Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Второто се подобри Гочето....да не испадни дека против него мрчиме цело време....
Не сум фан на Интер,но ја изгледав цела утакмица,пред се кога видов дека Пандев е во првиот тим......
Бреша си одигра класично катанаџо.за мене ова е тотален анти-фудбал.....со 5 минути добра игра во првите 15 минути му зедоа 2 бода на Интер...
Тоа е Италија....после беше мачење,Бреша целосно се затвори,дали 2 пати го поминаа центарот,но многу успешно се бранеа...
....ако не беше Ето прашање е дали и бод ќе извадеше Интер..
Ето е звер,сам го носи тимот...по 3,4 ца го чуваа...и пак делеше топки,какви само топки извади за Пандев и Милито,за чисти шутеви,секоја чест....но не можеше сам против 10 касапи на Бреша...
Немаше гол играч....со толку промашени чисти шутеви...и бод е премија во овие околности......

П.С.Леле Милито е за на бајач,па какви се зицери промаши,чудо нешто...:kesa:
Оваа сезона е КАМЕН....не знам шо се случува...лани растураше..
Од првиот тим на Интер од напаѓачите само Ето има дадено гол/ови-другите уште се на одмор...:ija:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
малер.... од кога го стави Ето за аватар.... Интер нема победа.... ни со Бреша...
Добро он пак си дава голови не сум толку малер,али Интер дома нема победа 3 кола ( Јуве,Самдорија,Бреша) ова не е на арно! Па со пола тим повредени,ја сум среќен што сме уште над Милан и Јуве,е ова ти си вика немање конкуренција ни со пола тим!

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
да фрлиме око на друга битна ситуација..... имаме повеќе повредени од опоравени играчи.... имаме 11 повредени, од кои 5-6 се првотимци !!! Маикон, ќе паузира 2-3 недели... Самуел отпишете го барем до Февруари, ако не и до крај.... дечкото само што скина лигаменти на коленото.... знам како е, и јас ги имам поебано слично така !!

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.548
Поени од реакции
7.090
постот на Син содржи голем дел од проблемите. Би го надополнил со проблемот што сите играчи ни се повредија, да се повредеа 2-3 зборуваме за малер 5-6 уште поголем малер, ама 10 души е веќе некој треба да се запраша што им дава овој копуков да работат на тренинг, ваљда камиони товараат......
@Marso брат он е толку неписмен(бенитез) што ако треба самуел да се врати во февруар ќе го пушти во јануари, за да види докај му е повредата, и пак да се повреди!

HGD

Член од
16 септември 2005
Мислења
315
Поени од реакции
14
Шампиони?
Шампиони покрај кој тренер?
Шампиони на што бре?
На ШТО?
Европски ???
Не би рекол!!
Многу боли ова , ептен! Не можам да најдам зборови со кои би ја искажал болката која ја чустувам во моментов! И да сум во можност да го видам Бенитез во моментов , не би му направил ништо - верувајте!
Отказ би било доволно , доволно за да свати цел свет а и самиот тој дека од Шампиони направил нешто што не е можно да направиш!
Нема потреба од разјаснување кои играчи не играат , тоа веке на сите им е јасно!

СРАМ Е ОВА !!!!

Ф

ФорцаМилан

Гостин
да фрлиме око на друга битна ситуација..... имаме повеќе повредени од опоравени играчи.... имаме 11 повредени, од кои 5-6 се првотимци !!! Маикон, ќе паузира 2-3 недели... Самуел отпишете го барем до Февруари, ако не и до крај.... дечкото само што скина лигаменти на коленото.... знам како е, и јас ги имам поебано слично така !!
Ова не се случуваше со Мурињо...сепак сакам да прашам(иако не мора да биде така).
Дали Бенитез си донесе комплетно нови кондициони тренери,доктори и остало што иде со него?

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Шампиони?
Шампиони покрај кој тренер?
Шампиони на што бре?
На ШТО?
Европски ???
Не би рекол!!
Многу боли ова , ептен! Не можам да најдам зборови со кои би ја искажал болката која ја чустувам во моментов! И да сум во можност да го видам Бенитез во моментов , не би му направил ништо - верувајте!
Отказ би било доволно , доволно за да свати цел свет а и самиот тој дека од Шампиони направил нешто што не е можно да направиш!
Нема потреба од разјаснување кои играчи не играат , тоа веке на сите им е јасно!

СРАМ Е ОВА !!!!
технички..... не е Бенитез крив... има голем број на играчи кои се испоповредени, многу на кои не им се игра (Маикон, па и Снајдер), и како целина цел тим игра за 30% под просекот, ја добиваш оваа ситуација, да знаеме дека до крај ќе биде вака (ситуација со повредени играчи) можеме комотно да го отпуштиме Бенитез, и кабинерот да ги води до крај... зашто нема што повеќе да се направи !!

--- надополнето ---

Ова не се случуваше со Мурињо...сепак сакам да прашам(иако не мора да биде така).
Дали Бенитез си донесе комплетно нови кондициони тренери,доктори и остало што иде со него?
да.. не сме оквалификувани доволно, и немаме доволно информации за тоа што се случува на тренингот, дали се прават напорни тренинзи (а не треба затоа што 95% од играчите се вратија од светско истоштени) таму е грешката, најверојатно !!

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.548
Поени од реакции
7.090
да, си донесе мали копучиња со големиот копук кога веќе го кркаме дебело да го кркаме!

инаку батето го прашаа новинарите што прави на тренинг, и зошто играчите му се повредуваат толку многу, дали ги мачи со напорни тренинзи.
изјави дека пола од повредите им се од настапи за репрезентации а другите од повреди што се провлекувале.......

HGD

Член од
16 септември 2005
Мислења
315
Поени од реакции
14
технички..... не е Бенитез крив... има голем број на играчи кои се испоповредени, многу на кои не им се игра (Маикон, па и Снајдер), и како целина цел тим игра за 30% под просекот, ја добиваш оваа ситуација, да знаеме дека до крај ќе биде вака (ситуација со повредени играчи) можеме комотно да го отпуштиме Бенитез, и кабинерот да ги води до крај... зашто нема што повеќе да се направи !!
Јас сум крив ко така!
Милито не е во топ форма штом повторно е повреден!
Значи не е опоравен како што треба!
Постојат и други формации , други играчи кои можи да се искористат против тим како Бреша.
Не гледам да ги навредам нив , но нема потреба од Ето , Милито , Пандев , Снајдер!
Ако добро се размисли , се би било како што треба!

Патем ги гледам тренинзите , не се лоши останатите играчи!
За Бреша се измислени!

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Џабе, денес едноставно немавме игра. Да имавме шанси ќе ми беше криво, али нити една 100% шанса во 90 минути, нормално дека ќе е 1-1.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Кој не фати ма око нека иде у трилепе.До кога малери со повредени!До каде со дебелиов професор?Вријам во себе од нервоза!Нема да ја коментирам играта,туку вака како што стоиме сега навистина тешко дека ќе освоиме некој трофеј годинава!Мора промени што побрзо!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Штотуку Интер ме зафркна вкладилница на еден куп утакмици фатени во ливчето ...Во овој момент се наоѓаме во ќорсокак положба...
1)Имаме еден куп повредени во составот.....
2)И кога играат сите пак не сме добри....
3)Темпото среда/вторник-сабота/недела неможиме да го издржиме па и сега дерби со Милан играме за една недела и тешко ни се пиши.....
4)Утре можеби ќе падниме на четврта позиција која одамна ја немаме почуствувано и чудно ќе биди Интер да се гледа на тој дел од табелата......
5)Самуел си е*а мајката.....
6)Кутињо денес имаше 234234345345 погрешни пасови што е навистина сериозна работа(ако се знае дека Снајдер ќе го неаме во следните кола)..
7)светското клубско првенство ако го освоиме ќе биди 8-смо светско чудо..
8)Исто и Сериа А(како што тргнала работата со Бенитез).....
9)Ако не ни е Ето ќе бидиме на рамниште со Ринија од Гостивар...(навистина жално за таков гигант и европски шампион како што е Интер).....
покрај се ние навивачите на Интер имаме преживеано 17 години без титула и многу поболни денови од овие во минатото па нашата љубов над Интер не се промени..и покрај се....... Forza Inter i Championi Siamo noi!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.697
Поени од реакции
59.877
Неразуро, мавни еден едит на постот:
1)
2)
3)