Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
А кој кур се расправате со овај? Дечко, ак имаш ти 19години, нека ти помогнит тебе Господ, ние овде не мојме ништо да направиме за тебе.
ПА НЕ СЕ МЕШАЈТЕ ВО ЈУВЕНТУС ФАН КЛУБ БЕ

оти можам и од ова подосаден да бидам :)

--- надополнето ---

Eve ti ja tetka Wiki i ke te zapoznae shto znachi Internazionale, kako e formairan, od koj e formiran...
Ne znam zoshto postavuvash tolku glupavo prashanje koga i samiot znaesh deka vo Inter nad 90% od igrachite ne se italijanci...
епа дека несе зато ја страмите нацијата

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Да не бевме ние , немаше и во Европа Куп да играте , мулиња едни !!

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Затоа не ми се отвара форум пред вакви „дерби“ натпревари. Секогаш има некој падобранец кој цела сезона се утепал од плукање по тимот, а пред дерби ги величи играчите.

Јас се молам да не се убацат Демонсфалл, Иве и компанија, е тек тогаш ќе биде правење на мудава бабури.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Еј каков муабет праите со овој...

Иначе од Матри не очекувам ништо посебно, не на овој дуел, општо. Со оглед на тоа што доаѓа од школата на Милан, а од таму ретко пропуштаат таленти(поради тоа што ги немаат многу, поточно скоро ич) па затоа не верувам дека и овој играч туку така го дале.

За Тони брзо заборавате како одигра лани, или пак сега за Џенова каде што неколку пати се закани, иако е стар, сепак има искуство и одлично игра со глава.

Не се знае утакмицава како ќе заврши, маливе клубови секогаш се мотивирани со појаки особено ако се истовремено и Светски и Европски шампиони.

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Бјанконеро , ај ни ми ги бобри мадињава жити дамата стара , иди во твојот второлигашки фан клуб и мрси таму , ги отече па мајка му стара !

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Дај бе банирајте го овчаров, ќе се полаже некој да го цитира и се шири тапа муабет и детски препуцавања.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Хинт: Има голем нос и бацува амблеми на клубови. :)
хахахахха баш... ќе ти дадев зеленко, али мораш ти да ми дадеш па да ти го вратам :)

.
.
.
.
.
.
.
ај пушти да ти пуштам
:wink:

--- надополнето ---

така велиш оти можите да сонвате за таква легенда :)
се лажеш, имаме поголема :)

--- надополнето ---

--- надополнето ---

радувај се куре на пијано пиче

--- надополнето ---

ако не го измислевте калчополи немаше ни да мрдните во европа вие
пред фактите и боговите молчат... "комунистиве уште ве лажат"... уште веруваш дека Калчополи е измислен, а не заслужен ??:uvo:

--- надополнето ---

Несте интересни поке ми се здосадивте :tapp:

недела ке ве гибам поке

позз

јас сум работен човек... 10 тона, малку поЌе...

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
ако не го измислевте калчополи немаше ни да мрдните во европа вие
хахахахахах
ај гитла од темава оти сигурен сум дека немаш појче од 16 години ! ебати муабетот умрен еден

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177

--- надополнето ---

Izvini ako ti ja sramime nacijata, ne znaev deka si italijanec...

Ako gledash realno na rabotite ke vidish deka nekoj drug ti ja srami nacijata... Juventus beshe timot koj beshe kaznet i isfrlen od Seria A poradi mestenje natprevari. Toa e sram za klubot i italijanskiot fudbal. Toa e fakt i se dokazha na sud.
Od druga strana pak, Inter so toj "neitalijanski tim" osvoi kalcho, italijanski kup, liga na shampioni i stana svetski shampion. E pa sea, vidi ti koj e sram a koj gosrost za italijanskiot fudbal.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Другарот има 19 години, а памет ко да има 3. Ова испаѓа ко вицот на Тони, зошто си толку мало... болно бев :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom