Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Другарот има 19 години, а памет ко да има 3. Ова испаѓа ко вицот на Тони, зошто си толку мало... болно бев :pos:
Не го вреѓај он е напреден, во 1998 го гледал спорниот натпревар Јуве - Интер, после од шо бил среќен имал секс со девојка му и еве и ден денес се сеќава на денот.
Шо ти е напредна младина... :pos:

Другарот има 19 години, а памет ко да има 3. Ова испаѓа ко вицот на Тони, зошто си толку мало... болно бев :pos:

Ти ијам уникатниот коментар :tv:

--- надополнето ---

Не го вреѓај он е напреден, во 1998 го гледал спорниот натпревар Јуве - Интер, после од шо бил среќен имал секс со девојка му и еве и ден денес се сеќава на денот.
Шо ти е напредна младина... :pos:

Ти мислиш мала ....а она 8мо одд. :))

На 6 години дечкото гледал утакмица и ги разбирал работите па уште и памет тука дојде да ни соли:zid:

Дај бе да го ебам нека го банира некој дегенот погоре! Не ми се влегува на мој фан клуб од него! Ти ебам главата глупава!

Ајде бан за мајмунов,жал ми е што трошев тастатура воопшто за него.Апла грам памет да се немало.
Абе стално мора некоја ваква будалетинка да никне овде барем еднаш месечно,или од комшииве или од местачите.
Преку .!.

Па освен Бјанконеро вери нема асолен фан во фан клуб Јувентус кој е расположен за квалитетна дискусија...тука се исто така Саше и Кико..а другите се богами турни ме да кинисам..кога ги гледам какви слики клаваат и како се палат на глупости и спомнуваат историја се си мислам дека се сите осмоодделенци...па и овај кај нас во фан клубот не е поарен..сме провоцирале???..господ да не чува и да не брани од вакви лешинари!

Па освен Бјанконеро вери нема асолен фан во фан клуб Јувентус кој е расположен за квалитетна дискусија...тука се исто така Саше и Кико..а другите се богами турни ме да кинисам..кога ги гледам какви слики клаваат и како се палат на глупости и спомнуваат историја се си мислам дека се сите осмоодделенци...па и овај кај нас во фан клубот не е поарен..сме провоцирале???..господ да не чува и да не брани од вакви лешинари!

ти неразуро беше првиот кој се смеша кајнас во фан клубот и заради тебе почнав да се мешам и јас

ако си за квалитетна дискусија ајде да те видам понуди нешто квалитетно, а не одма да се фаќате за калчополи и за 98 и за 1913...

јас сум за квалитетна дискусија за сегашноста ... пробајме :salut:

ти неразуро беше првиот кој се смеша кајнас во фан клубот и заради тебе почнав да се мешам и јас

ако си за квалитетна дискусија ајде да те видам понуди нешто квалитетно, а не одма да се фаќате за калчополи и за 98 и за 1913...

јас сум за квалитетна дискусија за сегашноста ... пробајме :salut:

пробај го мене ме болат забите :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom