Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
Нема шанси да биде бетер од Крофнето... :tv:Капело би бил бетер од Крофната, или тоа не е можно?
Нема шанси да биде бетер од Крофнето... :tv:Капело би бил бетер од Крофната, или тоа не е можно?
mislis VITRINITEФОРЦА ИНТЕР !!!!!!!!!!! НЕМА ОТКЖУВАЊЕ !!! ОВОЈ ТРОФЕЈ НИ ФАЛИ ВО ТРИБИНИТЕ
15 декември, во 18 часот..многу вероватно дека ќе нема директен пренос на некоја наша телевизија, така да стримови не ни бегаат.Кој датум играме и од колку саат поточно? Посеизгледа пак со стримови ке си имаме работа ..
Хаха
"Ќе му дадам на дечко ми кога Милан ќе освои титула"-Рече таа и стана курва"
Еве што се врти по фејсбуков
Како си наоѓаат логика самите у вицовите за нивОва ми е некако нонсенсе т.е. не ми свиѓа...чим станала курва значи се изе*ала со кого стигнала.. why?.. неможела да чека повеќе Милан да освои титула па дечко и да ја изе*е :uvo:
Работата е шо цел фан клуб на Милан на ФБ го лајкналКако си наоѓаат логика самите у вицовите за нив
Стисни unlike таму, срамота е да стаиш лајк на страна водена од такви луѓеРаботата е шо цел фан клуб на Милан на ФБ го лајкнал
Ќе дојде пролет, ќе затопли...Eve kako mozat da ni ja zatvorat muckata milanezite
Тешко дека умрела невина дечко и ја отворил ко паштетаЈас знам за еден виц сличен на овој горе, а гласи: "Ќе му дадам на дечкото кога Милан ќе освои титула" - рече таа и умре невина:smir:
Братов има освоено Player of The Year во АвстралијаSeongnam Ilhwa's Sasa Ognenovski: We Can Give Inter A Difficult Match
До кај стигна работава квази македонци почнаа да се пуваат
kade kade poveke zasluzuvaat drugi igraciсеа ќе освои милан награда, поточно роналдињо. бидоне д оро, може ќе фане еднo blowjob дечкото