Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
другари без навреда ама само ме чуди како толку го пљукате ибра.. во последните 5 години он и Занети ви се најдобрите играчи... Башка и ептен профитиравте лани од неговиот трансфер.. Јест да е гнида и ги смени сите јаки клубови у италија али барем малце треба респект да имате спрема него(и покрај сите изјави),за оние малце постарите фанови зборам... Чудно...
у секој случај ќе биде интересна сезонава у италија...
поздрав!

Јувентус - Најголем клуб во Италија
Оп у Интер
Интер најголем клуб во Италија и Европа
Оп у Барса
Бакнуе амблем , јаде гомна против Интер и кажуе како Барса се појаки од сите
Оп го шутираат у Милан
Одма јаде гомна против Барса/Интер/Јуве/(малмо) и кажуе како Милан се појаки од сите и имаат појака историја од Барса (лижи гз)

Ке научиш да го мразиш :D

де бре плачковци... таман казна си доби човекот, а и не се секирајте прашање е дали ќе игра против Интер ако Мексес е здрав, така да немој да дигате многу паника околу ова... грешка во текстот Даниеле Конти, Бруно е татко му

де бре плачковци... таман казна си доби човекот, а и не се секирајте прашање е дали ќе игра против Интер ако Мексес е здрав, така да немој да дигате многу паника околу ова... грешка во текстот Даниеле Конти, Бруно е татко му

Стварно и ние плачковци бе .... Кажи му на Бурдисо да не аплаудира , 3 меча ке јаде :D

Не сум отворил у фан клуб: ББилан, ама да прашам пред да отворам... Игра из снова, вака се игра фудбал и ШИнтер ќе го јаде на дерби, така? :)

Не верувам дека за играта се презадоволни, тоа што треба да ги радува е Ибра, иначе у прво овие пречка погодија и имаа една предобра шанса 4 на 2 контра, едно црнче исебичи и спаси чист гол за Милан ...
Ван форма се скоро сите претенденти за титулата сезонава у Италија, бар до сеа од тоа што го видов кај сите.

де бре плачковци... таман казна си доби човекот,
Таман е нема грешка :)

--- надополнето ---

Не сум отворил у фан клуб: ББилан, ама да прашам пред да отворам... Игра из снова, вака се игра фудбал и ШИнтер ќе го јаде на дерби, така? :)
И на овие од фан-клуб Шинтер многу им е криво :)

^ Е гледаш, на тоа не ми текна.

--- надополнето ---

де бре плачковци... таман казна си доби човекот

Остај ги бе, као да не ги знаеш. Дури и премногу е казната, поштен дечко е Бурдисо.

Абе :D Чисто ме интересира ...како повеќе МИЛУВАТЕ да ве викаат комшикиве ?

Шинтераши или Шиттераши :))) ? hahahahahahahaha

Не верувам дека за играта се презадоволни

Не за*бавај и ти, младичот што го викаат Пато у маало баш ме убеди дека играле тотален фудбал. Да дообјаснеше уште како играле, мислам дека уште одма ќе бев поактивен у нивен фан клуб, кој ве е*е вас.
:kesa:

--- надополнето ---

Некој се вратил од „големиот концерт“ на Гоце Арнаудов...

^ Е гледаш, на тоа не ми текна.

--- надополнето ---

Остај ги бе, као да не ги знаеш. Дури и премногу е казната, поштен дечко е Бурдисо.

јас немаше да се побунам и три да му дадеа...

Прееска им објаснував: повеќе сакам кога не викаат Шинтераши. Ме потсетува на една убава професија - Шинтер, која откако изумре овде, се собраа еден куп џукели.

јас немаше да се побунам и три да му дадеа...

Ни јас :pos:

Не за*бавај и ти, младичот што го викаат Пато у маало баш ме убеди дека играле тотален фудбал. Да дообјаснеше уште како играле, мислам дека уште одма ќе бев поактивен у нивен фан клуб, кој ве е*е вас.
:kesa:
:pos: Оваа фраза се ми се чини дека некој ја измислил како утеха за нивните порази, нема друго ни трето.

Па после повредата на Пандев не е најверојатно луд да се потпре на Кутињо и Бијабиани.

Него да ве прашам нешто, беше ли Пандев меѓу најлошите против Твенте и во другите натпревари, или со еден збор очаен? (се расправам со едни па ми треба и ваше мислење)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom