тони, зошто си толку мало... болно бев :pos:
Не го вреѓај он е напреден, во 1998 го гледал спорниот натпревар Јуве - Интер, после од шо бил среќен имал секс со девојка му и еве и ден денес се сеќава на денот.
Шо ти е напредна младина... :pos:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Другарот има 19 години, а памет ко да има 3. Ова испаѓа ко вицот на Тони, зошто си толку мало... болно бев :pos:
Ти ијам уникатниот коментар :tv:

--- надополнето ---

Не го вреѓај он е напреден, во 1998 го гледал спорниот натпревар Јуве - Интер, после од шо бил среќен имал секс со девојка му и еве и ден денес се сеќава на денот.
Шо ти е напредна младина... :pos:

Ти мислиш мала ....а она 8мо одд. :))

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.246
Поени од реакции
13.172
На 6 години дечкото гледал утакмица и ги разбирал работите па уште и памет тука дојде да ни соли:zid:

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
како да ви кажам бе немисте интересни поке :)
преге дури зборав кутевте сега од ко заминав мозите ка џафкате :)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Дај бе да го ебам нека го банира некој дегенот погоре! Не ми се влегува на мој фан клуб од него! Ти ебам главата глупава!

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.246
Поени од реакции
13.172
Ајде бан за мајмунов,жал ми е што трошев тастатура воопшто за него.Апла грам памет да се немало.
Абе стално мора некоја ваква будалетинка да никне овде барем еднаш месечно,или од комшииве или од местачите.
Преку .!.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па освен Бјанконеро вери нема асолен фан во фан клуб Јувентус кој е расположен за квалитетна дискусија...тука се исто така Саше и Кико..а другите се богами турни ме да кинисам..кога ги гледам какви слики клаваат и како се палат на глупости и спомнуваат историја се си мислам дека се сите осмоодделенци...па и овај кај нас во фан клубот не е поарен..сме провоцирале???..господ да не чува и да не брани од вакви лешинари!

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
Па освен Бјанконеро вери нема асолен фан во фан клуб Јувентус кој е расположен за квалитетна дискусија...тука се исто така Саше и Кико..а другите се богами турни ме да кинисам..кога ги гледам какви слики клаваат и како се палат на глупости и спомнуваат историја се си мислам дека се сите осмоодделенци...па и овај кај нас во фан клубот не е поарен..сме провоцирале???..господ да не чува и да не брани од вакви лешинари!
ти неразуро беше првиот кој се смеша кајнас во фан клубот и заради тебе почнав да се мешам и јас

ако си за квалитетна дискусија ајде да те видам понуди нешто квалитетно, а не одма да се фаќате за калчополи и за 98 и за 1913...

јас сум за квалитетна дискусија за сегашноста ... пробајме :salut:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ти неразуро беше првиот кој се смеша кајнас во фан клубот и заради тебе почнав да се мешам и јас

ако си за квалитетна дискусија ајде да те видам понуди нешто квалитетно, а не одма да се фаќате за калчополи и за 98 и за 1913...

јас сум за квалитетна дискусија за сегашноста ... пробајме :salut:
пробај го мене ме болат забите :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom