Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.073
Поени од реакции
45.908
Него Дејо 2 меча по ред како ги изигра, а вие овде на ниво на Мунтари ми го спуштавте, дел од вас, пред се Штрафци :) ... и денес изигра на високо ниво, асистираше за 1 гол, а и ептен се опушти без Занети, капитенски изигра затоа и јадеше жут иако оправдано му беше бунењето зашто играчиве на Интер воопшто не беа заштитени од судијата, дозволуваше остар фудбал врз нив.

Пандев не изигра добро али тоа е, не е изводливо сите у пакет да изиграат феноменално напред, и Снајди забушаваше али ме радува што е вистински победник на терен, тимот води 3-0 он се нервира што мислам Милито згреши пас до него, роден лидер е копилево.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Следни за пеглање се Рома,Вердер и јубе,, а со победава против Бари моралот е на највисоко ниво. Ако сврземе 3 победи после никој не не фака ,, и пак досадно првенство :pos:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Го извадив и почна да дава голови хехе,не го ставам веќе немај гајле!!!Иначе стварно добро изигрваме,Ето најдобар е ги дрибла како сака сега стварно може да се каже дека е прилагоден во Италија ако не беше лани скрос!! Ме радува и тоа што Милан киксна повторно па се одлепивме на табела,ајде зверови идеме на 19 скудетоооо
Немој случанјо Весли да си го ставил,убичу те :),иначе го критикував Деки,али сеа гледам дека каде каде е подобар од Марига и посикусен :toe:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Па што си го ставил Занети бе цц..го повреди човекот..заради тебе се повреди... :pred:
Стави го Мансини на аватар..може ќе го избркаш од Интер.:devil3:
Хаха имаш право,го стаив него и се повреди:uvo:!!!! Чекеј да размислам што да ставам не иде вака хаха,иначе тој брзиот Алварез не мрдна денес од Киву! Он е добар во одбрана,али во напад е дрво и затоа ме нервира иако ке повторам во одбрана не му замерувам си ја извршува добро работата!!И видов Самуел се побвреди,знае некој дали е сериозно?

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Abe bez Murinho nekako slabo vi odi a ?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.257
Кирца стај го Матераци, па може ќе му текни на Рафа да го стај во прв состав :tv:

Иначе денешната игра беше маестрална...замерки немам :pipi:
Наредна е Рома, ама не треба да си се опуштаме, покажавме квалитет, Рома е во криза, ама тие знаат да испаднат од криза во дерби дуели, друга е мотивацијата.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.073
Поени од реакции
45.908
Хаха имаш право,го стаив него и се повреди:uvo:!!!! Чекеј да размислам што да ставам не иде вака хаха,иначе тој брзиот Алварез не мрдна денес од Киву! Он е добар во одбрана,али во напад е дрво и затоа ме нервира иако ке повторам во одбрана не му замерувам си ја извршува добро работата!!И видов Самуел се побвреди,знае некој дали е сериозно?
Стај нешто што нема везе од фудбал, на пример .... Алегри. :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Постојано беше удвојуван и од Камбијасо.

Иначе кога сме кај ова, мислам дека можеше слободно да свирне судијата пенал од Киву врз Алварез во една ситуација кога му побегна. Некој ќе рече дека Киву ја градеше топката, тоа ќе беше точно ако топката беше до Киву али беше ептен далеку од него а овој му влезе во патека на движење + му постави и лакт. Интересна ситауција беше во секој случај.

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Браво, честито победа и конечно Милито стрелец !
Изгледа пак почнавте со покери а? :pos:
пс. Ето ѕверка :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Го ставив голманчето Цезар:pos:,ваљда нема да направи некој невиден кикс!! Уште да се деси ова и стварно сум голем баксуз:pos:,иначе добро е тоа што на Рома нема да им игра Мексес(доби црвен картон ова коло) колку толку ке бидат ослабени во одбрана!!!Иначе интересен беше моментот кога Лацио израмни со Милан и цел стадион (на Меаца) станува и пее * и кој не скока и тој е росоњер*

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Го ставив голманчето Цезар:pos:,ваљда нема да направи некој невиден кикс!! Уште да се деси ова и стварно сум голем баксуз:pos:,иначе добро е тоа што на Рома нема да им игра Мексес(доби црвен картон ова коло) колку толку ке бидат ослабени во одбрана!!!Иначе интересен беше моментот кога Лацио израмни со Милан и цел стадион (на Меаца) станува и пее * и кој не скока и тој е росоњер*
Се кладам брат во кило крв дека Цезар ке прими гол од центар следна утакмица :icon_lol:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Се кладам брат во кило крв дека Цезар ке прими гол од центар следна утакмица :icon_lol:
Па ако игра Мирко Вучинич се е можно:pos: ,секад имал проблеми Цезар со него а општо и со цела Рома во овие 2 години!!

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
Честито!
Не ја гледав утакмицата, ми излезе работа во последен момент, ама според тоа што читам, сме одиграле добро. Ќе каже ли некој сега нешто за Бенитез? Критикувате кога е лошо, па пофалете и кога е добро. Добро е ќе играме со Рома кога се во слаба форма, а ние имаме напредок. Потврда за добриот почеток на сезоната очекувам и со победи над Веддер и Јуве.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Па ако игра Мирко Вучинич се е можно:tv: ,секад имал проблеми Цезар со него а општо и со цела Рома во овие 2 години!!
Па си требал Мунтари да го ставиш и крај ! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom