Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
другари без навреда ама само ме чуди како толку го пљукате ибра.. во последните 5 години он и Занети ви се најдобрите играчи... Башка и ептен профитиравте лани од неговиот трансфер.. Јест да е гнида и ги смени сите јаки клубови у италија али барем малце треба респект да имате спрема него(и покрај сите изјави),за оние малце постарите фанови зборам... Чудно...
у секој случај ќе биде интересна сезонава у италија...
поздрав!

Јувентус - Најголем клуб во Италија
Оп у Интер
Интер најголем клуб во Италија и Европа
Оп у Барса
Бакнуе амблем , јаде гомна против Интер и кажуе како Барса се појаки од сите
Оп го шутираат у Милан
Одма јаде гомна против Барса/Интер/Јуве/(малмо) и кажуе како Милан се појаки од сите и имаат појака историја од Барса (лижи гз)

Ке научиш да го мразиш :D

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
де бре плачковци... таман казна си доби човекот, а и не се секирајте прашање е дали ќе игра против Интер ако Мексес е здрав, така да немој да дигате многу паника околу ова... грешка во текстот Даниеле Конти, Бруно е татко му

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
де бре плачковци... таман казна си доби човекот, а и не се секирајте прашање е дали ќе игра против Интер ако Мексес е здрав, така да немој да дигате многу паника околу ова... грешка во текстот Даниеле Конти, Бруно е татко му

Стварно и ние плачковци бе .... Кажи му на Бурдисо да не аплаудира , 3 меча ке јаде :D

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Не сум отворил у фан клуб: ББилан, ама да прашам пред да отворам... Игра из снова, вака се игра фудбал и ШИнтер ќе го јаде на дерби, така? :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.799
Не верувам дека за играта се презадоволни, тоа што треба да ги радува е Ибра, иначе у прво овие пречка погодија и имаа една предобра шанса 4 на 2 контра, едно црнче исебичи и спаси чист гол за Милан ...
Ван форма се скоро сите претенденти за титулата сезонава у Италија, бар до сеа од тоа што го видов кај сите.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.465
де бре плачковци... таман казна си доби човекот,
Таман е нема грешка :)

--- надополнето ---

Не сум отворил у фан клуб: ББилан, ама да прашам пред да отворам... Игра из снова, вака се игра фудбал и ШИнтер ќе го јаде на дерби, така? :)
И на овие од фан-клуб Шинтер многу им е криво :)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
^ Е гледаш, на тоа не ми текна.

--- надополнето ---

де бре плачковци... таман казна си доби човекот
Остај ги бе, као да не ги знаеш. Дури и премногу е казната, поштен дечко е Бурдисо.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Абе :D Чисто ме интересира ...како повеќе МИЛУВАТЕ да ве викаат комшикиве ?

Шинтераши или Шиттераши :))) ? hahahahahahahaha

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Не верувам дека за играта се презадоволни
Не за*бавај и ти, младичот што го викаат Пато у маало баш ме убеди дека играле тотален фудбал. Да дообјаснеше уште како играле, мислам дека уште одма ќе бев поактивен у нивен фан клуб, кој ве е*е вас.
:kesa:

--- надополнето ---

Некој се вратил од „големиот концерт“ на Гоце Арнаудов...

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
^ Е гледаш, на тоа не ми текна.

--- надополнето ---

Остај ги бе, као да не ги знаеш. Дури и премногу е казната, поштен дечко е Бурдисо.
јас немаше да се побунам и три да му дадеа...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.465

Прееска им објаснував: повеќе сакам кога не викаат Шинтераши. Ме потсетува на една убава професија - Шинтер, која откако изумре овде, се собраа еден куп џукели.

јас немаше да се побунам и три да му дадеа...
Ни јас :pos:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Не за*бавај и ти, младичот што го викаат Пато у маало баш ме убеди дека играле тотален фудбал. Да дообјаснеше уште како играле, мислам дека уште одма ќе бев поактивен у нивен фан клуб, кој ве е*е вас.
:kesa:
:pos: Оваа фраза се ми се чини дека некој ја измислил како утеха за нивните порази, нема друго ни трето.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Па после повредата на Пандев не е најверојатно луд да се потпре на Кутињо и Бијабиани.

Него да ве прашам нешто, беше ли Пандев меѓу најлошите против Твенте и во другите натпревари, или со еден збор очаен? (се расправам со едни па ми треба и ваше мислење)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom