Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.848
Никад нејкел Сантон да замине од Интер, бар не под капата на Мур, за сеа незнам, не би ме чудело, ретко кој би сакал да биде воден од ваков човек али со оглед на тоа дека е се поизвесно дека ке замине од Интер ( на масивниот кроасан алудирам ), тешко дека детево ке ја тера некаде ...

Него Капело овчарот, све да му ебам ако он седне, не за друго, не сакаше летоска ради Англија, а сеа се шуња и он ко посериозен кандидат, искрено, боље да не доаѓа без разлика што е класа од тренер, не за друго, уште толку криво ке ни биде што не дојде летоска, ке додаде само сол на рана.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Edna rabota znam, deka ako padneme so Real sea vo zdrebot, najferski ke bide onaka da im ja ostavime da ne tepaat :) kako blagodarnost kon Mur

Ne znam so koe srce igracite na Inter ke igraat protiv Murinjo... So drugi zborovi, nikogas nejkam da ni se padnat :) ni vo finale, deka do tamu ke stigneme sega koga sme underdogs :pos:

Ne veruvam deka Kapelo ke dojde, se poveke veruvam vo toa deka ke nemame nov trener vo Januari, sve nesto me tera da mislam deka do krajot na godinata ke ni bide ovoj.

Inter ima nov sportski direktor ili nesto sum pomesal so google translate-ot.

Ako go pozajmat Santon ili nedajboze da go prodadat, oficialno za mrdnati gi smetam.

M

mercenary

Гостин
Винченцо Морабито,познат FIFA агент,изјавил дека Касано е многу блиску до Интер и дека според него,Капело ќе биде новиот тренер на Интер...
Синот на Капело изјавил дека Интер не го контактирале татко му.. сигурно Капело го пратил син му да го изјави ова,за да даде дознаење дека сака да дојде у Интер.. :icon_mrgr

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.482
Капело би бил бетер од Крофната, или тоа не е можно? :pos:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Ќе имаме очигледно некои промени во Интер.Какви промени само Морати знае!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.848
Да наплаќав за зборов Крофна, пари за стан у центар во Милано ке имав ...

п.с. Извинете крофни што Бенитез го споредив со вас, на крајот од краиштата вие имате феноменален вкус, а не вкус на пораз, јад и беда, све ти е*ам дебело, све ! Уште еднаш, извинете крофни, а уз пут, извинете и кифли, кроасани, келнери ...

п.м.с. Све ти е*ам румен !

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.656
Поени од реакции
721
^ Сине, без нервози бе... Што си станал толку живчан... Ц ц ц ц

Ќе си дојдат работите на свое, диши... :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.848
Јадев крофни аман :(, сватив што всушност сум направил, не ми е за Бенитез и Интер, за крофните ми е ...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.848
Ja бев де, и така и е, си го одржувам сега за сега ветувањето, батерииве на нервиве по она лани се фул и можат мислам да издржат доста долг период, чат пат уз некој исклучок али мање битно, не тоа Тоа до лани. :)
Иначе ....
Едно мало ретро да удрам, oд Септември лани до крај на 2009 ( да не удирам до Мај што и како ) 2 пати имав пукнато дисплеј на моб и едно далечинско отиде во неповрат, уз една мајца ( dont even ask ), a сеа све е ко ново :D

Сериозен бев погоре, за крофните се однесуваа постовине. :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ja бев де, и така и е, си го одржувам сега за сега ветувањето, батерииве на нервиве по она лани се фул и можат мислам да издржат доста долг период, чат пат уз некој исклучок али мање битно, не тоа Тоа до лани. :)
Иначе ....
Едно мало ретро да удрам, oд Септември лани до крај на 2009 ( да не удирам до Мај што и како ) 2 пати имав пукнато дисплеј на моб и едно далечинско отиде во неповрат, уз една мајца ( dont even ask ), a сеа све е ко ново :D

Сериозен бев погоре, за крофните се однесуваа постовине. :)
Ova mora da mi odgovoris :), ako nejkes javno, po pp, ili skajp ili kade i da e :)

Nego kakvi krofni? :pos:

Член од
11 декември 2010
Мислења
51
Поени од реакции
7
Се враќаме во форма со нов трофеј во Светското клупско првенство, за да ја завршиме најуспешната сезона во нашата историја со уште едно кревање на пехарот.

--- надополнето ---

Иднава недела, да станеме и светски шампиони!

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
ФОРЦА ИНТЕР !!!!!!!!!!! НЕМА ОТКЖУВАЊЕ !!! ОВОЈ ТРОФЕЈ НИ ФАЛИ ВО ТРИБИНИТЕ

M

mercenary

Гостин
Болоња имаат сериозни финансиски проблеми,немаат пари да ги плаќаат играчите.Ако ништо не се промени,Интер ќе го добие Вивиано за беспари... и Крхин и Силигарди исто така..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom